Sveikutes mergaites. O kiek cia Panevezieciu padaugejo. As taip pat is Panevezio. Lietutis lyja,bet ryte buvo tikrai labai grazu. Jau spejau pasitreniruoti,tai vat gryzau ir vaikstau su vandenuku,bandysiu ir siandien isgerti norma.
Sypsenele,as naudoju kukuruzu miltus,nes jie mazesnio kaloringumo. Tiesiog jei man kazkur reikia miltu,as ju dedu saukstei arbatini,bet jais nepiktnaudziauju, o ka tu darysi su grikiu miltais?Gal kokiu turi ideju ar receptuku kur juos panaudoti? As ju maciau pirkti Rimi,bet nelabai sumasciau,kur man jie butu tinkami.
Cia apie tas dietologes dabar labai populiaru kalbeti,bet manau,jos kievienam zmogui sudaro individualu maitinimo plana,ir kas tinka vienai ,tai nebutinai tinka kitoms. Na bet cia tik mano asmenine nuomone. Man va dar klausimukas toks iskilo Dianai11, kai ji numete svorio per puse metu 20kg, kur pasidejo odos perteklius,nes visdelto tai skaicius didelis ir pakankamai greitai,kaip susitavrke ta oda ant kuno. O gal cia taip pat individualu? Man pavyzdziui sparciai krentant kilogramams kai kuriose vietose reikia papildomai pasistengti,kad tos vietos butu grazios ir stangrios,ar be sporto tai imanoma?O gal yra kokiu kitu budu?
Jei kalbant vien apie sveika maista,tai velgi produktai skirstomi i kitas kategorijas,jei kalbant apie svorio metima,manau reiketu vengti riebiu produktu,netgi jei grietine sveika riebesne. Manau jos ir taip naudojame minimaliai,tai kodel tada nesveika ja pakeisti jogurtine grietine arba leisu jogurtu?
Na va cia man tokiu klausimuku pabirejo,bet aisku juk kieviena mes negalim valgyti vienodai ir ta pati maista,viskas yra labai individualu. As naudoju ir dziovintus vaisius ir saldiklius, jei norisi kazka pasaldinti ir medu tepuosi,ir man vienodai krenta svoris, per para panasiai po 500g. Bet velgi kas tinka man tai gali netikti kitoms. O gal man viskas krenta greiciau nes as intensyviai sportuoju,o nesportuojancioms mergaitems velgi reikia kitokios mitybos ir kitokiu kiekiu.
Na cia tik mano tokie pamastymai ir pasvarstymai. Tiesa pasigirsiu truputi,kad man iki 58kg liko numesti 3kg,bet manau neapsistosiu vien ties ta riba.
Papildyta:Aisku buna visko,buna,kad ir tris dienas svoris stovi vietoje,bet tada tiesiog truputi pakeiti maista,jo pakaitaliojimas isveda is organizmo pripratima. Ir nesvarbu kokiu greiciu jis krenta,geriau leciau ir uztikrintai arteti prie tikslo,o tuo paciu keisti poziuri i mityba,stengtis,kad tai nebutu kazkoks trumpalaikis apsiribojimas,o tikslas ismokti gyventi kitaip,pakeisti mitybos yprocius ir atrasti sveikesni gyvenimo buda,kuris kartu teiktu ir malonuma gyventi ir dziaugtis gera savijauta ir grazia isvaizda.