Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XV

QUOTE(maskatukas @ 2011 05 22, 14:49)
sveika, o kokia Tavo diagnoze?

Difuzine-mazgine 2stad. struma ir entiroze. Pas mane labai didelis mazgas kaireje puseje, bet kadangi ir kita puse padidejusi ir yra keletas mazu mazg. zada salinti viska.
Atsakyti
QUOTE(mvirgute @ 2011 05 22, 15:07)
Difuzine-mazgine 2stad. struma ir entiroze. Pas mane labai didelis mazgas kaireje puseje, bet kadangi ir kita puse padidejusi ir yra keletas mazu mazg. zada salinti viska.

eutiroze-reiskia, kad gerei metozoli ir pries tai buvo suaktyvejusi skydlaiuke...
o biospsijos rezultatai geri?
blogiausia ir sunkiausia yra tai, kad niekas negali pasakyti-augs tie mazgai ar ne....
kada auga i virsu matai, o jei i vidu-net nepajusi kaip bus komplikaciju
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 22, 15:18)
eutiroze-reiskia, kad gerei metozoli ir pries tai buvo suaktyvejusi skydlaiuke...
o biospsijos rezultatai geri?
blogiausia ir sunkiausia yra tai, kad niekas negali pasakyti-augs tie mazgai ar ne....
kada auga i virsu matai, o jei i vidu-net nepajusi kaip bus komplikaciju

Taigi, kad as nieko negeriau...o greiciau ji pas mane dirba blogiau, nors dabar hormonu tyr. norma. O mazgas didysis pas mane apie 5 cm, ir gan staigiai atsirado. O biopsijoje yra hurthle last., yra last. su dviem branduoliais arba su nezym. ju atipija- kiek suprantu nieko labai blogo, bet tai vistiek netikslus tyr.
Atsakyti
QUOTE(mvirgute @ 2011 05 22, 16:14)
Taigi, kad as nieko negeriau...o greiciau ji pas mane dirba blogiau, nors dabar hormonu tyr. norma. O mazgas didysis pas mane apie 5 cm, ir gan staigiai atsirado. O biopsijoje yra hurthle last., yra last. su dviem branduoliais arba su nezym. ju atipija- kiek suprantu nieko labai blogo, bet tai vistiek netikslus tyr.

nesuprantu, tai kodel raso-eutiroze, jei negyde niekuom?
o biospsijos , tai zinai, kad tik 30 proc tikslumas yra....
va kai sudedi viska i kruva-tai ir gaunasi, kad esi priverstas operuotis....
mano atveju, man gyvybiskai reikejo operuotis,
o del Taves-gal reikejo pas kelis endokrinologus nueiti konsultacijai....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 22, 16:26)
nesuprantu, tai kodel raso-eutiroze, jei negyde niekuom?
o biospsijos , tai zinai, kad tik 30 proc tikslumas yra....
va kai sudedi viska i kruva-tai ir gaunasi, kad esi priverstas operuotis....
mano atveju, man gyvybiskai reikejo operuotis,
o del Taves-gal reikejo pas kelis endokrinologus nueiti konsultacijai....

buvau pas keleta, bet jie kaip susitare- pjauti ir viskas. aisku jiems patogiau, ispjauna, ir neskauda galvos, o mums hormonai visam likusiam gyvenimui...
vat ir ima visokios abejones, bet negali zinoti, kad ten viskas gerai, o suzinai, kai jau viskas ispjauta.
Atsakyti
QUOTE(mvirgute @ 2011 05 22, 16:42)
buvau pas keleta, bet jie kaip susitare- pjauti ir viskas. aisku jiems patogiau, ispjauna, ir neskauda galvos, o mums hormonai visam likusiam gyvenimui...
vat ir ima visokios abejones, bet negali zinoti, kad ten viskas gerai, o suzinai, kai jau viskas ispjauta.

na jei keli sake, kad operuotis, tada manau reikia....
kur operuosies ir pas ka?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 22, 16:58)
na jei keli sake, kad operuotis, tada manau reikia....
kur operuosies ir pas ka?

santariskese pas Ostapenko
Atsakyti
QUOTE(mvirgute @ 2011 05 22, 17:15)
santariskese pas Ostapenko

mane Beisa operavo, beveik 11 men po operacijos, rando beveik nematyti
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 22, 17:25)

girdejau apie beisa, kad jis l. gerai op. o kaip po operacijos, ar labai sunku?
Atsakyti
QUOTE(mvirgute @ 2011 05 22, 17:36)
girdejau apie beisa, kad jis l. gerai op. o kaip po operacijos, ar labai sunku?

baisiausia buna iki operacijos:)
mane parveze , praejus 3 val po isvezimo, 1 val gulejau pooperacineje palatoje, atsigavau, parveze ir leido eiti paciai i tualeta, aisku , prilaike sesute ir palatos kaimyne, vemiau labai nedaug, nes man suleido morfiju, nes labai paliesti kiti organai buvo isaugusios skydlaiukes, man pasake is karto po operacijos anesteziologe, labai nuostabi moteris, jau metuose, bet likau labai patenkinta,
leido gerti velai vakare, bet as nerizikavau....
man nuskausminamuju nereikejo, skausmas normalus, nors visada sesutes klausdavo ar nereikia?
ryte valgyti kaip normaliam zmogui, o ryti-tai baisoka, tada gal skaudejo:)
valgiau pusrycius gal pusvalandi,
kita diena jau pradejau vaikscioti, o buvo moteru, kurios kaip niekur nieko-zygiuodavo po skyriu, matomai cia nuo pacio organizmo priklauso...
patarimas-jei jausiesi gerai, nekalbek daug, mes su palatos kaimyne pertempem balsus:), aisku, salto nieko, rekomenduoja gerti negazuota mineralini vandeni,
laiko 3 dienas, bet as papuoliau Mindaugo karunavino diena, tai isleido po 6 dienu,
atsakymas po 10 dienu-pilnas....
laikykis ir nesinervuok, parasyk, kai jau busi namie:)

Atsakyti

laikykis ir nesinervuok, parasyk, kai jau busi namie:)
[/quote]
aciu, dabar ramiau ax.gif parasysiu , kai busiu. Aciukas didelis, didelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 22, 18:25)

Man pradėjo operuoti Beiša, o baigė Ostapenko (užsiuvo, užklijavo), randas po pusės metų matomas, bet atrodo geriau, nei mano mamos po 25 metų smile.gif Apie Ostapenko esu taip pat nemažai gerų atsiliepimų girdėjus smile.gif
Atsakyti