QUOTE(Ramce @ 2011 05 16, 15:34)
Maskatuk, aciu uz info.
Dabar galvoju rimtai tais antinksciais uzsiimt.

Gal reiktu paciai pirma ju hormonus pasidaryt.

Arba eit pas seimos gyd. sneket, net nezinau.
Del tiroksino, tai sakiau palauksiu iki liepos, pasitarsiu su endokr. savo ka daryt, pasakysiu, kad geriau po 75.
Del metaprololio, zinau, kad man ju reikia, bet zinok taip nenoriu pradet, paskui visam likusiam gyvenimeliui jie...

Bandysiu vel su gudobele.
Del spaudimo, pas gydytoja man aisku irgi uzkyla, bet ir namie labai daznai tokiu kriziu buna, ypac, jei pasinervuoju, tada sakes, mirtis.

Tai mama vis palieka man vaistu nuo spaudimo, ikalu ir gerai. Net mergaite savo del spaudimo gimdziau 34savaiciu.
JOLLL, iskart sakau eik pas kita gine.

Kaip ji tik is bendro vaizdo gali sakyti, kad policist., pasidaryk LH, FSH, estrogenus, prolaktina, testosterona, visa tai susije, siaip as tokius hormonus eidavau pati darytis, kad ir israso lapeli, vistiek moki. Situs dalykus zinau, kadangi gyvenime nesu turejus reguliariu menesiniu, gine sako del skydl. gal per mazai tiroksino. O tu geri tiroksina? E vitaminas siaip gerai, didesnem dozem, jis isjudina kiausides, nakvisa taip pat man neblogai pareguliuoja.
aciu Ramce uz balionelius, jie tokie faini:)
o del metoprololio-pastovus aukstas pulsas alina sirdies raumeni miokarda, isvaro dali kalio is organizmo, aisku, per ilga gyvenima, padidina sirdies nepakankamumo rizika,
bet nuo spaudimo vaistai, kaip nekeista-irgi sukelia tanku pulsa,
taigi, is 2 blogybiu, vitiek tenka rinktis viena, kaptoprilio turiu, bet negeriu....
o tokio panangino, mildronato nebandei, pastarasis pagerina deguonies isissavinima i lastele,
as pavartoju, ir dar-magnio, tik be B_6 vit, kuriu aplamai nevartoju....
o del antinksciu tyrimo-man siunte endokrinologe, kartu su tiroksinu pasidaryti...
va , eisi liepos men ir paprasyk....
JOLL, gal klystu, bet cia yra tema apie policistines kiausides, manau ten merginos Tau irgi patartu,
operacija negalejo taip paveikti organizmo, juk labai mazu cisteliu galejo tikrai nepamatyti ginekologe ir jos jau pas Tave buvo iki operacijos, bent as taip manau,
o tyrimus pasidaryk, pati matysi situacija