Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

Gal kuri nežinot, kad intensyvesni plepesiai apie sportinius šokius vyksta šioje temoje kviečiam prisijungti wink.gif

Mes turim bendrą fotoalbumą mums ir mūsų šokėjeliams.
Fotki.com
Norint prisijungimo duomenų, reikia atsiųsti 1 savo šokėjo foto su savo niku į el. paštą vabani@kaune.lt Bus sukurtas jums atskiras albumėlis į kurį vėliau galėsit talpinti ir daugiau savo foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 09 lapkričio 2011 - 09:44
Ieškau partnerės savo klubo šokėjui 157 cm ūgio berniukui. Kaune. Jauniai I E6 grupė. Sekasi puikiai.
Atsakyti
Sveiki, mes ieskom partnerio ax.gif mergaite 150 cm, soka antrus metus ax.gif
Atsakyti
Pirkčiau sportinių šokių batelius mergaitei 30-31 dydis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Esam irgi tik tokie pradedantys, nors šokam antrus metus, bet neturim tokios pastovios partnerės. Pašokom su viena, su antra, dabar su trečia... Nėra mergyčių. Kur perkate berniukams rūbus? Pernai buvom nupirkę dėvėtas kelnytes, jau tokios geros buvo. Ta medžiaga tokia maloni, visai nesilamdo, baltinukai irgi su užtrauktuku. O šiais metais ieškom, bet pakliuvo tokios šiurkščios kelnės, baltinukai su sagutėm. Kažkaip man nepatiko, kai palyginau su tais turėtais rūbeliais. Ir dar noriu pasiklausti dėl tų knygelių. Mes jos neturim, bet vistiek karts nuo karto nuvažiujam į kokį konkursėlį. Tai tie taškai kaupiasi ar ne? Nežiūrint į tai, kad mes tos knygelės neturim.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 12 19, 12:37)
Kur perkate berniukams rūbus? Pernai buvom nupirkę dėvėtas kelnytes, jau tokios geros buvo. Ta medžiaga tokia maloni, visai nesilamdo, baltinukai irgi su užtrauktuku. O šiais metais ieškom, bet pakliuvo tokios šiurkščios kelnės, baltinukai su sagutėm. Kažkaip man nepatiko, kai palyginau su tais turėtais rūbeliais.

Ir dar noriu pasiklausti dėl tų knygelių. Mes jos neturim, bet vistiek karts nuo karto nuvažiujam į kokį konkursėlį. Tai tie taškai kaupiasi ar ne? Nežiūrint į tai, kad mes tos knygelės neturim.

Bent jau mes rubelius siuvames. Pasiimat savo turetus rubelius, vaziuojat i turgu, i audiniu paviljona, arba gal mieste yra kokia medziagu parduotuve. Nesates rubelius senus ir lyginates medziaga tol, kol randat identiska arba labai panasia drinks_cheers.gif Tada vaziuojat pas kokia siuveja, vel nesates rubelius ir prasot, kad pasiutu naujus, didesnius, bet pagal nurodyta pavyzdi-jusu senuosius rubelius. Patikekit, pasius ir geriau, ir pigiau 4u.gif

Jei knygeles neturit, vadinasi, sokat pradedanciuju grupeje E2. Niekur jusu rezultatai nesiraso, neissisaugo. Viskas fiksuosis, kai jau turesit Federacijos patvirtinta knygele. Taskus rinksites nuo E4, vadinasi, dar po poros metu.
Atsakyti
Oho kaip viskas išsamiai. Ačiū.
O dėl knygelių neaiškumas man. Nes mūsų berniukas jau šoka 4 šokius, bet yra vaikų grupėj (jei kažko nemaišau). Va, radau kai pernai šokom (nukopijavau iš Federacijos rezultatų archyvo): Ukmergė 2011
7.Vaikai V E3 01v. 2-3l.
Ir daugiau, man atrodo, nuo pernai jokiam konkurse nebuvom, nes kaip minėjau, nėra mergaičių. Keitėsi vėl mergaitė, tai šiais mokslo metais dar nebuvom. Po naujų planuojam važiuoti.
Atsakyti
Va, dar ir kito konkurso rezultatus radau: "Rolo" ritmai -2011
3gr.Vaikai III(01m.g ir vyr)E3
Tai va, įdomu pasidarė dėl knygelės. Visgi šokam, o galėtų ir kauptis kažkokie balai. Gal atsiras mergaitė, kuri norės šokti. Nes mūsų berniuks tai labai nori šokti. Ir man taip keista, kad mergaičių nėra. Mano laikais taip nebūdavo biggrin.gif . Mergaičių pilna salė buvo, berniukų trūko, o dabar va kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 12 19, 14:25)
Oho kaip viskas išsamiai. Ačiū.
O dėl knygelių neaiškumas man. Nes mūsų berniukas jau šoka 4 šokius, bet yra vaikų grupėj (jei kažko nemaišau). Va, radau kai pernai šokom (nukopijavau iš Federacijos rezultatų archyvo): Ukmergė 2011
7.Vaikai V E3 01v. 2-3l.
Ir daugiau, man atrodo, nuo pernai jokiam konkurse nebuvom, nes kaip minėjau, nėra mergaičių. Keitėsi vėl mergaitė, tai šiais mokslo metais dar nebuvom. Po naujų planuojam važiuoti.

Aisku. Sokot VAIKU grupeje E3-tai reiskia, kad dar galit be knyguciu, bet tik VAIKU grupeje, ir tik 3 sokius(E3-nurodo sokiu kieki). 01-zymi gimimo metus, vadinasi, tai grupei priklauso sokti vaikams, kurie +-2001 metu gimimo. 2-3l-reiskia lygiai, t.y. galimos jau sudetingesnes figuros, visokie atsidarymai ir apsisukimai sokio metu, ko negalima, sakykim, 1 lygyje, tik sokio pagrindines figuros.
Nuo kitu metu teks knygute isigyti ir antspauduoti, registruoti Federacijoje 4u.gif
Atsakyti
O registruoti turės vadovas ar mes patys, tėvai? O kaip, pavyzdžiui, jei vėl neturėsim mergaitės. Nu aišku, į konkursus nevažiuosim, tuo ir pasibaigs turbūt. Žiauriai gaila būtų. Aišku, ir man labai patinka tie šokiai. Bet ir vaikas kol kas tai tikrai nori pats. Pats stengiasi, eina, šoka. Gaila, kad nėra mergaičių. O kai į konkursus nevažiuoja - nebeįdomu ir šokti. Aišku, ten tie konkursai irgi turi savo minusų. Nors nežinau tos virtuvės, nežinau, kaip vyksta tie vertnimai, bet... kalbų yra visokių.
Atsakyti
jeigu pas jus klube nera mergaites, tai gal kituose yra, nebent jus is nedidelio miesto ir nera kur kitur eiti arba is kur prisivilioti.
Atsakyti
Va būtent, kad esam iš nedidelio miesto, čia iš vis tik vienas pramoginių šokių būrelis. Kažkaip jau taip yra, nes vyresnėj grupėj irgi mergaitė atvažiuoja iš Jonavos rajono šokti. Berniukų yra - o su mergaitėm liūdniau. Mes patys neišgalim kažkur kitur vežioti. Aišku, žinau, kad kažkur papildomai vaikus lyg ir veža pasimokyti. Tą mes galėtume. Bet į kiekvieną repeticiją tikrai negalėtume. Liūdna, gaila, bet yra kaip yra.
Atsakyti