QUOTE(gita123 @ 2011 10 12, 19:31)
Sveikos mamos,gal galite patarti kur pigiau galima pasisiūti arba nusipirkti šokių batelius? 

Jei visai pigiai - tai tik dėvėtus, o jei norite naujų - turbūt pigiausi Balticdance
QUOTE(svajone74 @ 2011 10 13, 08:32)
Jei visai pigiai - tai tik dėvėtus, o jei norite naujų - turbūt pigiausi Balticdance
O kur galima būtų rasti balticdance batelius?Ir kokia kaina jų?
QUOTE(gita123 @ 2011 10 13, 14:50)
O kur galima būtų rasti balticdance batelius?Ir kokia kaina jų?
Kaune, jei neklystu yra Liudmilos salone ir EM salone, o kainos priklauso nuo modeliukų
QUOTE(rudė @ 2011 10 13, 21:45)
bet kainos

Dėl kainų mes ir renkamės visada Supadance firmos batus, pvz. šie batukai, su parsiuntimu, nauji kainuoja 132 Lt, bet tai čia kokybė visai kita
, ne Balticdance

Sveikos.manoji šoka su balticdanse ir gerai.gal kad kitokių nesam dar turėjusios.iš telefono neina nuorodos įkelti.kauno urmo bazeje yra dancemania parduotuvė.man rodos,kad ten kainos visai padorios.
QUOTE(vilnele136 @ 2011 10 14, 11:22)
Sveikos.manoji šoka su balticdanse ir gerai.gal kad kitokių nesam dar turėjusios.iš telefono neina nuorodos įkelti.kauno urmo bazeje yra dancemania parduotuvė.man rodos,kad ten kainos visai padorios.
va būtent, jei pabandytumėte kitų firmų, tada suprastumėte, kur šuo pakastas, mes kažkada irgi norėjome kuo pigiau, prisipirkome įvairių firmų ir tik po kurio šokimo laiko, vaikas atsirinko, kurie patys pačiausi

Pvz. aš ieškojau ST batų būtent Supadance firmos, nauji tokie kainuoja apie 260-300Lt, bet ieškojau ieškojau ir parsisiunčiau tik gal kartą apsimautus tokius batus už 38Lt

QUOTE(svajone74 @ 2011 10 14, 12:09)
va būtent, jei pabandytumėte kitų firmų, tada suprastumėte, kur šuo pakastas, mes kažkada irgi norėjome kuo pigiau, prisipirkome įvairių firmų ir tik po kurio šokimo laiko, vaikas atsirinko, kurie patys pačiausi
, bet ir tų gerų firmų gerai beieškant galima nebrangiai rasti.
Pvz. aš ieškojau ST batų būtent Supadance firmos, nauji tokie kainuoja apie 260-300Lt, bet ieškojau ieškojau ir parsisiunčiau tik gal kartą apsimautus tokius batus už 38Lt

o kur tų supadance batų ieškoti

QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 10 14, 21:57)
o kur tų supadance batų ieškoti
ir kur galima rast nebrangių rūbų berniukams. mes iš pajūrio, žinau kad vienoj studijoj siuva, bet kainos didelės 

paskaitykite šią temą plačiau, jau buvo rašyta, viskas iš UK, perkam ne Lietuvoj, o siunčiamės