Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

Šiuo metu tikrai stiprios poros Davi, o kaip bus toliau nieks nežino............ nes yra klubų skaičiuojančiu ne pirmą dešimtį metų nuo įsikurimo, bet ar nuo to naudos daugiau nežinia, šiuo metu giliai suabejuočiau. Jauni vadovai dar turi ambicijų, jiems smagu, kad jų poros pasiekia aukštus rezultatus, jie bando išsikovoti vietą po saulę, o vyresni gerokai vadovai, jau nesistenge deja...
Atsakyti
taigi, kadangi dar tik tiek laiko tam klubui, tiesiog as neskubu vertinti, sutinku, kad kol neturi vardo, esi nezinomas, tai labai stengiesi isitvirtinti, todel "jauni" klubai man atrodo patrauklesni nei "seni" nusistoveje su pora reklaminiu sokeju smile.gif
Atsakyti
Labuka visoms mamytėms,

greitai dalyvausime pirmose varžybose vaikų grupėje (jei teisingai supratau), trenerė paaiškino ką turime rengtis kaip šukuotis, tačiau labai noriu pati dar paskaityti reikalavimus. Deja, taisyklių man dancesport.lt neatidaro, o ir atsisiuntus jų nepavykstą perskaityti. Gal padėsit kažkas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2012 05 15, 16:51)
Labuka visoms mamytėms,

greitai dalyvausime pirmose varžybose vaikų grupėje (jei teisingai supratau), trenerė paaiškino ką turime rengtis kaip šukuotis, tačiau labai noriu pati dar paskaityti reikalavimus. Deja, taisyklių man dancesport.lt neatidaro, o ir atsisiuntus jų nepavykstą perskaityti. Gal padėsit kažkas? 4u.gif

http://www.google.lt...C8gU0TqvLIfE6uQ
Papildyta:
QUOTE(jjovitaa @ 2012 05 15, 17:01)

Paspauskite nuoroda tikrai atsidaro, ir open ar save.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjovitaa: 15 gegužės 2012 - 15:04
Sveikos mamytes 4u.gif
Mergytei vasara bus 3 metukai, laaabai megsta sokti, sakau gal galima butu jau nuo rugsejo pradeti lankyti sokius. Gal zinote kur Kaune nuo tokio amziaus priima?
Aciu!
Atsakyti
jeigu eina i darzeli, tai ten daznai buna papildomi sokiu uzsiemimai- tokio amziaus vaikui pilnai pakanka. Jei kur daugiau ir priima vos 3 sukakusius vaikus mokintis sokti pramogiiu sokiu, tai kiek teko susidurti- tai buna pinigu rinkyklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jjovitaa @ 2012 05 15, 09:30)
Laba,
Esam kauniečiai, bet Vilniaus klubas Davi tikrai vertas pagarbos. Nes sprendžiu pagal poras esančias sportiniese klasėse. Nes deja  reikia rimtai įvertinti klubo porų pasiekimus, nes paskui klubą keisti buna gana problematiška.

Man sakė, kad Davi išsivedė pernai geriausias poras iš Daniūtės. Tai nėra ko stebėtis, kad poros aukštose vietose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2012 05 22, 21:14)
Man sakė, kad Davi išsivedė pernai geriausias poras iš Daniūtės. Tai nėra ko stebėtis, kad poros aukštose vietose g.gif

Mūsų DAVI klubo treneriai patys geriausi!
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2012 05 22, 20:14)

QUOTE(justukė @ 2012 05 22, 20:35)
Mūsų DAVI klubo treneriai patys geriausi!

as irgi pora ir atskirai pora vaiku zinau perviliotus, bet ne is Daniutes smile.gif Del to mano nuomone kol kas apie Davi nekokia labai smile.gif ir is principo neiciau pas juos smile.gif Idomu, kaip toliau seksis jiems, kai kitu klubu idirbis baigsis, bet, na, jei vaikai gabus, gal nebus prastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 05 22, 22:46)
as irgi pora ir atskirai pora vaiku zinau perviliotus, bet ne is Daniutes smile.gif Del to mano nuomone kol kas apie Davi nekokia labai smile.gif ir is principo neiciau pas juos smile.gif Idomu, kaip toliau seksis jiems, kai kitu klubu idirbis baigsis, bet, na, jei vaikai gabus, gal nebus prastai biggrin.gif

Mūsų niekas neviliojo, patys atėjom. Ir lyginant su kito klubo trenerių požiūris į darbą visai kitoks. O buvom Tornade.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justukė: 23 gegužės 2012 - 07:33
QUOTE(Vaivorykštė @ 2012 05 22, 22:14)

Ne vienos poros per jėga neperviliuosi, nes kainos visur daugmaž panašios...... Visi renkamės kur geriau ir įdomiai skamba pernai perviliojo, o šiemet aukštuose pozicijose, tai ne toks sportas kur viena sykį užlipes į viršunę gali joje ilgai užsilaikyti bigsmile.gif reikia pastovaus gero darbo. O kiek tikroveje klubai turi porų pačiu užaugintų vienetus, nes kol vaikų grupės tai taip, o paskui prasideda migracija. Beto sportiniese klasese dažnas reiškinis, kad dirba ne tik su klubo treneriais, o garbė klubui verysad.gif
Atsakyti
jjovitaa, cia diskusija be galo- tiesiog skirtinga imtis gaunasi Davi klube nei kituose, kai renkiesi tik gerus, tai aisku, kad rezultatai geresni, nes is visos grupes pradejusiu sokti galbut ir nebus tokiu, kokius jau pamatei sokancius ir pasikvietei.
o siaip tai pradedantys sokti, kas renkasi kluba, pasiziuri poru reitingus, kadangi ju vaikas pradedantis, tai ir tu grupiu paziurejus, tas Davi tikrai krenta i akis, zinoma, kad kiti klubai gali tik pavydeti Davi, kad taip sugeba suktis smile.gif bent kol kas smile.gif
Atsakyti