Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

Mūsų pora irgi nuo rugsėjo mėn.šoka pas Aleksandravičių ir Gunko ax.gif Kol kas esame labai patenkinti biggrin.gif ,o toliau bus matyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesa*: 18 kovo 2012 - 17:00
man ten viena mergyte labai grazi, o kita labai mielai jaudinosi per pasirodyma biggrin.gif gal jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 03 18, 20:21)
man ten viena mergyte labai grazi, o kita labai mielai jaudinosi per pasirodyma biggrin.gif gal jusu biggrin.gif

Mano buvo su juoda suknele,ilgomis rankovėmis , partneris su akiniais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesa*: 18 kovo 2012 - 19:26
QUOTE(Inesa* @ 2012 03 18, 19:25)
Mano buvo su juoda suknele,ilgomis rankovėmis , partneris su akiniais ax.gif

as rubu ir sukneliu nepamenu biggrin.gif
oij, partneriu vietoj rubu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 18 kovo 2012 - 19:43
QUOTE(Onora @ 2012 03 18, 20:42)
as rubu ir sukneliu nepamenu biggrin.gif
oij, partneriu vietoj rubu smile.gif

O aš, kadangi siūnu sukneles,laaabai į jas atkreipiu dėmėsį lotuliukas.gif Čia jau profesionali liga doh.gif
Atsakyti
inesa gal jus siuvate ir berniukams?,
O kas liečia Gunko ir Aleksandraviičiu, tai net labai šaunus treneriai sportiniese klasese, kaip dėl mažiukų nežinia........ Gunko šiuo metu kiek žinau eina sportininkams lotynu trenerė nr. 1, bet deja dirba , tik su aukštos klasės sportininkais (bent Kaune )
Atsakyti
QUOTE(jjovitaa @ 2012 03 18, 21:16)
inesa gal jus siuvate ir berniukams?,
O kas liečia Gunko ir Aleksandraviičiu, tai net labai šaunus treneriai sportiniese klasese, kaip dėl mažiukų nežinia........ Gunko šiuo metu kiek žinau eina sportininkams lotynu trenerė nr. 1, bet deja dirba , tik su aukštos klasės sportininkais (bent Kaune )

Kol kas ne verysad.gif
Mūsų grupėje yra 6 poros su kuriomis dirba Gunko ir Aleksandravičius ax.gif Tikrai superiniai treneriai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bailutyte @ 2012 03 18, 11:27)
Mane irgi domintų šis klausimas. Ir dar - ar kas bandę šokt pas mokytoją Aleksandravičių? Aida klubas. Labai gražiai pradžioje nušvietė bet kuo toliau tuo didėja nusivylimas... aišku kaina labai maža, darželio metu, bet kiek preina tiek pasakoja kad pasedeejom pasnekejom, tada palaukem kol pasoks antrameciai, tada jau leido eiti ir t.t. nesamone...
Nenoriu profesionalios šokėjos, bet beveik metus lankom, o net atsistot nugaros ištiesus neišmoko...  doh.gif

As jau esu rasius apie ta Aidos vadova ir jo vedamas treniruotes darzeliuose. As pries tris metus norejau leist saviske darzely i sokius ir nuejau i pirma treniruote paziureti kaip ten vyksta ta pamoka. Vaiku tikrai nemazai, tai kol jis ten juos sustato, suraso, sudrausmina tai ir visas pusvalandis praejo. Tie vaikai pasisveikino, kaip priklauso ir dar viena kazkoki zinksniuka pradejo rodyt, tada kazkuris is vaiku pradejo lakstyti, tada jis ji vel drausmino, na ir atejo laikas atsisveikinti biggrin.gif vel kol juos sukviete pagal grupes, sustate juos po du ir viso gero. Ateina jis pinigu susirinkt is naiviu teveliu, gal nedaug, 30 lt, nu bet vistiek, geriau jau batukus vaikui geresnius nupirkt. Su tokio amziaus vaikais dirbant, grupes max 10vaiku gali buti jei nori kazko ismokint, o cia pilna sale doh.gif
Atsakyti
-----> varnikė
tai va, apie tai ir kalbu, jokio progreso.... tai kas kad suma maža, bet jei jau ima tai tegu ir duoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bailutyte: 19 kovo 2012 - 18:36
Ieskome sokiu partnerio 2003 m. gimimo mergaitei (liekna), sokanciai vaikai III lygis E4. Klubas “Rolo” Kaunas
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2012 03 20, 14:37)
Ieskome sokiu partnerio 2003 m. gimimo mergaitei (liekna), sokanciai vaikai III lygis E4. Klubas “Rolo” Kaunas
4u.gif

Koks mergaites ugis? Zinau kas iesko partneres, bet neaukstesnes kaip 127 cm
Atsakyti
Informacija šokėjams !!!
Laisvės pr. 77, 6 aukšte, Vilniuje pradėjo dirbti šokių reikmenų parduotuvė "Živilė".
Joje didelis pasirinkimas šokių avalynės tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Vykdome individualius užsakymus.
Neradus reikiamo ir norimo rūbo ar suknelės, ją pasiūsime šalia veikiančioje mūsų siuvykloje.
Kviečiame apsilankyti.
Taip pat su prekių asortimentu galite susipažinti elektroninėje parduotuvėje www.sokiams.lt
Atsakyti