Mūsų pora irgi nuo rugsėjo mėn.šoka pas Aleksandravičių ir Gunko
Kol kas esame labai patenkinti
,o toliau bus matyt
man ten viena mergyte labai grazi, o kita labai mielai jaudinosi per pasirodyma
gal jusu
QUOTE(Onora @ 2012 03 18, 20:21)
man ten viena mergyte labai grazi, o kita labai mielai jaudinosi per pasirodyma
gal jusu 
Mano buvo su juoda suknele,ilgomis rankovėmis , partneris su akiniais
QUOTE(Inesa* @ 2012 03 18, 19:25)
as rubu ir sukneliu nepamenu
oij, partneriu vietoj rubu
QUOTE(Onora @ 2012 03 18, 20:42)
O aš, kadangi siūnu sukneles,laaabai į jas atkreipiu dėmėsį
inesa gal jus siuvate ir berniukams?,
O kas liečia Gunko ir Aleksandraviičiu, tai net labai šaunus treneriai sportiniese klasese, kaip dėl mažiukų nežinia........ Gunko šiuo metu kiek žinau eina sportininkams lotynu trenerė nr. 1, bet deja dirba , tik su aukštos klasės sportininkais (bent Kaune )
O kas liečia Gunko ir Aleksandraviičiu, tai net labai šaunus treneriai sportiniese klasese, kaip dėl mažiukų nežinia........ Gunko šiuo metu kiek žinau eina sportininkams lotynu trenerė nr. 1, bet deja dirba , tik su aukštos klasės sportininkais (bent Kaune )
QUOTE(jjovitaa @ 2012 03 18, 21:16)
inesa gal jus siuvate ir berniukams?,
Kol kas ne
Mūsų grupėje yra 6 poros su kuriomis dirba Gunko ir Aleksandravičius
QUOTE(bailutyte @ 2012 03 18, 11:27)
Mane irgi domintų šis klausimas. Ir dar - ar kas bandę šokt pas mokytoją Aleksandravičių? Aida klubas. Labai gražiai pradžioje nušvietė bet kuo toliau tuo didėja nusivylimas... aišku kaina labai maža, darželio metu, bet kiek preina tiek pasakoja kad pasedeejom pasnekejom, tada palaukem kol pasoks antrameciai, tada jau leido eiti ir t.t. nesamone...
Nenoriu profesionalios šokėjos, bet beveik metus lankom, o net atsistot nugaros ištiesus neišmoko...
Nenoriu profesionalios šokėjos, bet beveik metus lankom, o net atsistot nugaros ištiesus neišmoko...
As jau esu rasius apie ta Aidos vadova ir jo vedamas treniruotes darzeliuose. As pries tris metus norejau leist saviske darzely i sokius ir nuejau i pirma treniruote paziureti kaip ten vyksta ta pamoka. Vaiku tikrai nemazai, tai kol jis ten juos sustato, suraso, sudrausmina tai ir visas pusvalandis praejo. Tie vaikai pasisveikino, kaip priklauso ir dar viena kazkoki zinksniuka pradejo rodyt, tada kazkuris is vaiku pradejo lakstyti, tada jis ji vel drausmino, na ir atejo laikas atsisveikinti
-----> varnikė
tai va, apie tai ir kalbu, jokio progreso.... tai kas kad suma maža, bet jei jau ima tai tegu ir duoda.
tai va, apie tai ir kalbu, jokio progreso.... tai kas kad suma maža, bet jei jau ima tai tegu ir duoda.
Ieskome sokiu partnerio 2003 m. gimimo mergaitei (liekna), sokanciai vaikai III lygis E4. Klubas Rolo Kaunas
QUOTE(juratele2006 @ 2012 03 20, 14:37)
Ieskome sokiu partnerio 2003 m. gimimo mergaitei (liekna), sokanciai vaikai III lygis E4. Klubas Rolo Kaunas

Koks mergaites ugis? Zinau kas iesko partneres, bet neaukstesnes kaip 127 cm
Informacija šokėjams !!!
Laisvės pr. 77, 6 aukšte, Vilniuje pradėjo dirbti šokių reikmenų parduotuvė "Živilė".
Joje didelis pasirinkimas šokių avalynės tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Vykdome individualius užsakymus.
Neradus reikiamo ir norimo rūbo ar suknelės, ją pasiūsime šalia veikiančioje mūsų siuvykloje.
Kviečiame apsilankyti.
Taip pat su prekių asortimentu galite susipažinti elektroninėje parduotuvėje www.sokiams.lt
Laisvės pr. 77, 6 aukšte, Vilniuje pradėjo dirbti šokių reikmenų parduotuvė "Živilė".
Joje didelis pasirinkimas šokių avalynės tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Vykdome individualius užsakymus.
Neradus reikiamo ir norimo rūbo ar suknelės, ją pasiūsime šalia veikiančioje mūsų siuvykloje.
Kviečiame apsilankyti.
Taip pat su prekių asortimentu galite susipažinti elektroninėje parduotuvėje www.sokiams.lt