Mano tikslas kitoks nei jusu, todel as butent sitaip noreciau, kaip parasiau. Juk treneriai greitai mato- yra duomenys ar nera ju. Ir jei zinociau, kad norint pasiekti kazkokiu rezultatu reiks nezmonisku pastangu, tikrai pasiulyciau pabandyti kita uzsiemima, kuriam jis butu gabesnis.
QUOTE(Onora @ 2012 10 03, 10:27)
Mano tikslas kitoks nei jusu, todel as butent sitaip noreciau, kaip parasiau. Juk treneriai greitai mato- yra duomenys ar nera ju. Ir jei zinociau, kad norint pasiekti kazkokiu rezultatu reiks nezmonisku pastangu, tikrai pasiulyciau pabandyti kita uzsiemima, kuriam jis butu gabesnis.
Mano, kaip sokeju mamos, tikslas irgi toks pats, kaip ir jusu

Is savo vaiku jau maciau: vienas turejo sokejo davinius, buvo lieknas, tiesus, su visiska muzikine klausa. Kitas-storas, kresnas, vos pajudejo, ejo tik tam, kad bent kiek lasinius pakratytu

pilnai sutinku, kad darbas labai daug lemia
, o ne vienas vadovas nepasakys, kad vaikas nieko nepasieks
, paprasčiausiai to netikiu, nes vis dėl to tai pinigai dideli
ir tikroveje su kiekvienais metais sumos didėja išleidžiamos šokiams

pas mus tai pasako kas kaip ir labai dekinga uz ta atviruma. Va savo berniuko nevedu, nes pasake, kad arba dar per mazas, arba nesutvertas sokiams
beje, jei butu atranka kokia vykdoma, ar poros menesiu testavimas, tai manes pacios niekad neatrinktu sokti
nebent as tureciau dvigubai treniruociu ir dvigubai stengciausi nei tie, kurie gime sokiams
nors ir ritma jauciu ir klausa mano gera.
Ansciau i beveik visus burelius budavo atrankos, bent zinojo tevai, kad vaikas gebes. O dabar, imant sokius, atlanko vaikas 2jus metus ir pamatai per atestacija, ko ismoko, tai zinokit isties graudu darosi, o dar ypac matant mociutes susizavejusias akis, kuri ta vaika ir veda i bureli ir gal dar is pensijos moka uz ji.
cia tiesiog gal poziuris i burelius skiriasi mano ir kitu ir, zinoma, paciu klubu ar treneriu.

beje, jei butu atranka kokia vykdoma, ar poros menesiu testavimas, tai manes pacios niekad neatrinktu sokti

Ansciau i beveik visus burelius budavo atrankos, bent zinojo tevai, kad vaikas gebes. O dabar, imant sokius, atlanko vaikas 2jus metus ir pamatai per atestacija, ko ismoko, tai zinokit isties graudu darosi, o dar ypac matant mociutes susizavejusias akis, kuri ta vaika ir veda i bureli ir gal dar is pensijos moka uz ji.
cia tiesiog gal poziuris i burelius skiriasi mano ir kitu ir, zinoma, paciu klubu ar treneriu.
Ir dar rinkciausi toki kolektyva, i kuri priima ne visus norincius, bet su siokia tokia atranka, arba kad bent po menesiu poros pasakytu, kad jus galite lankyti, bet gero sokejo is vaiko nebus 
[/quote]
Mano galva atrankos maziukams nedaro...

[/quote]
Mano galva atrankos maziukams nedaro...

taip, nedaro, blogai surasiau- uzsisvajojusiu truputi
, tiesiog noreciau rinktis toki, kur su atranka paima

QUOTE(Onora @ 2012 10 03, 13:37)
taip, nedaro, blogai surasiau- uzsisvajojusiu truputi
, tiesiog noreciau rinktis toki, kur su atranka paima 

As pati buvau sokeja ir kai mane imdavo tai vykdavo didele atranka visu pakraipu sokiuose. Man irgi patiktu, kad butu atranka bent siokia tokia, bet nezinau ar dabar toks atvejis imanomas

QUOTE(tiunka @ 2012 09 19, 12:05)
Sveikos mamytės. Ačiū už padrasinimus. Mano mergaičiukė jau šoka. Buvome jau poroj treniruočių. Mergina visa švyti, o ir treneriai superiniai.
Kur lankot? mes irgi nesilygiuojam i profesionaluji sporta

QUOTE(katineliai @ 2012 10 05, 13:20)
Kur lankot? mes irgi nesilygiuojam i profesionaluji sporta
maniske labai nori lankyti sokius, nes sokejos labai grazios ir t.t.
bet sokejos is jos tikrai nebus, labai auksta, taigi ir su judesiu koordinacija prastai ir kiek nerangi.rekomenduokit ka nors kas moka dirbti su vaikais, kad neatmustu noro isvis ka nors lankyt, kad nebutu orientuojamasi i rezultata, o tiesiog megaujamasi pacia veikla.

Pastabas visur sako ir reikia moketi jas priimti...Del saves sokant irgi reikia pastangu ir darbo su savimi.

Gal kas galit atsiust nuoroda ar parasyt kur ieskoti aprangos reikalavimu aprasyma
niekaip nerandu dancesport puspalyje kur tai butu aprasyta

QUOTE(tulpė @ 2012 10 10, 08:30)
Gal kas galit atsiust nuoroda ar parasyt kur ieskoti aprangos reikalavimu aprasyma
niekaip nerandu dancesport puspalyje kur tai butu aprasyta 

prasom:
http://registracija.....lt/apranga.php
gal patarsit i koki sokiu kolektyva pradeti vesti 4,5metu mergyte, Kaune?