Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

QUOTE(adomke @ 2012 11 09, 00:11)
Sveikos, mamytes norejau paklausti gal kas turetu parduoti pramoginiu sokiu batelius mergytej 18cm viduje maksimum 18,5 ir dar klausimas ar tikrai buna tokio dydzio apskritai pirkti ir kur ieskoti pvz Kaune, isanksto jums ACIU  4u.gif

Sveiki. Galiu pasakyti uztikrintai kad tokio dydzio bateliu tikrai yra. Mano mergytes kojite dar mazesne, tai radom ir tokiu smile.gif
Atsakyti
sveikos,matau,kalbe ėjo apie testavima...na ir ką? Nuvedžiau pernai,penkiu metų dukrytę šokti,o ji laaabai nedrasi..neprisijungė per visą pamoką prie besižaidžančių,kvailiojančių vaikų..tai po visko pasakė,kad ne jai šokiai,ji nesutverta jiems..nu aš įsižeidžiau viduje,kaip jie gali sakyti ant mano vaiko taip,kai ji net nešoko.Pirma reikia pakalbinti,pakviesti ,kad vaikas apsiprastų..esu ne kokios nuomonės apie ta mokytoją.

Šiemet nuėjom kitur..kad ir nedrasi,bet mokytoja greit visus pakviete sustoti,nubėgo ir manoji,pakalbino visus..ir va,trys mėnesiai šoka,ir plojimus gerai daro,ritmus pagal muziką,bent jau kolkas ,gerai atlieka.O ir žingsnelius labai tiksliai atkartoja.Tiesiog nuostabu kai matai.O paklausus mokytojos,pasakė,kad tikrai šokti ji gali. wub.gif
Atsakyti
Gal patarsite į kokį kolektyvą vesti 8metų mergaitę. Gal dar ne per vėlu? Mergaitė lanko meninę gimnastiką.
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2012 12 12, 18:01)
Gal patarsite į kokį kolektyvą vesti 8metų mergaitę. Gal dar ne per vėlu? Mergaitė lanko meninę gimnastiką.

Kaip lankiusiai gimnastiką, tikrai ne per vėlu.
Papildyta:
QUOTE(mamiux @ 2012 11 29, 17:47)
sveikos,matau,kalbe ėjo apie testavima...na ir ką? Nuvedžiau pernai,penkiu metų dukrytę šokti,o ji laaabai nedrasi..neprisijungė per visą pamoką prie besižaidžančių,kvailiojančių vaikų..tai po visko pasakė,kad ne jai šokiai,ji nesutverta jiems..nu aš įsižeidžiau viduje,kaip jie gali sakyti ant mano vaiko taip,kai ji net nešoko.Pirma reikia pakalbinti,pakviesti ,kad vaikas apsiprastų..esu ne kokios nuomonės apie ta mokytoją.

Šiemet nuėjom kitur..kad ir nedrasi,bet mokytoja greit visus pakviete sustoti,nubėgo ir manoji,pakalbino visus..ir va,trys mėnesiai šoka,ir plojimus  gerai daro,ritmus pagal muziką,bent jau kolkas ,gerai atlieka.O ir žingsnelius  labai tiksliai atkartoja.Tiesiog nuostabu kai matai.O paklausus mokytojos,pasakė,kad tikrai  šokti ji gali. wub.gif

Mes taip pat turime labai jau prastą (tik mano nuomonė) mokytoją. Arogantiška, netaktiška, ambicinga, nemoka bendrauti nei su vaikais, nei su jų mamom (o gal tik su manim). Dukra sako, kad jos irgi nekenčia, šiaip jai šokti sekasi, tačiau, jei neišeina koks žingsnelis, rėkia.
Norėčiau ieškoti kito kolektyvo, nesu tik tikra, kaip dukra vidury sezono įsijungs į naują kolektyvą.

Dar norėjau pasiteirauti, kiek mokate už repeticijas? Ar 60 lt/mėn, kai yra 3 savaitinės valandos (3 kart po 1 h) yra labai mažas mokestis, nes vadovė pasakė, jog tokių kainų nėra g.gif . Beje pernai per visą sezoną buvo tik 1 pasirodymo šokis kalėdų šventės proga, kitų galimybių pamatyti šokančius vaikus nėra, nėra visiškai jokių pasirodymų, nežinia ką vaikai iš vis moka. Dalyvaujantys konkursuose suprantama pasirodymų yra, tačiau šokančių berniukų yra trūkumas, ne visom mergaitėm užtenka poros. Na mums ir nebūtini tie konkursai, varžytuvės, tačiau man visai patiktų, kad bent retkarčiais organizuotų pasirodymus tarp kolektyvų savam miete, kad matytum šokantį savo vaiką ir kitus....
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 12 15, 13:11)
Kaip lankiusiai gimnastiką, tikrai ne per vėlu.
Papildyta:

Mes taip pat turime labai jau prastą (tik mano nuomonė) mokytoją. Arogantiška, netaktiška, ambicinga, nemoka bendrauti nei su vaikais, nei su jų mamom (o gal tik su manim). Dukra sako, kad jos irgi nekenčia, šiaip jai šokti sekasi, tačiau, jei neišeina koks žingsnelis, rėkia.
Norėčiau ieškoti kito kolektyvo, nesu tik tikra, kaip dukra vidury sezono įsijungs į naują kolektyvą.

Dar norėjau pasiteirauti, kiek mokate už repeticijas? Ar 60 lt/mėn, kai yra 3 savaitinės valandos (3 kart po 1 h) yra labai mažas mokestis, nes vadovė pasakė, jog tokių kainų nėra  g.gif . Beje pernai per visą sezoną buvo tik 1 pasirodymo šokis kalėdų šventės proga, kitų galimybių pamatyti šokančius vaikus nėra, nėra visiškai jokių pasirodymų, nežinia ką vaikai iš vis moka. Dalyvaujantys konkursuose suprantama pasirodymų yra, tačiau šokančių berniukų yra trūkumas, ne visom mergaitėm užtenka poros. Na mums ir nebūtini tie konkursai, varžytuvės, tačiau man visai patiktų, kad bent retkarčiais organizuotų pasirodymus tarp kolektyvų savam miete, kad matytum šokantį savo vaiką ir kitus....
keiskit klubą kuo greičiau. čia mums suaugusiems sunku keisti ir kažkur pritapti.vaikams tasnegsliija
Atsakyti
Tikai keiskit klubą, jei toks vadovės elgesys, kaip išvis dar vaikas nori šokti doh.gif
Toks mokestis tikrai mažas (mums 3 k./sav.-100 Lt.).
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 12 15, 14:11)

Dar norėjau pasiteirauti, kiek mokate už repeticijas? Ar 60 lt/mėn, kai yra 3 savaitinės valandos (3 kart po 1 h) yra labai mažas mokestis, nes vadovė pasakė, jog tokių kainų nėra  g.gif .

Naujam kolektyve pritaps greit 4u.gif O gal ir berniuka rasit mirksiukas.gif Pabandyt paieskoti per dancesport.lt skelbimus nenorit? Tada ramiai ir pereitumet i kita kluba, turetu jusu vaikas motyvacija gera drinks_cheers.gif

60lt-laaaaabai mazas mokestis. Tokiu kainu praktiskai nebuna. Paklausti norejau, o tas jusu sokiu klubas-federacinis? Nes licenzijuoti federaciniai klubai uz treniruotes ima kur kas daugiau. Pvz, mes uz 3X po 1,5 valandos mokam 120lt i menesi, ir cia, palyginti su kitais federaciniais klubais, labai pigu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 16, 19:13)
Naujam kolektyve pritaps greit 4u.gif O gal ir berniuka rasit mirksiukas.gif Pabandyt paieskoti per dancesport.lt skelbimus nenorit? Tada ramiai ir pereitumet i kita kluba, turetu jusu vaikas motyvacija gera drinks_cheers.gif

60lt-laaaaabai mazas mokestis. Tokiu kainu praktiskai nebuna. Paklausti norejau, o tas jusu sokiu klubas-federacinis? Nes licenzijuoti federaciniai klubai uz treniruotes ima kur kas daugiau. Pvz, mes uz 3X po 1,5 valandos mokam 120lt i menesi, ir cia, palyginti su kitais federaciniais klubais, labai pigu drinks_cheers.gif

Na, tiesą sakant, tai mes nesiekiame tapti super profesionalais, bent jau dabar tokios minties negaliu turėti, čia dėl finansinių dalykų. tačiau norėčiau, kad kolektyvas karts nuo karto surengtų pasirodymą, gal su kitų klubų šokėjėliais parungtyniautų, padalyvauti vietinės reikšmės koncertuose...
Šiaip mūsų klubas yra, kiek žinau, federacinis, licenzijuotas ar ne, nežinau, tik mūsų vadovai dar labai jauni, tik šiemet baiginėja studijas.
O šiaip pasižiūrėjau internete, tai daug kur rašo kainos nuo 60lt, moksleiviams taiko ir nuolaidas. Mano abi dukros pernai lankė, nuolaidų niekas netaikė; Vyresniosios dukros kolektyvas iš vis pernai po naujųjų buvo paliktas ant ledo, nes vadovas išvažiavo užsienin.
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 12 16, 17:23)
Tikai keiskit klubą, jei toks vadovės elgesys, kaip išvis dar vaikas nori šokti doh.gif
Toks mokestis tikrai mažas (mums 3 k./sav.-100 Lt.).

na kaip kam man būtų normalus, o dabar šokam klube, kuriame treniruotės penkis kart savaitėje po pusantros valandos 70lt, va čia tai jau iš mažesnių sakyčiau biggrin.gif

Atsakyti
Žiūriu nerealios kainos biggrin.gif Tada jei vadovai geri ir dar tokia kaina, labai thumbup.gif Nors mes irgi nei vienu, nei kitu nesiskundžiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 12 16, 23:40)
na kaip kam man būtų normalus, o dabar šokam klube, kuriame treniruotės penkis kart savaitėje po pusantros valandos 70lt, va čia tai jau iš mažesnių sakyčiau  biggrin.gif

prašom išduoti paslaptį ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jungiames ir mes i jusu bureli.. santa2.gif

Mano bernuzelis lanko pramoginius sokius 9 menesius..2k.per savaite..po 45min.. mokame 50lt menesiui... Viskas su juo gerai, eina net labai noriai ,vadovo atsiliepimu pataiko i ritma, moka jau valsa, cia cia ir .kt.zingsnelius..
Kilo klausimas cia beskaitinejant, turbut vyresniems vaikuciams nei penkeriu , buna daznesnes repeticijos ir ilgiau trunka? g.gif

kas turit berniukus sokejelius, kaip kerpate? noreciau pakeist sukuosena i kazka naujo ax.gif
Atsakyti