QUOTE(kazyte @ 2012 12 12, 18:01)
Gal patarsite į kokį kolektyvą vesti 8metų mergaitę. Gal dar ne per vėlu? Mergaitė lanko meninę gimnastiką.
Kaip lankiusiai gimnastiką, tikrai ne per vėlu.
Papildyta:
QUOTE(mamiux @ 2012 11 29, 17:47)
sveikos,matau,kalbe ėjo apie testavima...na ir ką? Nuvedžiau pernai,penkiu metų dukrytę šokti,o ji laaabai nedrasi..neprisijungė per visą pamoką prie besižaidžančių,kvailiojančių vaikų..tai po visko pasakė,kad ne jai šokiai,ji nesutverta jiems..nu aš įsižeidžiau viduje,kaip jie gali sakyti ant mano vaiko taip,kai ji net nešoko.Pirma reikia pakalbinti,pakviesti ,kad vaikas apsiprastų..esu ne kokios nuomonės apie ta mokytoją.
Šiemet nuėjom kitur..kad ir nedrasi,bet mokytoja greit visus pakviete sustoti,nubėgo ir manoji,pakalbino visus..ir va,trys mėnesiai šoka,ir plojimus gerai daro,ritmus pagal muziką,bent jau kolkas ,gerai atlieka.O ir žingsnelius labai tiksliai atkartoja.Tiesiog nuostabu kai matai.O paklausus mokytojos,pasakė,kad tikrai šokti ji gali.
Mes taip pat turime labai jau prastą (tik mano nuomonė) mokytoją. Arogantiška, netaktiška, ambicinga, nemoka bendrauti nei su vaikais, nei su jų mamom (o gal tik su manim). Dukra sako, kad jos irgi nekenčia, šiaip jai šokti sekasi, tačiau, jei neišeina koks žingsnelis, rėkia.
Norėčiau ieškoti kito kolektyvo, nesu tik tikra, kaip dukra vidury sezono įsijungs į naują kolektyvą.
Dar norėjau pasiteirauti, kiek mokate už repeticijas? Ar 60 lt/mėn, kai yra 3 savaitinės valandos (3 kart po 1 h) yra labai mažas mokestis, nes vadovė pasakė, jog tokių kainų nėra

. Beje pernai per visą sezoną buvo tik 1 pasirodymo šokis kalėdų šventės proga, kitų galimybių pamatyti šokančius vaikus nėra, nėra visiškai jokių pasirodymų, nežinia ką vaikai iš vis moka. Dalyvaujantys konkursuose suprantama pasirodymų yra, tačiau šokančių berniukų yra trūkumas, ne visom mergaitėm užtenka poros. Na mums ir nebūtini tie konkursai, varžytuvės, tačiau man visai patiktų, kad bent retkarčiais organizuotų pasirodymus tarp kolektyvų savam miete, kad matytum šokantį savo vaiką ir kitus....