Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

Paziurekit ar tai federacinis klubas. Nes man atrodo kad ne. Ir musu mokykloj is ju choreografijos pamokas veda ir bureli turi- man asmeniskai nelabai. Bet gal kaip pramoginiams, o ne sportiniams sokiams, jeigu jus tenkina tai tiktu.
Atsakyti
Labas vakaras? Kokie atsiliepimai lankančių šokių studiją "Dileksa"? Žirmūnuose. Mums netoli nuo namų. Dar radau, kad Žirmūnuose yra "Davi".Kuris rimčiau vaikus ruošia? Nes kaina tai tokia pati....
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 08 11, 23:46)
Labas vakaras?  Kokie atsiliepimai lankančių šokių studiją "Dileksa"? Žirmūnuose. Mums netoli nuo namų. Dar radau, kad Žirmūnuose yra "Davi".Kuris rimčiau vaikus ruošia? Nes kaina tai tokia pati....

Ir vienas, ir kitas klubas geri 4u.gif "Dileksa"-senas klubas, su senomis, bet tvirtomis tradicijomis, stipriais vadovais. "Davi"-naujas klubas, pradejes nuo skandalu, susipykes su Federacija, bet labai talentingais, jaunais, principingais vadovais.
Jums rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 08 11, 22:46)
Labas vakaras?  Kokie atsiliepimai lankančių šokių studiją "Dileksa"? Žirmūnuose. Mums netoli nuo namų. Dar radau, kad Žirmūnuose yra "Davi".Kuris rimčiau vaikus ruošia? Nes kaina tai tokia pati....

Jeigu vaikas mažas 3-5 metų, tai nevesčiau į dileksą. Atveda vaikus, o jie tingi šokti. Dėl to nukenčia norintieji šokti. Aš nusivylusi likau ax.gif Metus atlankėm ir metėm. Kol kas dar nežinom, kur rasti geriau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2013 08 12, 10:29)
Jeigu vaikas mažas 3-5 metų, tai nevesčiau į dileksą. Atveda vaikus, o jie tingi šokti. Dėl to nukenčia norintieji šokti. Aš nusivylusi likau  ax.gif  Metus atlankėm ir metėm. Kol kas dar nežinom, kur rasti geriau.  ax.gif

Mano dukrai 6 metai. Pernai lankėm sportinis šokius pirmi metai. Gavo taurę varžybose. Mergaitė gabi, tik ieškom kažkur kitur, nes ten kur lankė nenori eiti. o kokio amžiaus Jūsų vaikas? O kodėl metėt? Per metus buvo pažanga? Daug vaikas išmoko?
Papildyta:
O gal kas lankėte Tomo Petreikio studiją Antakalnyje? Kokie atsiliepimai? Mokytoja Laura Skrodenienė LSŠPS narė.
Atsakyti
Sveiki, norime pradeti lankyti "Junda" Silainiuose, mergytei rugseji sueis 5 metukai, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2013 08 12, 09:29)
Jeigu vaikas mažas 3-5 metų, tai nevesčiau į dileksą. Atveda vaikus, o jie tingi šokti. Dėl to nukenčia norintieji šokti. Aš nusivylusi likau  ax.gif  Metus atlankėm ir metėm. Kol kas dar nežinom, kur rasti geriau.  ax.gif

o mums visai patiko wink.gif gerai mokytoja susitvarkydavo su tais "tinginčiais", nors ką norėti, kai nuo 3 pradeda, natūralu, kad ir fiziškai pavargsta, ir su paklusnumu kai kuriems dar sunkoka...
atlankėm 2 metus, lankom ir trečius, tik šiemt jau atrinko konkursinę grupę mergaičių, nes berniukų neturim. Pirmą pamoką įspėjo, kad reikės stengtis, bus varžybos, maniškė tiesiog veržiasin į šokius.
Atsakyti

! 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2013 07 24, 11:26)
Gal galite parekomenduoti pramoginiu sokiu mokykleles vaikams nuo 4 metuku amziaus Vilniuje.

QUOTE(solciukas @ 2013 07 30, 11:01)
Kokie atsiliepimai butu apie "Sokio harmonija" Ateities gatveje Vilniuje vaikams 4-6 metu amziaus. Kaip treneriai, kaip pacios patalpos, ar nesalta ziema?

norėčiau pataisyti- vaikams siūlo sportinius šokius, o ne pramoginius (šitie skirti suaugusiems)
rekomenduočiau šokio meną
Atsakyti
O kodel rekomenduojat sokio mena?
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai soka klube SILUETAS? kokie atsiliepimai? norim keisti kluba...sad.gif
Butume labai dekingi uz pasisakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,pasisalinkite prašau savo atsiliepimais apie SK"Duetas" Kaune.
Dėkoju
Atsakyti