Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

QUOTE(aura771 @ 2013 02 05, 01:22)
http://cempionatas.d....lt/apranga.php  Čia yra taisyklės  mirksiukas.gif  Jei neteisingai įkėliau nuorodą ar nepavyks atsisiųsti, duokit žinią  rolleyes.gif

ačiū labai 4u.gif
opa pa bigsmile.gif permečiau greit, griežtai sakyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki,ieskau dukrytei sokiu mokyklos,kas galite kokia patarti? 5metai ,lauksiu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pati's @ 2013 01 20, 20:18)
Laba diena, as taip pat ziurineju savo panelytei sokiu burelio.Jai 6m, nuo rugsejo i I klase...Kadangi mes aukstaugiu seimynele, tai vilciu nera, kad liks sokiu pasauly visam laikui, bet kaip pradziamoksli busimai merginai, moteriai, manau reikia praeiti, del laikysenos, koordinacijos, muzikalumo ir judesio valdymo pagrindu. Ka galetumet patarti rajonuose: Virsuliskes-Justiniskes-Pasilaiciai?

aš savo panelę išleidau čia
Iš pradžių buvo užsiėmimai darželyje. Vėliau jie nutrūko ir pradėjau leisti į studiją. Visai patinka man ir vyresnėlei. Žadu ir mažają leisti ten nuo kitų metų (nuo rudens) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Mano pirmokė jau baiginėja pirmuosius metus, šokdama pramoginius šokius.
Jai labai gerai sekasi, patinka, visada laukia šokių pamokų thumbup.gif
Kai tik kam pasakau, kad lankome pramoginius, tuoj ima gąsdinti brangumu, sako, kad tai labai daug kainuos ataityje. Jau kai leidome šokti, žinojau, kad čia bus nepigus sportas, bet dabar man išties labai įdomu žinoti, kiek tas sportas iš tiesų bus brangus. g.gif ir ar vėliau tikrai išgalėsime apmokėti sukneles, batelius, konkursų mokesčius ir k.t.
Gal kuri mama nuoširdžiai parašys čia, ar į až, kiek maždaug į mėnesį tektų atseikėti šiam malonumui, jei vaikas gabus ir dalyvaus įvairiuose konkursuose? Suprantu, kad nėra konkretaus mėnesinio įkainio, na, bet gal kažkokia "šabloninė" suma...?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 04 25, 14:35)
Sveikos mamos,

Jai labai gerai sekasi, patinka, visada laukia šokių pamokų  thumbup.gif
Kai tik kam pasakau, kad lankome pramoginius, tuoj ima gąsdinti brangumu, sako, kad tai labai daug kainuos ataityje. Jau kai leidome šokti, žinojau, kad čia bus nepigus sportas, bet dabar man išties labai įdomu žinoti, kiek tas sportas iš tiesų bus brangus.  g.gif  ir ar vėliau tikrai išgalėsime apmokėti sukneles, batelius, konkursų mokesčius ir k.t.
Gal kuri mama nuoširdžiai parašys čia, ar į až, kiek maždaug į mėnesį tektų atseikėti šiam malonumui, jei vaikas gabus ir dalyvaus įvairiuose konkursuose? Suprantu, kad nėra konkretaus mėnesinio įkainio, na, bet gal kažkokia "šabloninė" suma...?

Buvo kalbeta temose "sportiniai sokiai". Mano nuomone tai kiek kas sau gali leisti tiek ir isleidzia visokiu sumu buvo.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 04 25, 15:35)
Sveikos mamos,

Kai tik kam pasakau, kad lankome pramoginius, tuoj ima gąsdinti brangumu, sako, kad tai labai daug kainuos ataityje. Jau kai leidome šokti, žinojau, kad čia bus nepigus sportas, bet dabar man išties labai įdomu žinoti, kiek tas sportas iš tiesų bus brangus.  g.gif  ir ar vėliau tikrai išgalėsime apmokėti sukneles, batelius, konkursų mokesčius ir k.t.

na u tuo gąsdinimu tai juokinga, pagalvojus juk kiekvienas būrelis brangus, imkim futbolą, irgi apranga, batai, kelionės, startiniai mokesčiai, imkit muzikos instrumentą, kokia jo kaina, mokyklos mokestis, ir aišku prasidės pasirodymai, suknelės irgi bus reikalingoos ir bateliai, tad manau kad kiekvinas būrelis brangu, vienas tik truputį mažiau kitas daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 04 25, 16:35)
Sveikos mamos,

laba,
sokam jauniuose, o brangumas 800 lt/ mien.., vien treniruotems ax.gif , sumos dideja su kiekvienais metais, pradzia tikrai nebrangi, bet su metais išlaidos dideja verysad.gif , sukneles mūsų partnerei siemet kainavo 3500 lt., suknytės papraščiausios be blizgučių.
neįsivaizdavom pradėja šokti prieš 5 metus , kad toks brangus sportas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 04 25, 16:05)
Buvo kalbeta temose "sportiniai sokiai". Mano nuomone tai kiek kas sau gali leisti tiek ir isleidzia visokiu sumu buvo.

dėkui, niekur nebuvau radusi.

QUOTE(Reginiukas @ 2013 04 25, 17:04)
imkit muzikos instrumentą, kokia jo kaina, mokyklos mokestis, ir aišku prasidės pasirodymai, suknelės irgi bus reikalingoos ir bateliai, tad manau kad kiekvinas būrelis brangu, vienas tik truputį mažiau kitas daugiau  mirksiukas.gif

Na, aš pati smuikininkė, tai drąsiai galiu pasakyti, kad ugdymas muzikos gimnazijoje nekainavo nė lito, instrumentų kainos irgi labai skiriasi, fabrikiniai insr. visai nebrangūs... na, o bateliai, drabužiai - ten nėra jokių privalomų "kanonų" , galima būdavo groti ta pačia suknele, kol ją išaugi. smile.gif O dėl kitų sporto šakų tikiu, kad irgi kainuoja. O kaip jūsų vaikas, kiek išleidžiate jūs, kelinti meta šoka?

QUOTE(jjovitaa @ 2013 04 25, 18:18)
laba,
sokam jauniuose, o brangumas 800 lt/ mien.., vien treniruotems  ax.gif , sumos dideja su kiekvienais metais, pradzia tikrai nebrangi, bet su metais išlaidos dideja  verysad.gif , sukneles mūsų partnerei siemet kainavo 3500 lt., suknytės papraščiausios be blizgučių.
neįsivaizdavom pradėja šokti prieš 5 metus , kad toks brangus sportas  verysad.gif

unsure.gif tai čia 800lt be rūbų, be konkursų mokęsčių? gerai supratau? Kiek kartų imate individualias pamokas į savaitę? Įdomu, kiek galima sumažinti sumas perperkant sukneles, batelius, t.y. perkant dėvėtus... g.gif

Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 04 25, 20:36)

Na, aš pati smuikininkė, tai drąsiai galiu pasakyti, kad ugdymas muzikos gimnazijoje nekainavo nė lito, instrumentų kainos irgi labai skiriasi, fabrikiniai insr. visai nebrangūs... na, o bateliai, drabužiai - ten nėra jokių privalomų "kanonų" , galima būdavo groti ta pačia suknele, kol ją išaugi.  smile.gif O dėl kitų sporto šakų tikiu, kad irgi kainuoja. O kaip jūsų vaikas, kiek išleidžiate jūs, kelinti meta šoka?

mes tuoj baigsim antrus metus, kol kas niekas apart rūbų labai brangiai nekainavo, treniruotės 70 lt per mėn, batai kol kas tik šiemet pirkom 150 lt, rūbai beveik 500 lt, na ir kartą per mėnesį po naujų metų prasidėjo konkursai, konkursui grubiai labai imkim 100 lt, bet čia jau su mūsų pavalgymais, važiavimais ir t.t.
Atsakyti

unsure.gif tai čia 800lt be rūbų, be konkursų mokęsčių? gerai supratau? Kiek kartų imate individualias pamokas į savaitę? Įdomu, kiek galima sumažinti sumas perperkant sukneles, batelius, t.y. perkant dėvėtus... g.gif
[/quote]
per savaite individualios 3-4 , perkant devėtas sukneles batelius išlaidos rubeliams bus gerokai mažesnės, beto galima sukneles siutis ir ne specializuotose salonuose, kainos irgi ženkliai mažesnės , taip tokia suma treniruotems, konkursai atskirai, rūbai atskirai ax.gif
Atsakyti
Dėkui visoms, pasisakiusioms. Na, nepradžiuginot, galiu pasakyti.... doh.gif
Atsakyti
jjovita, o jusu vaikas pirmas vietas gauna?
Atsakyti