Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

QUOTE(Ingaaa @ 2014 02 14, 16:00)
Vadovai gal nenori atsakomybės imtis ir poruot  g.gif Man atrodo jie geriausiai mato ir vaikai kuris kuriam tinka ir pagal charakterius ir tikrai gali sušaukt susirinkimą ir klaust pas tėvus kurie gali ir nori važiuot, nes vaikai ką jie gali už tėvus spręst, gal ir labai nori, bet  tėvai neveža ir viskas į konkursus, o tos kurios nori gal tyrli. Tiesiog turėtų būt daugiau informacijos tėvams , tuomet ir daugiau važiuojančių būtų. Galvojau kad tik mūsų klube problemos tokios, o pasirodo daug kur.
Konkursai būtinai reikalingi, priverčia pasitempt ir stengtis, jeigu tik treniruotes lankyt ir vieną kart per metus pašokt konkurse nieko gero...
Yamaja mano berniukas irgi 140, dėl mažo ūgio sudėtinga mergaitę rast. Mes 2002 bet dar šokam vaikuose. Kaip suprantu jau turim šiais metais į jaunius pereit , bet neišsivaizduoju su kuom šoks. Dabartinė mergaitė su didesniais kulnais bus stipriai aukštesnė.

Pasiguodėm  blush2.gif

Kokia čia atsakomybė, manau poruojant vaikus būtina atsižvelgt į tėvų pageidavimus, todėl ir kyla panašios problemos. Vieniems tėvams užtenka tik, kad pastrypinėtų, kiti nori siekti aukščiau, be to vaikui tai yra labai svarbu. Ir gaunasi toks nesusikalbėjimas, vieni nori, kiti ne. Kai šoka vaikuose, tai galima ten pakaitalalioti partnerius, bent jau mes su viena šokom per repeticijas, su kitom i konkursus. ir kai kartą su dabartine mergaite sušoko konkurse ir laimėjo taurę, galvojom, jog va, tikrai ims dabar ir suporuos, nes ir mes šokom su silpna palei mano berniuką mergaitę, ir ta mergaitė su silpnesniu berniuku, bet ne, neporavo, ji metais vyresnė buvo, sako, sudėtinga, negalima ir t.t., bet kai pasakėm jog nebelankysim, nebėra prasmės, vis tiek nėra mergaičiu, vaikui nepatinka su siplnesnė šokt, jam per sunku, dažnai paliekamas ilgėliau, kol gerai sušoks (dėl mergaitės kaltės), tai iškart pasakė, jog duos mums tą mergaitę, kad neišeitumėm. bet vat, problemos tuom nesibaigė, pradžioj bent keliuose, kur arčiausiai būdavo, konkursuose sudalyvaudavom, dabar nebebus nei vieno, bent jau šiais metais tai tikrai, o kitais ir nemanau, jog kas nors keisis.

Mano berniukas pagal metus, tai normalaus ūgio, nėra problemų su mergaitėm, tam pačiam klube jų net kelios yra tinkamos pagal ūgi, gal net ir pagal norą dalyvauti konkursuose, bet silpnos jos jam. Stipresnių nėra, kad ir koks berniukas nebeitų, nėra tokių, kokią mes turim dabar verysad.gif Jie abu labai tinka kaip pora.
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2014 02 12, 20:35)
O mes Kaune atvirkstine problema turim,  verysad.gif Yra berniukas norintis sokti, turintis kaip ir 2 partneres, bet nenusiteikusias rimtam darbui, jau atsibodo kiekviena kart derinti ir prasyti, kad ateitu papildomai pasokti ar i konkursa eit.

blush2.gif O mes dalyvaujam visuose konkursuose ir kitos mergaiciu mamos i mane snairuoja kreivai. doh.gif
Kadangi man nereikia kad vaikas tik pastrypinetu, mano mergyte uzsibreze tiksla buti cempione, tai sito tikslo padesiu siekti, tik didziausia beda kad neturime sokiu partnerio, auksto berniuko 2007- 2005 gimimo is Kauno.
Atsakyti
sveikos mamtytes nu ka sudalyvavom kaune sokiu konkurse nebuvo lb jau blogai smile.gif
patenkinta savo maziaus pasiekimu pateko tarp 7-10 vietos smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif 35 balai manu nera blogai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galetumėte parekomenduoti gerą šokių mokyklą Vilniuje? Mano sūnus trečius metus lanko Petreikio šokių studiją. Pirmus dvejus metus neblogai ėjosi, tačiau pasikeitė šokių mokytoja ir matau, kad trečius metus jokio progreso nerodo, ką buvo išmokęs per pirmus dvejus metus, tą patį ir dabar šoka.
Atsakyti
QUOTE(Sokolade @ 2014 02 27, 16:58)
Sveikos mamytes, gal galetumėte parekomenduoti gerą šokių mokyklą Vilniuje? Mano sūnus trečius metus lanko Petreikio šokių studiją. Pirmus dvejus metus neblogai ėjosi, tačiau pasikeitė šokių mokytoja ir matau, kad trečius metus jokio progreso nerodo, ką buvo išmokęs per pirmus dvejus metus, tą patį ir dabar šoka.

O Jūs LSŠF konkursuose dalyvaujat? Jei dalyvaujat, reikia rinktis iš federacijai priklausančių narių. LSŠF nariaiYra gerų mokyklų, tik kainos labai svyruoja ax.gif
Atsakyti
Sveiki, sokejai tongue.gif 4u.gif o as noreciau jusu paklausti kokias priemones naudojate plaukams, kad jie gerai blizgetu? Pasidalinkite pastebejimais ir zinoma nuorodom kaip mazdaug atrodo jusu priemones kokios firmos ir tt. buciau laaabai dekinga 4u.gif wub.gif Mano mergaites plaukai iki dupces ir dar puciasi, tai vargstam su tom sukuosenom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokolade @ 2014 02 27, 17:58)

Sveiki,
kokio amžiaus Jusu berniukas?
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(br@ske @ 2014 02 11, 23:28)
sveikos,gal kas pasiukytu koki sportiniu sokiu bureli Kaune nuo 3m? g.gif Ieskojau google visai ten pasiklydau biggrin.gif

Mes vilnieciai, ir nuo tokio amziaus musu berniuko niekas niekur nenorejo priimti, isskyrus darzeliuose, kur jie vadina tiesiog SOKIAIS maziukams. Apsiraminom, ir pradejom ieskoti kai sukako nuo 4, ir vel ta pati istorija buvo. Tuomet prieme vienas is zymesniu musu sportiniu sokiu zvaigzdes klubas, kuriame buvo ju savo rato tokio pat amziaus mergyte. Tai isimties tvarka pradejo jiedu trypciot. Metus pratrypciojo ir rezultato nematem, nes jie kaip ir visur sake, per jauni. Bet gerai leido laika:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 01 kovo 2014 - 18:08
QUOTE(lakunozmona @ 2014 02 28, 22:05)
Sveiki,
Mes vilnieciai, ir nuo tokio amziaus musu berniuko niekas niekur nenorejo priimti, isskyrus darzeliuose, kur jie vadina tiesiog SOKIAIS maziukams. Apsiraminom, ir pradejom ieskoti kai sukako nuo 4, ir vel ta pati istorija buvo. Tuomet prieme vienas is zymesniu musu sportiniu sokiu zvaigzdes klubas, kuriame buvo ju savo rato tokio pat amziaus mergyte. Tai isimties tvarka pradejo jiedu trypciot. Metus pratrypciojo ir rezultato nematem, nes jie kaip ir visur sake, per jauni. Bet gerai leido laika:)

Mano galva per jauni tokio amžiaus vaikai rimtiems šokiams.Musu klube yra vaiku 6 metu,bet žiuriu ju koordinacija prasta,jiems sunku.Galima visa upa "atmušti" smile.gif
Su treneriu kalbejau,jis rekomenduoja nuo7 metu sokti.O šiaip pakanka darželyje šokti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adomke @ 2014 02 28, 13:01)
Sveiki, sokejai  tongue.gif  4u.gif o as noreciau jusu paklausti kokias priemones naudojate plaukams, kad jie gerai blizgetu? Pasidalinkite pastebejimais ir zinoma nuorodom kaip mazdaug atrodo jusu priemones kokios firmos ir tt. buciau laaabai dekinga  4u.gif  wub.gif Mano mergaites plaukai iki dupces ir dar puciasi, tai vargstam su tom sukuosenom  doh.gif

Mano panos plaukai zemiau dupces tongue.gif , naudoju syoss zele, putas ir laka. Su zele graziai suimu visus plaukus, putas naudoju isformuoti plauku bangelem, kuodukui ir t.t. o laku sutvirtinu. kadangi daznai dalyvaujam konkursuose, tai paskutiniu metu sutvarkyti plaukus uztenka gero pusvalanduko, anksciau vargdavau r 2h smile.gif
QUOTE(meskutejolanta @ 2014 03 02, 12:50)
Mano galva per jauni tokio amžiaus vaikai rimtiems šokiams.Musu klube yra vaiku 6 metu,bet žiuriu ju koordinacija prasta,jiems sunku.Galima visa upa "atmušti" smile.gif
Su treneriu kalbejau,jis rekomenduoja nuo7 metu sokti.O šiaip pakanka darželyje šokti. 4u.gif

Nesutinku su jumis visiskai, mano pana pradejo lankyti nuo 5.5 metu. budama 6 pradejo dalyvauti solo konkursuose, patekdavo visada i sesetuka. Nuo sio rudens pradejo sokti 3 sokius, soka tarp vyresniu ir niekuo nenusileidzia joms. Moka ir gana sudetingus brezinius, tarkim leta valsa, kuri soka jauniai 1 E6 grupe, kvikstepa, tango, samba, rumba ( soka su visais ranku judesiais) dzeiva su posukiais, apsisukimais, spyriukais, chia chia. Taip kad tai priklauso nuo kiekvieno vaiko labai individualiai. Aisku dukryte labai dega noru sokti, daug laiko praleidzia prie youtube, kartoja judesius. Siandien mus sustato su 4 metais vyresniu berniuku, ziuresim kaip cia bus, kol kas soksim nesportineje- vaiku grupeje mirksiukas.gif Amziaus skirtumas nemazas, bet pagal amziu berniuko nerandam (ugis 136), atsirado galimybe sustoti i pora tai stojam ax.gif Tuo labiau kad vadovai stato.
Atsakyti
Gal zinote, ka reiskia registracijos i konkursus formoje nurodytas terminas "F balai" ?
Atsakyti
QUOTE(neringa9 @ 2014 03 03, 15:27)
Gal zinote, ka reiskia registracijos i konkursus formoje nurodytas terminas "F balai" ?

Atsakyti