Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

Mes privačias pamokas irgi pradėjome imti tik nuo E6 smile.gif , nes iki tol, kaip ir nereikėjo, o kuo toliau, tuo porų vis gabesnių atsiranda ir norisi jas pasivyti, bet ką ten pasivysi tokią Žuvėdrą, kai jie treniruojasi be galo, be krašto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjovitaa @ 2011 09 22, 20:20)
Tai šaunuolė mergaitė, kad gerai įsisavina programą, 4u.gif  be privačių treniruočių, bet tokiu vaikučiu vienetai. matau šokame toje pačioje grupėje  bigsmile.gif

Musiske iskirtine-su akiniais. tongue.gif
Atsakyti

Musiske iskirtine-su akiniais.

Labukas ,o jus is juventos?
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2011 09 22, 23:36)
Musiske iskirtine-su akiniais. tongue.gif

Vadinasi, nesyki jus maciau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visada nuziuredavau Jusu mergaite, labai graziai soka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elojinn @ 2011 09 23, 08:33)
Musiske iskirtine-su akiniais.
Labukas ,o jus is juventos?

taip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 23, 08:41)
Vadinasi, nesyki jus maciau drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Visada nuziuredavau Jusu mergaite, labai graziai soka 4u.gif

Aciu 4u.gif duomenu turi,bet ne dirba visiskai,o mes ne spaudziam(nera laiko,mes negeri tevai)
Atsakyti
Tai mes jusu poryte gerai zinome.stipri pora 4u.gif man atrodo net turiu foto .is vaikystes spalvu.Martynos mama atsiunte.ta konkursa ,kai Martyna perejo i E6.jus buvot pirmi ,Martyna 2,o mes treti biggrin.gif
Atsakyti
Ieškome šokių partnerio vaikai III lygis. Mano mergaite soka ketvirta sezona "Rolo" klube (Kaunas), visus tuos metus dalyvavo konkursuose. Ugis 130 cm, svoris 24 kg.

user posted image

Ir taip pat parduodame suknele kuri yra nuotraukoje, ugiui nuo 120 cm iki 128 cm ugio mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2011 09 23, 18:04)
Ieškome šokių partnerio vaikai III lygis. Mano mergaite soka ketvirta sezona "Rolo" klube (Kaunas), visus tuos metus dalyvavo konkursuose. Ugis 130 cm, svoris 24 kg.

user posted image

Ir taip pat parduodame suknele kuri yra nuotraukoje, ugiui nuo 120 cm iki 128 cm ugio mazdaug.

Svorį suklydote turbūt
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2011 09 24, 07:07)
Svorį suklydote turbūt

Nu nesuklydau, rugpjuti svere 23 kg. Labai liekna mergaite pas mane.
Atsakyti
[quote=Glasha,2011 09 14, 09:45]
Mamos, patarkit! Mus treciamecius, ne viena karta dalyvavusius varzybose sujunge su antrameciais, o kaikurie is ju net atejo tik vasario men... Ir svarstom ka daryt, nieko naujo neismoksim, cia faktas, ir vercia privacias jau imti...vaiku grupeje labai daug.Na ir ka daryt, pereiti i kita kluba, bet geresniu salygu niekas negarantuoja...Gal vilnietes galit pakomentuot, i privata, kaip pas jus....

Kokiame klube šokate? jeigu ką tai ats į az

Atsakyti

Sveikutes, ruosiames dalyvauti varzybose Kaune, soksime ir rytineje ir vakarineje dalyse, po to dar laukia kelione namo i Klaipeda. Gal dalyvavusios sio klubo varzybose zino, kokia tvarka, ar apdovanojimai vaiku gr. teikiami pasibaigus visai daliai, ar pasokus, pvz. vaikams ir jaunuciams?? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Paprastai vaikų grupes apdovanoja greičiau (kaip tik suveda rezultatus)... ir paleidžia 4u.gif O visi kiti laukia konkurso dalies pabaigos wink.gif
Atsakyti