Mes privačias pamokas irgi pradėjome imti tik nuo E6 , nes iki tol, kaip ir nereikėjo, o kuo toliau, tuo porų vis gabesnių atsiranda ir norisi jas pasivyti, bet ką ten pasivysi tokią Žuvėdrą, kai jie treniruojasi be galo, be krašto
Tai mes jusu poryte gerai zinome.stipri pora man atrodo net turiu foto .is vaikystes spalvu.Martynos mama atsiunte.ta konkursa ,kai Martyna perejo i E6.jus buvot pirmi ,Martyna 2,o mes treti
Ieškome šokių partnerio vaikai III lygis. Mano mergaite soka ketvirta sezona "Rolo" klube (Kaunas), visus tuos metus dalyvavo konkursuose. Ugis 130 cm, svoris 24 kg.
Ir taip pat parduodame suknele kuri yra nuotraukoje, ugiui nuo 120 cm iki 128 cm ugio mazdaug.
Ieškome šokių partnerio vaikai III lygis. Mano mergaite soka ketvirta sezona "Rolo" klube (Kaunas), visus tuos metus dalyvavo konkursuose. Ugis 130 cm, svoris 24 kg.
Ir taip pat parduodame suknele kuri yra nuotraukoje, ugiui nuo 120 cm iki 128 cm ugio mazdaug.
[quote=Glasha,2011 09 14, 09:45]
Mamos, patarkit! Mus treciamecius, ne viena karta dalyvavusius varzybose sujunge su antrameciais, o kaikurie is ju net atejo tik vasario men... Ir svarstom ka daryt, nieko naujo neismoksim, cia faktas, ir vercia privacias jau imti...vaiku grupeje labai daug.Na ir ka daryt, pereiti i kita kluba, bet geresniu salygu niekas negarantuoja...Gal vilnietes galit pakomentuot, i privata, kaip pas jus....
Sveikutes, ruosiames dalyvauti varzybose Kaune, soksime ir rytineje ir vakarineje dalyse, po to dar laukia kelione namo i Klaipeda. Gal dalyvavusios sio klubo varzybose zino, kokia tvarka, ar apdovanojimai vaiku gr. teikiami pasibaigus visai daliai, ar pasokus, pvz. vaikams ir jaunuciams?? Aciu uz atsakyma