Įkraunama...
Įkraunama...

Kada nuėmėte nuo lovos apsaugas?

QUOTE(Akfak @ 2011 05 13, 09:46)
Nuo metų, gal anksčiau. IR šiaip, kam jos? Kūdikiai po lovą nesiduoda, susimušt kaip ir negali. Vėliau irgi nelabai, o ir nesimuša jau. Nebent labai laikinai, kai vartytis išmoksta, ar pan...

man mistika kam jos reikalingos? iki 3-4 men nesivarto,kai jau vartos pora kart bum ir suzino kad apsukas mazinti,nuo mazdaug 6 men kai sedi pradeda jas tampyt graust ir pan (kasdien juk neskalbiat) o kokiu 7-8 men jau bando stotis,o tada jau iki traumos vienas zingsnis...pirmas uzaugo be ju,antas pakeliui ir nezadu nei pirkti nei siuti biggrin.gif su tom visom apsaugom ir baldakimais tik alergijas galima vaikui ivaryt....
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2011 05 17, 13:04)
Mes nuemem apsaugas kai dukrai suejo 1 metukai ir 6 sav.As vis gailejau mazosios,kad ji gal galvyte susitrenks i medinius strypus ir neskubejau ju nuimti. Nors mano MB jau kuris laikas siule jas nuimti.Ir viena ankstyva ryta ji pasilipo ant ju ir persisverus per krasta nukrito i musu lova blink.gif Stebuklas kaip konors nesusilauze,nes tarp jos ir musu lovos yra 20 cm tarpas.Va,tada viskas pasidare is karto aisku ir klausimu neliko mirksiukas.gif Patarimas mamytems butu toks.Jei pastebejot,kad jau jusu vaikas bando pasilipti ant apsaugu ju ilgiau laikyt neverta,nes galit sulaukti traumu baisesniu nei guzas ant kaktos nuo virbalo.Beje ,nuemus apsaugas niekur ji nesidauze ir guzu pas mus nebuvo mirksiukas.gif

QUOTE(skruzdeliukas77 @ 2011 05 22, 15:01)
Tikrai taip... Mms, deja, taip ir atsitiko  verysad.gif  bet laimei, išvengėm traumų, griuvo kulverstuką padarydama, ne ant galvytės. Tai nuo tos dienos (maždaug 1 metukai buvo) ir nuėmėm...

smagu kad viskas baiges gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 01 31, 22:45)
pirmas uzaugo be ju,antas pakeliui ir nezadu nei pirkti nei siuti  biggrin.gif s

blink.gif kokia jūs neatsakinga mama! gi smegenų sutrenkimas gali būti, jei netyčia į kokią grotą atsitrenks blink.gif

šiaip tai visiškai jums pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 02 01, 10:53)
blink.gif kokia jūs neatsakinga mama! gi smegenų sutrenkimas gali būti, jei netyčia į kokią grotą atsitrenks  blink.gif

šiaip tai visiškai jums pritariu  drinks_cheers.gif

zinau zinau blush2.gif o dar kai savaites vaika ant grindu paguldziau,nes baisu buvo kad nenuristu,tai isvis mane supakuot ir uzdaryt uz tu paciu mediniu grotu biggrin.gif (jokiu gultuku,supyniu ir pan nepripazystu,na kam man bereikalingas slamstas namie ir dar toks brungus g.gif )
Atsakyti
Mums 1.3 m. vėl uždėjau, nes naktį neramiai miega db dantukai vargina, tai jei blaskydamasi ar vartydamasi atsitrenkia tai iškart nubusdavo doh.gif
o db taip nėr, maziau prabunda.
O šiap uždejau nuo 4 men o nuemiau 10 men.
Atsakyti
Na, matyt, cia kitokie vaikai, jei miega nejudedami.. bigsmile.gif
Kas liecia traumas, tai lovytes dugna reiktu nuleist iki tokio lygio, kad vaikas neiskristu.. ax.gif O apie dulkes, tai .. biggrin.gif ismeskit visus kilimelius, geles, staltiesieles, minkstus baldus, uzuolaidas ir lovas lentom pakeiskit.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 01, 13:29)
Na, matyt, cia kitokie vaikai, jei miega nejudedami.. bigsmile.gif
Kas liecia traumas, tai lovytes dugna reiktu nuleist iki tokio lygio, kad vaikas neiskristu.. ax.gif O  apie dulkes, tai ..  biggrin.gif  ismeskit visus kilimelius, geles, staltiesieles, minkstus baldus, uzuolaidas ir lovas lentom pakeiskit.. biggrin.gif

Nebūkit naivi ir neįsivaizduokit, kad kiti vaikai kaip malkos guli. Visi makaluojasi ir vartosi. O tokie visame kame apsaugoti vaikiukai labai savų ribų nejaučia ir lipa negalvodami. Taip kad jei ne tik nuo grotų bet ir visuose kituose reikaluose taip saugot, patikėkit manimi, ateis diena, kai dugno nuleidimas nepadės: lips ir grius stačia galva. O apsaugėlės bus tik pagalba pasilypėti.
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 02 01, 14:53)
Nebūkit naivi ir neįsivaizduokit, kad kiti vaikai kaip malkos guli. Visi makaluojasi ir vartosi. O tokie visame kame apsaugoti vaikiukai labai savų ribų nejaučia ir lipa negalvodami. Taip kad jei ne tik nuo grotų bet ir visuose kituose reikaluose taip saugot, patikėkit manimi, ateis diena, kai dugno nuleidimas nepadės: lips ir grius stačia galva. O apsaugėlės bus tik pagalba pasilypėti.

O dabar jus nepataiket.. Tokiu avariju, abejoju, ar bus, nes mano mazoji pati islipa is bet kokios lovos, nors vaiksto dar griuvinedama.. (kai prades lakstyti, taip, bet cia jau kita kalba) As nesakiau, kad visur nuo visu 'bum' vaikas yra apsaugotas. Puikiai ismoko jaust ribas sededama ir ropodama ant grindu, ten visa laika, isskyrus miega, ir praleidzia. O miegas yra saugus ir patogus, nes apsaugos uztikrina, kadnebus jokiu bumtelejimu.
Nereikia taip kategoriskai zvelgti i dalykus, kuriu jums neprireike, nes jus taip manot. Kiti galbut, be tu dalyku neisivaizduoja savo buities.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 01, 14:39)
O dabar jus nepataiket.. Tokiu avariju, abejoju, ar bus, nes mano mazoji pati islipa is bet kokios lovos, nors vaiksto dar griuvinedama..

Tai ką čia tada aiškinat apie lovos dugno nuleidimą, jeigu jūsų net nevaikštantis vaikas išlipa?
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 02 01, 15:43)
Tai ką čia tada aiškinat apie lovos dugno nuleidimą, jeigu jūsų net nevaikštantis vaikas išlipa?

Skaitykite atidziau biggrin.gif bet jei norite kabinetis prie zodziu, cia niekas nepades.. doh.gif
Papildyta:
http://www.supermama...?...4681&st=276
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 01, 15:39)
Skaitykite atidziau biggrin.gif  bet jei norite kabinetis prie zodziu, cia niekas nepades.. doh.gif
Papildyta:
http://www.supermama...?...4681&st=276
4u.gif

jūs ką, siūlot man visą SM perskaityti?
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 02 01, 16:49)
jūs ką, siūlot man visą SM perskaityti?

swoon.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 01, 16:16)

kakta raudona po tokių daužymų bus tongue.gif tai kad įdėjot nuorodą į visai kitą temą, kur vaikai nuo sofos nulipt nemoka ir siūlot atidžiai skaityti. tai ir klausiu, man dabar visą SM atidžiai skaityti, kad suprasčiau jūsų mintį? tikrai neverta ji tokio dėmesio
Atsakyti