Įkraunama...
Įkraunama...

Kada nuėmėte nuo lovos apsaugas?

Mes apsaugėles uždėjom apie 4 gyvenimo mėn, bet po kokios savaitės nuėmėm, nes dukrytė alergiška, kad nerinktų papildomų dulkių, neerzintų odytės. Taip ir liko praktiškai nepanaudotos, puikiai be jų apsiėjom ax.gif
Atsakyti
Mes apsaugelių visai nenaudojom, norėjosi, kad gulėdamas vaikas galėtų matyti aplinką, ja domėtis ir mums ramiau, kai jį matom, o neužslėptas kažkur. Ir, kad oro gryno daugiau vaikui papultu. Su tom apsaugelėm toks jausmas, kad vaikas kaip į dėžę kokią įmestas. Pirmus mėnesius išvis nesuprantu kam tas apsaugelės dėti, vaikas juk dar nemoka nei judėti, nei vartytis.

Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 05 23, 13:32)
Mes apsaugelių visai nenaudojom, norėjosi, kad gulėdamas vaikas galėtų matyti aplinką, ja domėtis ir mums ramiau, kai jį matom, o neužslėptas kažkur. Ir, kad oro gryno daugiau vaikui papultu. Su tom apsaugelėm toks jausmas, kad vaikas kaip į dėžę kokią įmestas. Pirmus mėnesius išvis nesuprantu kam tas apsaugelės dėti, vaikas juk dar nemoka nei judėti, nei vartytis.

Bet kai jau pradeda vartytis tai gerai jos, taip pat kai ir pradeda stotis ir griuti atbulas. Dar turiu tokiu pliusu kaip neikisa rankytes ar kojytes tarp strypeliu, nes mazi dar nezino, kaip istraukti. Taip pat grazus paveiksliukas, musu atveju buvo asiliukai, nuramina, atpazista "kad cia jau mano lovele" kai ikeli. Musu jau budamas triju menesiu sypsodavosi i tuos asiliukus ziuredamas. O veliau rodo kur akytes kur ausytes ju. Apsaugeles paliktos palei siena, nes nuo jos truputi jauciasi saltis ir vejas, tai del to irgi gerai.
Atsakyti
Apsaugėles nuėmiau kai vaikui buvo 10 mėn., bet dabar jas grąžinau vėl.Jis pas mane naktį neramiai miega, šliaužioja, dažnai pabunda.Kai buvau nuėmus, šliauždavo iki lovytės galo, atsitrenkdavo ir prabusdavo. o kai su apsaugėle, ropoja, atsiremia į ją, ir toliau saldžiai miega.
Atsakyti
apsaugeles nuememe nuo 6 men ir daugiau nebenaudojome 4u.gif
Atsakyti
Apsaugeles as nuemiau kai jau perejo miegoti i didesne lovyte ,nes teko jo lovyte perleisti sesutei ,o ir taip man apsaugeles buvo geras dalykas,nes jis miegodavo su tiutiuku,tai vis iskrisdavo jam is lovytes ,miegodavo kaip kulverstukas. doh.gif

O ir mazajai jos geras dalykas,lovytes vienas sonas nuleistas ir sujungtas musu lova,tai visada matau ka ji veikia. smile.gif
Atsakyti
Mano supratimu apsaugėlės - visiškai niekam nereikalingas daiktas. Na, nebent dulkėms kaupti.
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 01 29, 16:28)
Mano supratimu apsaugėlės - visiškai niekam nereikalingas daiktas. Na, nebent dulkėms kaupti.

Tikriausiai Jus neturit leliaus, arba jis dar labai mazas.. smile.gif
QUOTE(kampekle @ 2012 01 09, 15:09)
Apsaugėles nuėmiau kai vaikui buvo 10 mėn., bet dabar jas grąžinau vėl.Jis pas mane naktį neramiai miega, šliaužioja, dažnai pabunda.Kai buvau nuėmus, šliauždavo iki lovytės galo, atsitrenkdavo ir prabusdavo. o kai su apsaugėle, ropoja, atsiremia į ją, ir toliau saldžiai miega.

drinks_cheers.gif mes ir naudojam apsaugas vien tik tam, kad ramiai miegotu visa nakti. Kol mazas leliukas tikrai nebutina, nes jis nesivarto, neropoja ir t.t. O kai pradeda judeti, ir labai daznai miegodamas apsaugos tiesiog butinos. Ne itin smagu miegot, kai galva isiremia i kieta medi. O kas liecia dulkes - keisti uzvalkalus kaip ir patalyne, kartu, nes ne ka maziau tu dulkiu ir pataliukuose yra..
Atsakyti
QUOTE(Vivia000 @ 2012 01 29, 23:29)

jūs visiškai neteisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivia000 @ 2012 01 30, 00:29)
drinks_cheers.gif  mes ir naudojam apsaugas vien tik tam, kad ramiai miegotu visa nakti. Kol mazas leliukas tikrai nebutina, nes jis nesivarto, neropoja ir t.t.  O kai pradeda judeti, ir labai daznai miegodamas apsaugos tiesiog butinos. Ne itin smagu miegot, kai galva isiremia i kieta medi. O kas liecia dulkes - keisti uzvalkalus kaip ir patalyne, kartu, nes ne ka maziau tu dulkiu ir pataliukuose yra..

pritariu jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
šiaip tai saugiausia vaiką įdėti į statinę su paminkštintomis sienomis. tada jau tikrai saugu bus. ir nepargrius, ir neužsigaus, ir šiaip nieko nepasidarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 01 30, 14:25)
šiaip tai saugiausia vaiką įdėti į statinę su paminkštintomis sienomis. tada jau tikrai saugu bus. ir nepargrius, ir neužsigaus, ir šiaip nieko nepasidarys  biggrin.gif

Na nereikia tirstinti spalvu.. doh.gif Jei jusu vaikutis ramus ir issiverciat be apsaugu - saunu, o man ir kiek ka pazistu, jos reikalingos. Jei yra galimybe visiems, o svarbiausia mazyliui ismiegoti visa nakti, tai kodel ja nepasinaudoti? 4u.gif O skalbti patalyne vistiek reikia - jau kartojuosi.. Taigi, ar paversim apsaugas dulkiu rinkyklom,- cia jau kiekvienos reikalas.. mirksiukas.gif
Atsakyti