Įkraunama...
Įkraunama...

Kada nuėmėte nuo lovos apsaugas?

QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 01, 13:29)
Na, matyt, cia kitokie vaikai, jei miega nejudedami.. bigsmile.gif
Kas liecia traumas, tai lovytes dugna reiktu nuleist iki tokio lygio, kad vaikas neiskristu.. ax.gif O  apie dulkes, tai ..  biggrin.gif  ismeskit visus kilimelius, geles, staltiesieles, minkstus baldus, uzuolaidas ir lovas lentom pakeiskit.. biggrin.gif

na iki kokiu 3-4 men vaikas ir guli kaip paguldytas,tada pradeda vartytis ir sestis,ir galu gale stojasi smile.gif
nuleisti tai iki grindu? visos apsaugos labai patogus laiptukas,nebus apsaugu nebus ir kur lipti,nebus kur lipti nebus ir iskritimo pavojaus biggrin.gif
na vaiko lovytes vieta siaip jau miegamajam ar vaiko kambaryje 4u.gif tad ten neturetu but sofu,foteliu ir kitu minkstu dideliu baldu,kilimai-kilimeliai o kam jie reikalingi miegamajam? geles na jos ne virs vaiko galvos sukabintos (nesaugu) ,net jei tai vienas mazas kambariukas kur yra visa tai,jus gi nemiegat isikniaubus i pagalve,o va vaikai megsta miegot isiniaube i merliukus ir visokias apsaugas smile.gif
siaip zianu neviena ir ne du atvejus kada vaikai iskrito is lovyciu pasilipeje ant tokiu apsaugu,daugumai baiges sekmingai,bet zinau ir ne viena kuriam buvo smegenu sukretimas,o va kad vaikas butu susitrenkes i lovytes virbus iki smegenu sukretimo tai dar neteko smile.gif
jus gi pati uzaugot eilinej medinukej lovelej be jokiu apsaugu na ir dabar ir grazi ir sveika 4u.gif nemanot kad cia viso labo tik labai didele komercija,visgi tos apsaugos ne po 1 kainuoja biggrin.gif

QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 01, 14:39)
mano mazoji pati islipa is bet kokios lovos

tai gal nulipa? negi ir jus su vyru lovytej miegat ar kokioj dviaukstej lovoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 02 01, 23:27)
na iki kokiu 3-4 men vaikas ir guli kaip paguldytas,tada pradeda vartytis ir sestis,ir galu gale stojasi  smile.gif
nuleisti tai iki grindu? visos apsaugos labai patogus laiptukas,nebus apsaugu nebus ir kur lipti,nebus kur lipti nebus ir iskritimo pavojaus  biggrin.gif
na vaiko lovytes vieta siaip jau miegamajam ar vaiko kambaryje  4u.gif tad ten neturetu but sofu,foteliu ir kitu  minkstu dideliu baldu,kilimai-kilimeliai o kam jie reikalingi miegamajam? geles na jos ne virs vaiko galvos sukabintos (nesaugu) ,net jei tai vienas mazas kambariukas kur yra visa tai,jus gi nemiegat isikniaubus i pagalve,o va vaikai megsta miegot isiniaube i merliukus ir visokias  apsaugas  smile.gif
siaip zianu neviena ir ne du atvejus kada vaikai iskrito is lovyciu pasilipeje ant tokiu apsaugu,daugumai baiges sekmingai,bet zinau ir  ne viena kuriam buvo smegenu sukretimas,o va kad vaikas butu susitrenkes i lovytes virbus  iki smegenu sukretimo tai dar neteko  smile.gif
jus gi pati uzaugot eilinej medinukej lovelej be jokiu apsaugu na ir dabar ir grazi ir sveika  4u.gif nemanot kad cia viso labo tik labai didele komercija,visgi tos apsaugos ne po 1 kainuoja  biggrin.gif
tai gal nulipa? negi ir jus su vyru lovytej miegat ar kokioj dviaukstej lovoj? g.gif

O tai jus vaika vienam kambaryje uzdare laikot, kuri ir saugot nuo dulkiu? g.gif o kaip kiti kambariai? O kaip sveciuose? Masinoje?
Lovytes reguliuojamas dugnas tam ir skirtas, kad ji galima reguliuoti pagal vaiko poreikius, jei reikia ir nuo puses metu nuleisti tiek, kad jis neiskristu.
Apsaugas pasidariau pati, is to, ka turejau tongue.gif Mane augindama mama naudojo antklodes ir pagalves vietoj apsaugu, tuo paciu ir nuo skersveju, nes plastikiniu langu tada nebuvo. Taigi, tai nera visai komercinis reikalas..
Ir dar, jei nerasote lietuviskom raidem, tai nepradekite kabinetis ir prie zodziu reiksmiu.. 4u.gif Eikit geriau koki pyraga issikept, geresne nuotaika bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 02, 10:24)
O tai jus vaika vienam kambaryje uzdare laikot, kuri ir saugot nuo dulkiu? g.gif  o kaip kiti kambariai? O kaip sveciuose? Masinoje?
Lovytes reguliuojamas dugnas tam ir skirtas, kad ji galima reguliuoti pagal vaiko poreikius, jei reikia ir nuo puses metu nuleisti tiek, kad jis neiskristu.
Apsaugas pasidariau pati, is to, ka turejau tongue.gif  Mane augindama mama naudojo antklodes ir pagalves vietoj apsaugu, tuo paciu ir nuo skersveju, nes plastikiniu langu tada nebuvo. Taigi, tai nera visai komercinis reikalas..
Ir dar, jei nerasote lietuviskom raidem, tai nepradekite kabinetis ir prie zodziu reiksmiu.. 4u.gif Eikit geriau koki pyraga issikept, geresne nuotaika bus 4u.gif

nuotaika pas mane puiki lauke +30,o del LT simboliu nesikabinekit as ne LT
smile.gif
na va kol as pyraga issikepsiu jus man suraskit bent viena koki vaika kuris butu gaves rimta trauma nes mama neriso apsaugu smile.gif
Atsakyti
musu berniokas nuo 1.5 metu jau guli savo dideleje lovoje, apsauga turim tokia plastikine, na siuo metu dar ji tarnauja tik tam, kad antklode nenukristu ant zemes... o juokingiausia tai, kad esant lovai su apsauga, musiskis sugebejo su visa kaldra iskristi pora kartu .. zinoma laimingai, net nepabudo, kol ikelem .. smile.gif galas zino, ka tie vaikai naktimis isdarineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums nepasiteisino lovytės apsaugos. Kol vaikelis visai mažas, jos trukdydavo man matyti, kaip guli, o vėliau trukdydavo mažyliui stebėti kambarį, nemėgo nė vienas aptvertoj lovytėj atsibusti. Ir didelių bumt išvengėm thumbup.gif Nauda gal iš jų nebent visai naujagimiui nuo skersvėjo ar per didelės šviesos, jei lovytės neįmanoma geroj vietoj kambary pastatyti.
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 02 02, 15:30)
nuotaika pas mane puiki lauke +30,o del LT simboliu nesikabinekit as ne LT
smile.gif
na va kol as pyraga issikepsiu jus man suraskit bent viena koki vaika kuris butu gaves rimta trauma nes mama neriso apsaugu smile.gif

O pas mane -25 biggrin.gif
As ir nesakiau, kad be apsaugu vaikas gali susizeist.. rolleyes.gif uzsigauti, tai taip. Mums jos tarnauja kaip patogumo priemone. Jei jums ju nereikia, tai gerai, as ir nepersu.. Viska reikia naudoti protingai, ir tas pacias apsaugas - pritvirtinti taip, kad jos nesudarytu salygu vaikui susizeist.. 4u.gif
Atsakyti
mano su apsaugom visai nemiega,jam nepatinka kai atsibudus negalima is lovytes islipti ,taip ir miegojom kartu mūsų lovoje kol mes pavargom tai nuemiau vieną krastą lovytes visai nuleidom dugną ir pradejom pratinti kai uzmiega ir įkeliam į savo lovytę jau ziurim kad nebemaistauja pradeda priprasti ir neiskrenta o pabudęs bet kada gali atbegti pas mus
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2012 02 03, 12:13)
mano su apsaugom visai nemiega,jam nepatinka kai atsibudus negalima is lovytes islipti ,taip ir miegojom kartu mūsų lovoje kol mes pavargom tai nuemiau vieną krastą lovytes visai nuleidom dugną ir pradejom pratinti kai uzmiega ir įkeliam į savo lovytę jau ziurim kad nebemaistauja pradeda priprasti ir neiskrenta o pabudęs bet kada gali atbegti pas mus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiegliuke: 09 vasario 2012 - 23:08
o mes vis dar naudojam apsaugeles (bus 2 metukai uz poros savaiciu).man paciai kazkaip ramiau, kad nesusitreks dukryte, nes kartais buna kad atsiseda kad apsiverstu ant kito sono, ir taip tiesiai gulasi, tai jei nebutu apsaugeliu, tai vaiksciotumem "pasipuosusios" melynem.o ir siaip ji kai neramiai miega (ypac kai dabar paskutiniai dantukai kalasi), tai daznai vartosi, tai kartais girdziu bumptelejimus.tikriausiai ir laikysim, kol prades ramiau miegoti smile.gif
Atsakyti
Aš dar nenuėmiau,nes jos nė kiek netrukdo. thumbup.gif
Atsakyti
mums 1,4 metu ir naudojam. norejau nuimti bet ji labai vartosi nakti ir vis atsitrenkdavo galva i tas grotas tai ir palieku dar rolleyes.gif
Atsakyti
mum db 1.7 ir buvau nuemus pora kartu apsauga, bet jis praso uzdeti ja atgal, jau lb jam patinka miegoti uz grotu biggrin.gif
mate kur padejau grotas ir ejo bande tempti atgal, kad uzdeciau..tai nusprendziau dar luktelt..vistiek gan stipriai vartosi kai miega, tai blogiau grotos nepadarys kolkas smile.gif
Atsakyti