Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

O jie siunčia į LT ??? bandžiau užsiregistruoti, neduoda Lietuvos pasirinkti suvedant adresą sad.gif O taip norisi vienų kvepaliukų iš jų....
Atsakyti
QUOTE(mazhoji @ 2011 09 15, 13:22)
O jie siunčia į LT ??? bandžiau užsiregistruoti, neduoda Lietuvos pasirinkti suvedant adresą sad.gif O taip norisi vienų kvepaliukų iš jų....

jei jūs apie cheapsmells.com į Lietuvą nesiunčia
Atsakyti
As pati pirkau is beautycounter.com ax.gif zinojau ko noriu ir patraukliausia kaina buvo pas juos. Pirkau savo megstamus kvepalus, gavosi daugiau nei per pus pigiau nei LT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 09 15, 14:06)
As pati pirkau is beautycounter.com ax.gif  zinojau ko noriu ir patraukliausia kaina buvo pas juos. Pirkau savo megstamus kvepalus, gavosi daugiau nei per pus pigiau nei LT bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar kas nors bande pirkti is sitos parduotuves?
http://www.aveodor.lt/
ar originalus? kazkaip asortimentas visai mazas g.gif bet kainos irgi nedideles blush2.gif
Atsakyti
merginos, jus daugiau ismanote, patarkite, ar verta griebti sia kompanija?
nuoroda
aciu
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2011 09 19, 10:05)
ar kas nors bande pirkti is sitos parduotuves?
http://www.aveodor.lt/
ar originalus? kazkaip asortimentas visai mazas g.gif bet kainos irgi nedideles blush2.gif

o kokie kvepalai domina?
seip svetaine nekelia pasitikejimo. Nerizikuociau is ten pirkti...manau, kad norimu kvepalu uz prieinama kaina rasyte is patikimu parduotuviu saraso PATIKIMOS I NEPATIKIMOS PARDUOTUVES
Atsakyti
O kaip jums parduotuve www.kvepalucentras.lt?
Ar ji patikima? g.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkote paskutiniu metu kvepalus iš perfumit.lt? anksčiau viskas lyg ir tvarkoj būdavo, bet neseniai nusipirkau moschino kvepalus, tai labai jau silpnai man jie laiko... ar tik nebus padirbinys... g.gif nors prieš tai esu turėjusi tos pačios rūšies, visuomet kvapas ilgai laikydavosi
Atsakyti
QUOTE(-Allure- @ 2011 09 25, 16:43)
Gal kuri pirkote paskutiniu metu kvepalus iš perfumit.lt? anksčiau viskas lyg ir tvarkoj būdavo, bet neseniai nusipirkau moschino kvepalus, tai labai jau silpnai man jie laiko... ar tik nebus padirbinys... g.gif  nors prieš tai esu turėjusi tos pačios rūšies, visuomet kvapas ilgai laikydavosi

kiek esu pirkusi iš perfumit.lt viskas OK smile.gif
Atsakyti
beautycounter.com kaip suprantu į Lietuvą irgi nesiunčia..? Kiek žinau, tarpininkės nelabai nori kvepalus pirkti
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 09 25, 20:04)
beautycounter.com kaip suprantu į Lietuvą irgi nesiunčia..? Kiek žinau, tarpininkės nelabai nori kvepalus pirkti

Laureta perka. Daugiau nelabai kuri nori. Dar lyg MM, bet tiksliai nezinau kaip dabar.
Atsakyti