Gal reiks bandyt užklaust, nes kainų skirtumas tai didelis Burberry London 50ml Sarmoj 145lt, LT int. parduotuvėse 130, o čia už panašią sumą nusipirkčiau visus 100ml...
Gal kuri pirkote paskutiniu metu kvepalus iš perfumit.lt? anksčiau viskas lyg ir tvarkoj būdavo, bet neseniai nusipirkau moschino kvepalus, tai labai jau silpnai man jie laiko... ar tik nebus padirbinys... nors prieš tai esu turėjusi tos pačios rūšies, visuomet kvapas ilgai laikydavosi
Esu pirkusi vienus kvepalus is Pigu.lt,ir man atrodo kad gavau tikrai padielka,nes ir dezute ir buteliukas skyresi pagal is Kristianos ar Sarmos,tai daugiau nerizikuoju
Esu pirkusi vienus kvepalus is Pigu.lt,ir man atrodo kad gavau tikrai padielka,nes ir dezute ir buteliukas skyresi pagal is Kristianos ar Sarmos,tai daugiau nerizikuoju
Tai gal ten turėjo omeny įpakavimą kaip dovaną, jei neprašėt supakuot, tai bus nesupakuota (jei tokia paslauga yra, nežinau, niekad nepirkau iš ten). O jei neparašyta, kad testeris - turi būt su normalia kvepalams priklausančia dėžute.
Tai gal ten turėjo omeny įpakavimą kaip dovaną, jei neprašėt supakuot, tai bus nesupakuota (jei tokia paslauga yra, nežinau, niekad nepirkau iš ten). O jei neparašyta, kad testeris - turi būt su normalia kvepalams priklausančia dėžute.