Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 25, 20:18)
Laureta perka. Daugiau nelabai kuri nori. Dar lyg MM, bet tiksliai nezinau kaip dabar.

Gal reiks bandyt užklaust, nes kainų skirtumas tai didelis rolleyes.gif Burberry London 50ml Sarmoj 145lt, LT int. parduotuvėse 130, o čia už panašią sumą nusipirkčiau visus 100ml...
Atsakyti
QUOTE(-Allure- @ 2011 09 25, 17:43)
Gal kuri pirkote paskutiniu metu kvepalus iš perfumit.lt? anksčiau viskas lyg ir tvarkoj būdavo, bet neseniai nusipirkau moschino kvepalus, tai labai jau silpnai man jie laiko... ar tik nebus padirbinys... g.gif  nors prieš tai esu turėjusi tos pačios rūšies, visuomet kvapas ilgai laikydavosi

Ir paskutiniu, ir priešpaskutiniu metu - visada ten originalai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 25, 20:18)
Laureta perka. Daugiau nelabai kuri nori.

O kodėl jau nebenori? g.gif
Atsakyti
Gal kas siuciates is uzsienio kvepalus?
Atsakyti
http://www.jusukvepalai.lt/

Ar originalai cia,gal yra kas cia pirko 4u.gif
Atsakyti
Esu pirkusi vienus kvepalus is Pigu.lt,ir man atrodo kad gavau tikrai padielka,nes ir dezute ir buteliukas skyresi pagal is Kristianos ar Sarmos,tai daugiau nerizikuoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2011 09 30, 19:39)
Esu pirkusi vienus kvepalus is Pigu.lt,ir man atrodo kad gavau tikrai padielka,nes ir dezute ir buteliukas skyresi pagal is Kristianos ar Sarmos,tai daugiau nerizikuoju blink.gif

įdėkit foto, forumietės pasakys, kas ir kaip.
Atsakyti
Bukit gerutes padekit!!!

Uzsisakiau is Parfum Express"Elizabet Arden" kvepaliukus dovanai.Kai padariau pavedima gavau toki parasyma:

Ipakavimas:NERA.

Tai klausymas iskilo,negi gausiu kvepaliukus be dezutes,tik stiklini buteli doh.gif
Atsakyti
jauciu nieks man nepasakys g.gif Nu tegul tik atveza be dezutes,kaip bruksiu maza nepasirodys mad.gif
Atsakyti
Tai gal ten turėjo omeny įpakavimą kaip dovaną, jei neprašėt supakuot, tai bus nesupakuota (jei tokia paslauga yra, nežinau, niekad nepirkau iš ten). O jei neparašyta, kad testeris - turi būt su normalia kvepalams priklausančia dėžute.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 02, 16:28)
Tai gal ten turėjo omeny įpakavimą kaip dovaną, jei neprašėt supakuot, tai bus nesupakuota (jei tokia paslauga yra, nežinau, niekad nepirkau iš ten). O jei neparašyta, kad testeris - turi būt su normalia kvepalams priklausančia dėžute.

Nu ir as save guodziu,gal su dezute gausiu,kam jiems ispakuoti g.gif

Aciu uz sioki toki nuraminima smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kas pirkote www.parfumexpert.lt
ar originali, patikima parduotuve? aciu 4u.gif
Atsakyti