Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(ziulyte @ 2011 04 18, 15:07)
Taip, ten akmenys yra tikrai. Bet tu galvoji mes ju bijom po Kroatijos navarotu  doh.gif

Del jusu as nieko negalvoju biggrin.gif Ir cia ne jusu viesbucio "beda". Tik pastebejau, kad norintiems ne nuo platformos i jura lipti, tai butu minusas beldibyje. Kita vertus mupynai ten mane zavi wub.gif
Smeliuko as nemegstu, fui, fui. Bent jau dar tokio neuztaikiau, kad man patiktu biggrin.gif Man labiausiai patiko kai Bodrume ilsejausi, tai ten dalis dirbtinai smeliuko truputi papilta, o dalis lentutemis iskalta ir maudytis nuo platformos, vat cia tai man rojus wub.gif

user posted image
http://www_holidaych.../1157555153.jpg

Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2011 04 18, 15:48)
šiame viešbutyje labai daug nematau akmenų  g.gif
http://www.youtube.c...h?v=otbkTpsxi3M

Kazko nesupratau g.gif na nematote ir kas? g.gif yra daugybe viesbuciu, kuriuose nera, beveik nera, mazai yra akmenu, na ir...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 18, 13:54)
...vat cia tai man rojus  wub.gif

eik tu sau - va cia man sakes butu lotuliukas.gif Geriau akmenys, eziai, bet tik ne taip doh.gif As gi plaukt tipo nemoku mirksiukas.gif Kaip sakoma, kiekvienam savo lotuliukas.gif

Jau antra kart paklausiau del draudimu - ar cia dabar toks savaime suprantamas dalykas yra, kad apie tai nediskutuojama, ar jau buvo diskutuota ir as neradau, ar niekas nesidraudzia is vis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 18, 14:59)

Kazko nesupratau  g.gif  na nematote ir kas?  g.gif  yra daugybe viesbuciu, kuriuose nera, beveik nera, mazai yra akmenu, na ir...liux[I]  biggrin.gif  ?  g.gif

biggrin.gif nes kai kur pastebėjau, jog pakrantės baisiai akmenuotos biggrin.gif čia tik šiaip prie diskusijos, akmenys man atostogų tikrai negadina mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau antra kart paklausiau del draudimu - ar cia dabar toks savaime suprantamas dalykas yra, kad apie tai nediskutuojama, ar jau buvo diskutuota ir as neradau, ar niekas nesidraudzia is vis g.gif
QUOTE(ziulyte @ 2011 04 18, 16:00)
eik tu sau - va cia man sakes butu  lotuliukas.gif Geriau akmenys, eziai, bet tik ne taip  doh.gif As gi plaukt tipo nemoku  mirksiukas.gif Kaip sakoma, kiekvienam savo  lotuliukas.gif

Jau antra kart paklausiau del draudimu - ar cia dabar toks savaime suprantamas dalykas yra, kad apie tai nediskutuojama, ar jau buvo diskutuota ir as neradau, ar niekas nesidraudzia is vis  g.gif

Na, tada tau cia ypatingai patiktu biggrin.gif nes jie turi ir tipo normalu kranta biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=P_9WPyW1UhA
As kai issiaiskinsiu, kaip ten su mano swedbanko kreditkes draudimu, ar dar galioja, tada ir zinosiu, ar man draustis ar ne. apie 20 lt tas draudimas, tai nesuku galvos daug.

QUOTE(aurezas @ 2011 04 18, 16:06)
biggrin.gif  nes kai kur pastebėjau, jog pakrantės baisiai akmenuotos  biggrin.gif čia tik šiaip prie diskusijos, akmenys man atostogų tikrai negadina  mirksiukas.gif

supratau drinks_cheers.gif , o tai galvoju pirmai i sijona kabinaisi, dabar akmenuku ieskai kur nepametei, nu tai pagalvojau, ot nagla, kabinasi ... biggrin.gif jau pasiruosiau dar karta su rankiniu uzsimoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2011 04 18, 14:07)
Jau antra kart paklausiau del draudimu - ar cia dabar toks savaime suprantamas dalykas yra, kad apie tai nediskutuojama, ar jau buvo diskutuota ir as neradau, ar niekas nesidraudzia is vis  g.gif

Kad klausiu ne apie papildoma draudima, o apie pagrindini - sveikatos g.gif Be to kiekviena salis turi savo specifika...

Cobre, o va cia tai pavarei thumbup.gif Super viesbutis, man tikrai patiktu toks papludimys...

Su SEB as jau issiaiskinau - draudzia, viskas ok visa seima. Tik kankina vis abejones - kas butu jeigu butu, bet net pats PZU neima is manes pinigu, kai noriu draustis atskirai. Tai gal viskas ok tada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 18 balandžio 2011 - 14:21
[quote=ziulyte,2011 04 18, 16:15]
Kad klausiu ne apie papildoma draudima, o apie pagrindini - sveikatos g.gif Be to kiekviena salis turi savo specifika...

Draudžiamės , būtinai : med.išlaidų draudimas pirmai pagalbai ( sumą pasirenki )
Atsakyti
O kemere saugu vaikscioti vakarais? na grystant is kokio klubo ar einant pasivaiksciot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2011 04 18, 14:21)
Draudžiamės , būtinai : med.išlaidų  draudimas pirmai pagalbai ( sumą pasirenki )

o draudziates papildomai turedami kreditine kortele, kuri teikia toki draudima, ar kreditines neturit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 18 balandžio 2011 - 14:24
QUOTE(ziulyte @ 2011 04 18, 15:00)

visi kreditkem apsirupine, todel ir sedi sau ramiai irnesakyk.gif biggrin.gif papildomai draustis tikrai nereikia jei turit kreditke su kelioniu draudimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 18 balandžio 2011 - 14:28
QUOTE(kankan @ 2011 04 18, 16:24)
O kemere saugu vaikscioti vakarais? na grystant is kokio klubo ar einant pasivaiksciot?  ax.gif

o kaip eisite? viena, su drauge, su vyriskiu? pakankamai saugu. Dviems arba vienai kartais nelabai malonu (velgi, kaip kam gal g.gif ), svilpimai, kalbinimai, bandymai eiti kartu. Na ir visko buna, rusaites pagadino tuos turkus kurortuose. Bet siaip ir policija vazineja, o ir taksi 5 dol ir saugus grizimas kaip ir garantuotas. Su vyriskiu grizti jokiu problemu. Mes prasydavom, kad tam tikra valanda rusiukai is viesbucio ateitu musu pasitikti, vistiek ne ka veikia, gali ir pabuti riteriais 10 min, tai grizdavom saugiai.
Atsakyti
Na, tai kad sugrazint prie temos, paklausiu: tai ko geriau i Turkija pasiimt dolcu ar euru??? g.gif biggrin.gif biggrin.gif

O is tikruju, tai kaip ir viskas aisku, todel pasiteirausiu nuomones, kaip manot birzelio 1-10 laikotarpiui Kemere uzteks, kad savo mergaitems (metu vidurkis 5.5) paimsiu pilna ciumodana sukneliu, bliuzeliu trumpom rankovem ir TIK po viena megztuka? g.gif Ar reiktu apsirupint daugiau ilgarankoviu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guduke: 18 balandžio 2011 - 15:14