Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(Hippie @ 2011 04 18, 23:25)
GAL KAS ŽINOT KIEK IŠ ALANIJOS PERKANT PAS VIETNIUSKAINUOJA KELIONĖS Į PAMUKALĘ IR DVIEJŲ DIENŲ KELIONĖ Į KAPADOKIJĄ? help.gif Gal sakau dar gausis perkalbėt g.gif

prieš berods tris metus kelionė į Kapadokiją su vietiniais kainavo apie 60 USD vienam, (nepamenu tiksliai 55 ar 60, žinau kad derėjomės ilgai biggrin.gif ) ir ta kaina buvo perpus mažesnė nei su Novaturu smile.gif nemanau kad kaina labai pakilo ax.gif gal kas buvo pernai atsakys dar ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 18, 10:29)
Laiminga pabaiga...

čia tik atostogų kelio pradžia biggrin.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 18, 10:35)
jeigu is tezturo isigijot kelione, tai lyg ir taip. Bet, jeigu yra astriu pojuciu poreikis, galit bandyt i Novaturo autobusa verztis

lotuliukas.gif

QUOTE(aurezas @ 2011 04 18, 10:43)
biggrin.gif  maladec vaiks  biggrin.gif  mano vaiks nori dviratį vežtis  doh.gif  vakar miške važinėjomės, tai jis man ir sako, mama ar į Turkiją aš galėsiu dviratį pasiimti 

oi lotuliukas.gif , gera mintis, jaučiu ir ašskalbiankę įsimesiu g.gif ...į rankinį bagažą.

QUOTE(Isila @ 2011 04 18, 11:03)
Turkijon neskirdau, bet va į Paryžuų kovą su vaiku skridom, tai neprisikabino dėl saldainių ir Kubuš

Mes su aštuonių mėn. mergyte skridom į Maltą, tai ką norėjom į saloną, tą įsinešėm cool.gif ir buteliukų ir skysčių juose ir dar dičkiui limonado butelį plastikinį...ir maistelio stikliniam indely cool.gif Labai jau geranoriškai į mus žiūrėjo visi, tik ne kartuskrendantys lietuviai lotuliukas.gif , o mano mergytė tyliau laikėsi už tas prieš tai burbėjusias bobas, kurioms kūdikis orlaivyje prilygo katastrofai, jau nekabant kokie tėvai erodai, kad tampo vargšą vaiką doh.gif , bet reik primint, kad keliavom su Bauer nusipirkusia chebra cool.gif , tai tiek jie mus ir matė-išsinuomavom mašiniuką su vairu dešinėj pusėj ir visų lietuvių siaubui išslakstėm visą salą skersai išilgai ax.gif Gavos offtopics bischen blush2.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 04 18, 11:54)
lengvai prisvaigini, kad sijona paleistu ir i kelia

laugh.gif

QUOTE(Shopaholic @ 2011 04 18, 14:27)
visi kreditkem apsirupine, todel ir sedi sau ramiai irnesakyk.gif  biggrin.gif papildomai draustis tikrai nereikia jei turit kreditke su kelioniu draudimu

Mes važiuojam su ERGO (Medicininių išlaidų ir repatriacijos draudimas (po 26lt.), o draugė dar ir kelionės finansinių nuostolių draudimą pasiėmus dėl asmeninių priežasčių), nes nei viena kreditkės neturim irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2011 04 18, 22:28)
Pagrindas doleriais, euro užteks vieno kito, bet jei jų neturėsite, neprapulsite. Nesivežkite didžiosios sumos eurais schmoll.gif

10 stiklinių sulčių po eurą, 50 eurų už gultus dviems dešimčiai dienų, kokia kavytė, koks saldumynas , va ir gaunas kiekvienai bent po 60 euriukų kišenėj turėt. O kiek seifas parai kainuoja?

QUOTE(Enėja @ 2011 04 18, 22:42)
prieš berods tris metus kelionė į Kapadokiją su vietiniais kainavo apie 60 USD vienam, (nepamenu tiksliai 55 ar 60, žinau kad derėjomės ilgai biggrin.gif ) ir  ta kaina buvo perpus mažesnė nei su Novaturu  smile.gif  nemanau kad kaina labai pakilo ax.gif gal kas buvo pernai atsakys dar  ax.gif

Niu noriu aš į tą Kapadokiją rolleyes.gif Bet skaičiau, kad nuėjo žmonės į autobusų stotį, sėdo ten į autobusą, Kapadokijoj vietoj apsigyveno tose uolose iškaltam šeimyniniam viešbutuke ax.gif , turėtų būt smagu..., tik neaišku ar daug pigiau, bet šiuo atveju kaina verta laisvės pojūčio. Įdomu ar ten nuvažiavus bus aišku KUR EIT ir KĄ ŽIŪRĖT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 04 18, 13:12)
Skaitau tema ir atsibudau, kad reikia pasidometi ar Sideje geguzes vid. buna uodu?  g.gif Mes kiek buve Kemere ir kitur, tai ant uodu neuzsirovem. Bet va skaitau atsiliepimuose, kad geguze ju buna kai kur  g.gif

mes pernai buvom geguzes vidury, tai vakare kambary uzdegus sviesa, balkono duris tekdavo uzdaryti, kitaip sulaukdavom sveciu biggrin.gif o siaip vakare kai eidavom pasivaikscioti, tai tikrai neskraide ir nesikandziojo nieks ax.gif
Atsakyti
sita gi, labai rytas su nauju klausimu: koks yra tos ju vietines lyros ir euro ar dolerio santykis? tevai buve kazkada pries n metu, kai uz dolca kelis melejonus tu vietiniu duodavo. isivaizduioju, kad dabar nebe taip jau. apsvieskit tundra.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2011 04 18, 23:59)
O kiek seifas parai kainuoja?

Apie pusantro euro parai.
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2011 04 19, 07:47)
sita gi, labai rytas su nauju klausimu: koks yra tos ju vietines lyros ir euro ar dolerio santykis? tevai buve kazkada pries n metu, kai uz dolca kelis melejonus tu vietiniu duodavo. isivaizduioju, kad dabar nebe taip jau. apsvieskit tundra.

Grubiai suapvalinus
1USD - 1.5 TRY
1 EUR - 2.2 TRY
Atsakyti
Saldainius kaip ir doreriukus padedam prie veidrodžio kamparyje, dar nebuvo nė karto, kad nepaimtų mirksiukas.gif
O "draugus" lietuviška vaišinam 2-3-4 dieną, kai "apsiuostom" su kuo kaip kalbėtis galima. Su viešbučio savininku, buvom 3 žv. viešbutukę konaklyje, tai mano gimtadienį "aplaistėm" tiesiog vakare prisėdom su savo butelaičiu prie baro šalia jo drinks_cheers.gif

Pamukalė kainavo 40, po derybų po 35 dolerius. Kapadokijos kaina 60 dolerių- nesiderėjom, nes nekeliavom 4u.gif

Seifas budavo arba nemokamai arba 1 doleris/euras g.gif

Jei keiciant pinigus vietinės reiksmės keityklose: 10 dolerių - 15 lyrų, 10 eurų - 20 lyrų, kartais dar pažeria kurušų. Mažiausia galima keitimo suma 10 dolerių/eurų.

Keista, bet nei karto nemačiau jokių mašalų g.gif nei Kemere, nei alanijoje, nei kusadasi blink.gif nors ir naktinėdavau ir mane uodai labai myli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2011 04 19, 00:25)
*Kokio tipo?

Aš norėjau, bet brangusis ir bendrakeleivė perkalbėjo, neva o ką ten dvi dienas veikt, viena nuvažiavimui-parvažiavimui ir lieka vakaras ir kitos dienos rytas kalnų apžiūrėjimui. Kai čia pasiskaičiau, tai nusileidau jiems, nes mąstau, kad važiuosim suvisa šeimyna gal kada, tai nusipirksim bilietus ir tada pasiplanuosim kelionę su pavažinėjimais mašina po įvairius regionus, su nakvynėm skirtingose vietose ax.gif Nežinau, kaina nemaža, gąsdinaji bendrakeleivę, vos į Pamukalę važiuot įkalbėjau karsta.gif GAL KAS ŽINOT KIEK IŠ ALANIJOS PERKANT PAS VIETNIUSKAINUOJA KELIONĖS Į PAMUKALĘ IR DVIEJŲ DIENŲ KELIONĖ Į KAPADOKIJĄ? help.gif Gal sakau dar gausis perkalbėt g.gif

*poilsines mirksiukas.gif
** I Pamukale is Alanijos ne pati geriausia mintis schmoll.gif tai tolimiausias kurortas is kurio vykstama i pamukale, vien kelione truks labai ilgai. Zodziu darai atvirksciai: teoroskai reiktu is Alanijos vykti i Kapadokija, nes is cia ji arciausiai, ir nereiketu vykti is Alanijos ir Pamukale, nes is cia ji toliausiai biggrin.gif

QUOTE(Hippie @ 2011 04 19, 00:59)
Niu noriu aš į tą Kapadokiją rolleyes.gif Bet skaičiau, kad nuėjo žmonės į autobusų stotį, sėdo ten į autobusą, Kapadokijoj vietoj apsigyveno tose uolose iškaltam šeimyniniam viešbutuke ax.gif , turėtų būt smagu..., tik neaišku ar daug pigiau, bet šiuo atveju kaina verta laisvės pojūčio. Įdomu ar ten nuvažiavus bus aišku KUR EIT ir KĄ ŽIŪRĖT rolleyes.gif

Nemanau, kad bus pigiau, vien viesbuciai pigiai nekainuos. dar maistas, dar kelione iki ten ir atgal. Is Alanijos i Pamukale man atrodo, kad jei imsite vienos dienos, tai nusikalsite nerealiai. Apie tai mes berods pernai kalbejom.
O tu paziurek viesbutuku kainas Kapadokijoje ir bus aisku viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2011 04 19, 00:25)
Aš norėjau, bet brangusis ir bendrakeleivė perkalbėjo, neva o ką ten dvi dienas veikt, viena nuvažiavimui-parvažiavimui ir lieka vakaras ir kitos dienos rytas kalnų apžiūrėjimui. Kai čia pasiskaičiau, tai nusileidau jiems, nes mąstau, kad važiuosim suvisa šeimyna gal kada, tai nusipirksim bilietus ir tada pasiplanuosim kelionę su pavažinėjimais mašina po įvairius regionus, su nakvynėm skirtingose vietose ax.gif Nežinau, kaina nemaža, gąsdinaji bendrakeleivę, vos į Pamukalę važiuot įkalbėjau karsta.gif GAL KAS ŽINOT KIEK IŠ ALANIJOS PERKANT PAS VIETNIUSKAINUOJA KELIONĖS Į PAMUKALĘ IR DVIEJŲ DIENŲ KELIONĖ Į KAPADOKIJĄ? help.gif Gal sakau dar gausis perkalbėt g.gif

O, tai ten dar ir dvi stotys yra bigsmile.gif , žemėlapių įmanoma kur nors pasirankiot ar reik nusipirkt? g.gif

Pries du metus i Kapadokija 2 dienu kelionei is vietiniu nusidereje buvome uz 100 lyru arba 50 euru uz zmogu. I Pamukale nepatariu vaziuoti is Alanijos, per toli, tenai geriau is Marmario, Kemero keliaut.
Zaliajame kanjone esu buvusi 2 kartus, ir man labai patiko, rekomenduoju.

Alanijos zemelapius tiek pernai, tiek uzpernai padalindavo gidai autobuse vezant i viesbucius is oro uosto, o per ju informacinius susitikimus, mes paprasydavome, kad pazymetu, ka mes pageidaujame surasti: tiek ta autobusu stoti, kur vyksta turgus, tiek kepyklele, kur skania baklava kepa wink.gif

Tas Green beach restoranas visai netoli jusu viesbutuko, ziurint i jura po desine labiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2011 04 18, 22:25)

Uch ir aš taip mėgstu biggrin.gif O ant motorolerio dviese varinėjot? Sunku vairuot? Nesu važiavus blush2.gif , kiek nuoma kainuoja?

jo, dviese ant vieno su vyru, vairavo vyras. Emem ta galingesni dvivieti, bet kiek mokejom tiksliai nepamenu, gal 20 doleriu, o gal 15 g.gif , kazkaip mums viena syki davus doleriais, graza dave eurais (vienas prie vienu kursu tuomet prie daug metu atgal smile.gif), tai gavos uz kapeikas mum, bet kitom dienom taip nepavyko suzaist biggrin.gif
Tik isvaziavus vos nepadarem avarijos lotuliukas.gif ,tai jau buvau nusiteikus ''pasivazinejimui su astriais pojuciais'', bet po 10 min jau buvo OK viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 04 19, 00:53)
mes pernai buvom geguzes vidury, tai vakare kambary uzdegus sviesa, balkono duris tekdavo uzdaryti, kitaip sulaukdavom sveciu  biggrin.gif o siaip vakare kai eidavom pasivaikscioti, tai tikrai neskraide ir nesikandziojo nieks  ax.gif

Dekui 4u.gif Ziuresim kaip mums seksis si karta, sutiksim tu skraidanciu padaru ar nea biggrin.gif

Beje, dar vienas klausimas kas buve Sides regione. Gal zinot nuo kur prasideda ta promanada kur iki pat Sides nutiesta. Mes busim netoli Colakli miestelio, tai galvoju ar realu butu pestute ta promanada iki Sides nueiti g.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip su sauskelniu pakeitimu, jei vaikutis pakakojo?
Ar yra lektuve tokia vieta siam reikalui?
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2011 04 19, 16:18)
Sakykit, o kaip su sauskelniu pakeitimu, jei vaikutis pakakojo? 
Ar yra lektuve tokia vieta siam reikalui?

Atlenkiamas staliukas tualete budavo, kiek skridau.
Atsakyti