QUOTE(Cobre @ 2011 04 17, 11:59)
As i Bodruma viduryje geguzes. Savaitei. Tokio tipo keliones ilgiau savaites neistverciau, ne man, kaip kiti verkia nusipirke savaites poilsi, taip man siaubas ima pagalvojus, kad ilgiau reiktu prabuti
Del zaliojo kanjono, tai kiekvienoje agenturoje ji rasi be problemu. Tik cia tave gal kiti pakonsultuos, kad neuzsisakytumete zaliojo ezero vietoj zaliojo kanjono.
Na ir jusu vietoje, jei jau be vaiku ir Alanijoje, tai paaukociau pinigeliu ir nevaziuociau nei i kanjona, nei masinos nesinuomociau, o varyciau i Kapadokija dviem dienom. Uzteks ir tu likusiu dienu jums pasivartymui pliazuose. Kazkodel man atrodo, kad tai butu pati fantastiskiausia keliones dalis

Manau, kad tau tikrai turetu patikti. Tik truputi siltesniu rubu pasiimkite i sia kelione vakarui, ten vesiau manau butu.
Kas tavo chebryte apsieme ganyti?

gerus senelius turite?
Kokio tipo? Man savaitės mažoka, aš atsipalaiduot tik trečią dieną pradedu
Gerai, kad perspėjai
Aš norėjau, bet brangusis ir bendrakeleivė perkalbėjo, neva o ką ten dvi dienas veikt, viena nuvažiavimui-parvažiavimui ir lieka vakaras ir kitos dienos rytas kalnų apžiūrėjimui. Kai čia pasiskaičiau, tai nusileidau jiems, nes mąstau, kad važiuosim suvisa šeimyna gal kada, tai nusipirksim bilietus ir tada pasiplanuosim kelionę su pavažinėjimais mašina po įvairius regionus, su nakvynėm skirtingose vietose

Nežinau, kaina nemaža, gąsdinaji bendrakeleivę, vos į Pamukalę važiuot įkalbėjau
GAL KAS ŽINOT KIEK IŠ ALANIJOS PERKANT PAS VIETNIUSKAINUOJA KELIONĖS Į PAMUKALĘ IR DVIEJŲ DIENŲ KELIONĖ Į KAPADOKIJĄ? 
Gal sakau dar gausis perkalbėt
Nee, auksinį vyrą turiu
QUOTE(*Mulate* @ 2011 04 17, 12:56)
mes Alanijoj nuomavomes motoroleri ir varinejom per kalnus patys, nuostabus mini kanjoncikai ir kaimo namukai , vidury kaimelio kupranugari radom, teko pajoti asiliuku ,gavau lipt i laukinius dulketus krumus skint citrinu ,pavogiau zalia banana is plantacijos
vakare musu kompanijos zmones atvyke is po zvejybos ekskursijos atitese upetaki ,viebucio virtuveje pasiprase patys ji isvale ir valgem su druskele,pipirais ir mano skinta natur citrina, prie kokteiliuku buvo nerealus skanestas
Uch ir aš taip mėgstu

O ant motorolerio dviese varinėjot? Sunku vairuot? Nesu važiavus

, kiek nuoma kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(Nodux @ 2011 04 17, 16:46)
oi labai grazioje vietoje jusu viesbutukas, su salia graziu parkeliu, fontanais ir nuostabiu vaizdu i pili, tiek diena, tiek sutemus. Geguzes pradzioje tikrai nebus salta pasitiesti ant smelio ranksluosti ir paguleti, buvau siemet kovo pradzioje, sauleta diena smeliukas jau buvo ikaites, gulinejaus

Pernai gultas ir sketis kainavo po 3 lyras ( 2 gultai ir sketis - 9 lyros arba 5 eurai) kaip bus simet, ar kas pasikeis negaliu tvirtinti.
Ukininku turgus su vaisiais ir darzovemis vyksta antradieniais prie senos autobusu stoties ir penktadieniais centre.
yra toks Green beach restoranas, prie juros, tenai labai grazu ir romantiska pasisedeti vakare su kokteiliuku (tikrai gerus kokteilius daro, isbandyta) ir pasiklausyti gyvos muzikos - ne tuos bumcikus ar ju nacionalines, kur plysauja visur, bet groja tokia kartais ale jazz, ar tokius letus zinomus gabalus
Kaip smagiai nuteikėt

Bet gultų kainelės

, tai dviese už 10d. paklosim penkiasdešimt eurų už gultus
O, tai ten dar ir dvi stotys yra

, žemėlapių įmanoma kur nors pasirankiot ar reik nusipirkt?
O, super, kaip gerai, kad parekomendavot

, gal gimtadienio vakarą reiks ten pasikokteilint
QUOTE(EditaDk @ 2011 04 17, 18:13)
,bet ir baklava(kuri ne dezutej ),
pusmanya ir t.t
Kas čia per daiktas?