Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(NaujokeS @ 2011 06 12, 19:31)
Sveikos mamytes,

Gal zinot kokia situacija su planiniais cezariais jeigu nesitari su konkreciu gydytoju? Nes man jau paskyre data, bet nezinau pas ka gimdysiu, mano gydytoja atostogaus ta diena, sako kas atliks operacija nezinau,tiesiog kas budes tuo metu tas ir padarys operacija  g.gif  sako visi pas mus gydytojai geri schmoll.gif  gal yra galimybe kaip nors suzinot operuosiancio gydytojo pavarde, gal likus kokios 3im dienom jau zino jie gydytoju darbo grafikus? Labai baisu, kai nezinau kaip ir kaslaukia doh.gif

Gal teko kaskam susidurti su tokia situacija kai planine cezario operacija? idomu butu suzinoti ar anesteziologei reikia moketi uz nejautra ir akuserei kai planinis cezaris? kiek dabar mazyli kainuoja atskira palata?

Lauksiu jusu atsakymu is anksto dekoju 4u.gif

Galiu pasakyti tik tiek kad anesteziologui moketi nereikia, nes tai privaloma procedūra darant operaciją. Man nebuvo planinis CP, o gimdymo eigoje darytas. Niekam nieko nemokėjom.
Atsakyti
O, mergaites, sakykit kuris ten Riauka...gal tas kuris prižiūri/apžiūri/konsultuoja dienos stacionare...toks gana senokas aukštas vyras žilais p unsure.gif laukais?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2011 06 11, 16:50)
Sveikinu RytineSaule su stebukleliu smile.gif Merginos, o kaip jums Riauka? Kaip atsiliepimai apie ji, nes kiek girdejau grubus lyg jis vyras? Ar tiesa?

Sveikinu su sėkmingu gimdymu ir nauju šeimos nariu. 4u.gif
Kaip per gimdymą elgiasi Riauka, neteko susidurti. Bet išvalymą po persileidimo padarė labai puikiai ir normaliai bendravo iki ir po operacijos. Nieko nedaviau, bet nieko ir neužsiminė schmoll.gif

QUOTE(Centime @ 2011 06 12, 22:43)
O, mergaites, sakykit kuris ten Riauka...gal tas kuris prižiūri/apžiūri/konsultuoja dienos stacionare...toks gana senokas aukštas vyras žilais p unsure.gif laukais?

Kiek prisimenu aukštas, stambus vyras, pagyvenęs.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2011 06 11, 16:50)
Sveikinu RytineSaule su stebukleliu smile.gif Merginos, o kaip jums Riauka? Kaip atsiliepimai apie ji, nes kiek girdejau grubus lyg jis vyras? Ar tiesa?

Grubus. Skaldo bairius, bet visiškai nejuokingus, netgi užgaulius.. Labai mėgsta jei papildai jo kišenę. Netgi labai.

Aukštas, stambus vyriokas, žilstelėjas. Vienintelis jis ten toks didelis smile.gif
Atsakyti
O sakykit atvaziavus i Mazyli su gimdymo zenklais, kur reikia eiti? I kuri auksta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2011 06 13, 09:56)
O sakykit atvaziavus i Mazyli su gimdymo zenklais, kur reikia eiti? I kuri auksta?  blush2.gif

Antram aukšte yra priėmimas. Jei neklystu biggrin.gif buvau prieš beveik 2 metus smile.gif
Atsakyti

Bent jau aš su juo būtent ten ir susidūriau. Žilas, aukštas, stambokas, pagyvenęs vyras.
Papildyta:
O sakykit atvaziavus i Mazyli su gimdymo zenklais, kur reikia eiti? I kuri auksta?  blush2.gif

Užlipus į antrą aukštą kairėje yra priėmimo skyrius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 13 birželio 2011 - 14:47
http://www.supermama...;#entry39953670
Yra tema apie jį SM.
Aš pas jį gimdžiau, mokėjau, bet stovėjau-gulėjau kaip už mūro, viskuo buvau aprūpinta (nemokama dviviete palata, kurioje gulėjau viena, jo nuostabiu rūpesčiu, sesučių ir kt. personalu, tais pinigėliais, kuriuos jis gauna iš jūsų už gimdymą, pasidalija su visais, kuriems reikia, o jis juk geriau žino, kam kiek duoti, kad jums galvos nereiktų sukti kam duoti, kiek, kada ir pan. O jei dar pamaina keičiasi....). Kol išėjau iš gimdymo namų, kasdien į palatą po gimdymo užeidavo, po 3 mėnesių dar pas jį ėjau apžiūrai, žodžiu - kitą vaikiuką irgi pas jį gimdysiu biggrin.gif O šiais laikais už viską reikia mokėti, bent jau aš nenoriu rizikuoti schmoll.gif o ir tų pinigėlių negaila nė kiek buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KB* @ 2011 06 13, 16:22)
http://www.supermama...;#entry39953670
Yra tema apie jį SM.
Aš pas jį gimdžiau, mokėjau, bet stovėjau-gulėjau kaip už mūro, viskuo buvau aprūpinta (nemokama dviviete palata, kurioje gulėjau viena, jo nuostabiu rūpesčiu, sesučių ir kt. personalu, tais pinigėliais, kuriuos jis gauna iš jūsų už gimdymą, pasidalija su visais, kuriems reikia, o jis juk geriau žino, kam kiek duoti, kad jums galvos nereiktų sukti kam duoti, kiek, kada ir pan. O jei dar pamaina keičiasi....). Kol išėjau iš gimdymo namų, kasdien į palatą po gimdymo užeidavo, po 3 mėnesių dar pas jį ėjau apžiūrai, žodžiu - kitą vaikiuką irgi pas jį gimdysiu biggrin.gif O šiais laikais už viską reikia mokėti, bent jau aš nenoriu rizikuoti schmoll.gif o ir tų pinigėlių negaila nė kiek buvo schmoll.gif

o gali pasakyt kiek tu jam mokejai, jei aisku nepaslaptis? blush2.gif
Papildyta:

i antra auksta is kart eik ir jei nebus priemimo skyriuje nieko, tai vaiksiojancios akuseres pacios prieina ir paklausia ar gimdyt atvaziavai 4u.gif
Atsakyti
Įdomu būti suzinot, kiek cia musu turetu gimdyti liepos pirmosiomis dienomis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 06 13, 09:57)
Antram aukšte yra priėmimas. Jei neklystu biggrin.gif buvau prieš beveik 2 metus smile.gif

QUOTE(suntea7 @ 2011 06 13, 15:49)
Užlipus į antrą aukštą kairėje yra priėmimo skyrius.

QUOTE(Kengurka007 @ 2011 06 13, 17:39)
i antra auksta is kart eik ir jei nebus priemimo skyriuje nieko, tai vaiksiojancios akuseres pacios prieina ir paklausia ar gimdyt atvaziavai  4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Centime @ 2011 06 13, 23:05)
Įdomu būti suzinot, kiek cia musu turetu gimdyti liepos pirmosiomis dienomis... 4u.gif

Mes lyg ruosiames per Joniniu savaitgali bigsmile.gif Bet kazkaip bijau, galime ir nesulaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2011 06 14, 09:19)
Aciu  4u.gif
Papildyta:

Mes lyg ruosiames per Joniniu savaitgali  bigsmile.gif  Bet kazkaip bijau, galime ir nesulaukti  lotuliukas.gif

Man terminas paskirtas nuo 07 02 iki 07 06 smile.gif gal kazka sutiksiu is cia Mazylyje smile.gif
Atsakyti