QUOTE(Centime @ 2011 06 14, 15:40)
O tai Jums gimdant kita moeris vaiksciojo i jusu gimdykla ar kaip ten yra. Kiek maciau tai tik toj naujausioj gimdykloj yra vonia is tos pacios patalpos, o kitos 2 palatos neturi voniu ten pat, turi eiti kitur...tai negi taip per gimdyma ir vaikstai, nesvarbu,kad ant gimdymo stalo kazkas gimdo tuo metu...?
Vonia su tualetu yra viena tarp dviejų gimdyklų, su įėjimais iš vienos ir iš kitos. Niekas ten per jokias svetimas patalpas nevaikšto.
Kita gimdykla, kuri yra kitoje koridoriaus pusėje - rodos irgi turi savo vonią. Bet nesu 100 proc. tikra.
Papildyta:
QUOTE(KB* @ 2011 06 13, 15:22)
Aš pas jį gimdžiau, mokėjau, bet stovėjau-gulėjau kaip už mūro,
viskuo buvau aprūpinta (nemokama dviviete palata, kurioje gulėjau viena, jo nuostabiu rūpesčiu, sesučių ir kt. personalu, tais pinigėliais, kuriuos jis gauna iš jūsų už gimdymą, pasidalija su visais, kuriems reikia, o jis juk geriau žino, kam kiek duoti,
kad jums galvos nereiktų sukti kam duoti, kiek, kada ir pan. O jei dar pamaina keičiasi....). Kol išėjau iš gimdymo namų, kasdien į palatą po gimdymo užeidavo, po 3 mėnesių dar pas jį ėjau apžiūrai, žodžiu - kitą vaikiuką irgi pas jį gimdysiu
O šiais laikais už viską reikia mokėti, bent jau aš nenoriu rizikuoti

o ir tų pinigėlių negaila nė kiek buvo
Aš su niekuo nesitariau, bet
- aš irgi buvau viskuo aprūpinta, mokama palata su dušu ir TV

Rūpestis sesučių ir visų ten ir šiaip nuostabus - jei manai kad tik tiems, kur susimoka - klysti.
- nieko nedaviau, taigi galvos nei sukau nei ką
- ŠIAIS laikais jau laikas išgyvendinti korupciją, ir mąstyti vakarietiškiau. Kyšiai deja yra ANŲ laikų liekana, rytų Europos bruožas, skiriantis mus nuo likusios europos ir darantis didelę gėdą. Taip kad nereikia prie to prisirišti, pateisinti, palaikyti ir dar reklamuoti