Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Tik labai jau ten dabar netvarka. Buvau užrašyta birželio 21d. pas gyd. Tumelioniene, tai nuvažiavus sužinojau, kad ji pasianxtino atostogas ir ate visiems pacientams. Vėl iš naujo registravo po kelių savaičių pas gyd. Apanavičienę. Pas kitas, kurias lyg ir labiau norėtum, net neregistruoja kažkodėl.
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2011 06 22, 08:20)
Tik labai jau ten dabar netvarka. Buvau užrašyta birželio 21d. pas gyd. Tumelioniene, tai nuvažiavus sužinojau, kad ji pasianxtino atostogas ir ate visiems pacientams. Vėl iš naujo registravo po kelių savaičių pas gyd. Apanavičienę. Pas kitas, kurias lyg ir labiau norėtum, net neregistruoja kažkodėl.

Pilnai tikiu, kad dabar kai nesciuju prieziura tapo nemokama, ten lankytis nori dar daugiau busimu mamyciu, nes Mazylyje isties daug puikiu gydytoju smile.gif Aisku nemalonu kai niekas tau nepranesa apie pasikeitusius gydytoju planus, nes tikrai turetu informuoti g.gif Siaip jau buvo ir anksciau, kad neregistruodavo pas kai kurias gydytojas, nes jos labai daug nestukiu turi, bet jeigu turi kazkuria gydytoja konkreciai omenyje galima kalbeti su ja asmeniskai, daug sancu, kad susitarsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2011 06 22, 08:52)
Siaip jau buvo ir anksciau, kad neregistruodavo pas kai kurias gydytojas, nes jos labai daug nestukiu turi, bet jeigu turi kazkuria gydytoja konkreciai omenyje galima kalbeti su ja asmeniskai, daug sancu, kad susitarsi wink.gif

drinks_cheers.gif Populiaros gydytojos derina savo neštukių srautus smile.gif Nes gi negali visų norinčių priimti. Jei tiesiai su gydytoja susitari ir tada registratūroje praneši, kad su gydytoja suderinta, tada registruoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 06 20, 17:00)
Na va, kaip smagu, kad dar viena šauni mamytė liko patenkinta šiais gimdymo namais. Aš po visko šiuose gimdymo namuose esu tokia patenkinta, kad net nebijau ir kitiems jų rekomenduoti blush2.gif  mirksiukas.gif

O mes gimdem ta pacia diena biggrin.gif as irgi likau labai labai patenkinta, nors pats gimdymas buvo labai sunkus, nes lelyte didele gime. Zodziu visi buvo labai rupestingi, geranoriski, tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga_saule: 22 birželio 2011 - 10:58
Sveikos mamytės ir nėštukės 4u.gif kiek skaitau atsiliepimų tai vis labiau linkstu prie to, kad gimdyti važiuosiu į Mažylį smile.gif planuoju vykti nesitarusi, įdomu kaip seksis g.gif nors gimdyti dar tik po 2 mėnesių, bet kažkaip vis labiau ir labiau baimė ima unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 06 22, 10:55)
O mes gimdem ta pacia diena  biggrin.gif  as irgi likau labai labai patenkinta, nors pats gimdymas buvo labai sunkus, nes lelyte didele gime. Zodziu visi buvo labai rupestingi, geranoriski, tikrai super  thumbup.gif

O sakykit, kokio dydžio mažoji Jūsų gimė, nes vat man Mažylis prognozuoja jau db 4,5 kg ir net jie patys baiminasi,kad jau tokia dičkė...neramu ir man ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2011 06 22, 15:17)
O sakykit, kokio dydžio mažoji Jūsų gimė, nes vat man Mažylis prognozuoja jau db 4,5 kg ir net jie patys baiminasi,kad jau tokia dičkė...neramu ir man ... blush2.gif

Man pirmadieni prognozavo ne daugiau kaip 3,5kg.o jau treciadieni mergyte gime 4,2kg. taip kad tos prognozes paskutinem dienom sake nera labai tikslios. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 06 23, 10:01)
Man pirmadieni prognozavo ne daugiau kaip 3,5kg.o jau treciadieni mergyte gime 4,2kg. taip kad tos prognozes paskutinem dienom sake nera labai tikslios. ax.gif

Tai man beleika tikėtis, kad sumažės, nes kitaip.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 06 22, 11:55)
O mes gimdem ta pacia diena  biggrin.gif  as irgi likau labai labai patenkinta, nors pats gimdymas buvo labai sunkus, nes lelyte didele gime. Zodziu visi buvo labai rupestingi, geranoriski, tikrai super  thumbup.gif

Pas kokią gydytoją gimdei ir kurioj palatoj gulėjai? Aš gavau palatą su kaimyne ir jos berniuku, 18-oj gulėjom 4u.gif
Mano karalitė gimė 3,516kg bet kaklelis ilgai atsidarinėjo, tai kažkaip pats laukimo procesas erzino ir vargino. Viskas užtruko net 14,5val. Tai vien todėl sakau, kad buvo ilgas ir sunkus tas gimdymas
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 06 23, 16:06)
Pas kokią gydytoją gimdei ir kurioj palatoj gulėjai? Aš gavau palatą su kaimyne ir jos berniuku, 18-oj gulėjom 4u.gif
Mano karalitė gimė 3,516kg bet kaklelis ilgai atsidarinėjo, tai kažkaip pats laukimo procesas  erzino ir vargino. Viskas užtruko net 14,5val. Tai vien todėl sakau, kad buvo ilgas ir sunkus tas gimdymas

Mes pirma para buvom 22, o paskui perkele i 23 palata. As su gyd.Karaliene gimdziau, o jus? o man kaip tik atsidarymas labai greitas buvo, per kelias val. bet pats gimdymas ilgas.valanda laiko uztruko. as 8val.atvaziavau, bet skausmu dar praktiskai nebuvo, o jau 15val.pagimdziau.
Atsakyti
Mamytės, sakykite tos kur jau pagimdėt, kaip ten su išleidimu...kai išleidžia turite pasakyti,kur mažiuką priregistruosite pediatrės priežiūrai? O ar galima susimastyti daktarę ir be jos žinios pasakyti pavardę..ar kaip yra ten viskas? 4u.gif Ir dar, kada iįduoda GN kūdikio gimimo pažymėjimą, kad būtų galima bėgti į civilinės metrikacijos skyrių kuo greičiau užregistruoti,kad tėtis mėnesio atostogas gautų? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar Jūs 15 savaičių skristumėt į Rodo salą savaitikei? Ar nerizikuotumėt?
Atsakyti