QUOTE(Centime @ 2011 05 03, 12:46)
Laba, aš irgi, mamytės, esu dilemoje: KMUK ar Mažylis..ir vis nugalėtų Mažylis, tik atrodo KMUK visa aparatrą, jei gu kas..tfu tfu tfu...
Bet aš norėjau paklausti, gal truputis ne į tema, nesupykit- ar kai Jūs lankotės Mažylyje priežiūrai, tai dėl savi sveikatos (šeimos gydytojas, dantistai, odos ir kt. spec.) tai čia nėra, tai kažkur atskirai esat prisiregistravusios...?
Man labai aktualu, nes Klaipėdoj aš lankiausi iki dekreto poliklinikoj, kur turejau viska vienoje vietoje ir su vienu registravimusi viską..o db atvykus i Kauna norečiau toliau būti prižiūrima Mažylyje, tačiau čia prižiūrės tik nėštuma,o kur visa kita dėl mano sveikatėlės, kiti spec...

Paaiškinkit nesuprantančiai
Kaip ir Pilkoji rašė - geriausia prisiregistruot kokioj poliklinokoje dėl dantistų, okulistų ir pan. Rekomenduoju rinktis ne privačią kliniką, o valstybinę (pvz., Dainavos, Kalniečių, Centro poliklinika), nes tada nereikės mokėti po 25lt už apsilankymą kad ir pas okulistą
Beje, Mažylyje lankosi šeimos gydytojas bendriems poreikiams antradieniais, todėl jei nesi niekur prisiregistravusi, gali paprašyti, kad ginekologė tau išrašytų siuntimą pas tą gydytoją. Mokėti papildomai nereikia. Man rodos, kad vienintelis minusas to šeimos gydytojo, kad jis per savaitę būna tik vieną kartą kelias valandas

Jei pasirenki šį variantą, tai tada tik pas okulistą, dantistą turėsi eiti privačiai (kur ginė siunčia apžiūrai iki 28 nėštumo sav).
Tikiuosi, kad pakankamai aiškiai surašiau
79<75>54