Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Ačiū, mergaitės, viską supratau...as jau kaip ir atlikusi apziuras visas su dantistais ir pan, bet pakartotinai reiketu i Klinikas del akiu, tai mastau ar Mazylyje duos toki siuntima ir butent i klinikas,o ne kokia eiline poliklinika.,. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2011 05 04, 11:24)
Ačiū, mergaitės, viską supratau...as jau kaip ir atlikusi apziuras visas su dantistais ir pan, bet pakartotinai reiketu i  Klinikas del akiu, tai mastau ar Mazylyje duos toki siuntima ir butent i klinikas,o ne kokia eiline poliklinika.,. 4u.gif


Tai tau duos siuntimą, o kur jau kreipsies, tai tavo reikalas. Tik jei registruosies Klinikose, tai būtinai pasakyk, kad laukies. Nes kitaip eilės lauksi mėnesius.
Atsakyti
Kaip smagu, kad jau galima paciai rinktis! smile.gif gimdziau pries pora metu, tai Mazylyje tokios pasirinkimo laisves dar nebuvo..


QUOTE(Tyliai_SV @ 2011 05 03, 14:37)
Na aš prisiregistravus KMUK, o mažylyje tik neštumo metu lankausi. Mažylis nors ir priklauso antrai ligoninei, bet kažkaip skaitos kaip privatus dalinys. Tai bendrai priežiūrai turi būt užsiregistravus kažkur kitur.
Beje, šiandien gavau patvirtinimą, gal galėsiu gimdyti kaip tik noriu (o ne ant stalo), tai laiminga kaip slyva  thumbup.gif .

Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2011 05 04, 14:03)
Kaip smagu, kad jau galima paciai rinktis! smile.gif gimdziau pries pora metu, tai Mazylyje tokios pasirinkimo laisves dar nebuvo..


Nu aš gimdžiau ir prieš tris ir prieš pusantrų. Ir pasirodo, kad buvo galima, tik reikėjo prašyt. O kadangi nežinojau, kad turiu teisę rinktis, tai dariau ką liepė. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas vaziavo nesitarusi i Mazyli? Kaip tada? Nes as ten gimdziau pries5 metus , bet tariausi, db gali buti kad tek gimdyt Kaune tai nz kur geriau kreiptis nesitarus su gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(gagaite @ 2011 05 05, 09:32)
Sveikutes, gal kas vaziavo nesitarusi i Mazyli? Kaip tada? Nes as ten gimdziau pries5 metus , bet tariausi, db gali buti kad tek gimdyt Kaune tai nz kur geriau kreiptis nesitarus su gydytoja.

yra priėmimo tok kabinetas, lyg antram aukšte ax.gif tiksliai jau nepamenu, ten duoda drabužius, klizmas daro doh.gif dokumentus supildo ir pan., o jei naktį tai prie lauko durų skambutis yra, kad įsileistų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 05 05, 12:26)
yra priėmimo tok kabinetas, lyg antram aukšte  ax.gif tiksliai jau nepamenu, ten duoda drabužius, klizmas daro  doh.gif dokumentus supildo ir pan., o jei naktį tai prie lauko durų skambutis yra, kad įsileistų smile.gif

DEKUI:)smile.gifsmile.gif
4u.gif
Atsakyti
Na va po gimdymo galiu trumpai nupasakoti. Labai puikūs gimdymo namai thumbup.gif

Pliusai
Personalo priežiūra - nepaprastai gera. O ir maloni daugumoje. Jei ir buvo kokių trinčių, tai neįsižeidžiant ir bendraujant normaliai, viskas pasikeičia. Tiesiog pasitaiko nesusipratimų visiems, ir nereikia susieikšminti.
Prieš gimdymą galima lankytis dieniniame skyriuje, paskaitų cikle, tuo pačiu ir su gimd. namais susipažinti, ir gydytojams pasirodyti.
Šiuo metu siekia įgyti Naujagimiui Palankios Ligoninės statusą, taigi dėl to stengiasi tiesiog verčiasi per galvą, ir su tuo susijusios paslaugos - puikios.
Už 50 Lt parai galima gauti individualią palatą su dušu ir TV.
Gimdyklos labai jaukios. Nors tai mažiausiai rūpi tuo metu... Bet vyras gal geriau jaučiasi dėl to wink.gif
Masažinė vonia gimdykloje - super palengvinimas.
Komplikacijų atveju personalo atsiranda kone toks kiekis kaip KMUK'e ir viskas vyksta žaibiškai.
CP operuoja labai geri specialistai.
Anesteziologų komanda - tiesiog pasaka. Nuskausminimas plius laaabai didelė psichologinė parama - va ko sulaukiau wink.gif
Po CP jei tik tėvelis nori, tai vaikiuką su ilga virkštele nuneša jam (mano atveju į gimdyklą) visą plikutį tik apšluostytą, duoda nukirpti virkštelę, padeda ant pilvo ir palieka beveik porai valandų pasibūti (pagal NPL principus). Mamai vaiką atneša iškart kai ji patenka į intensyvios priežiūros palatą po operacijos ir yra atsigavusi.
Normalaus gimdymo atveju vaikas iškart dedamas mamai ant pilvo ir vyksta tas pats plius pirmas žindymas.
Savaitgalį priežiūros skirtumo nuo darbų dienų neina ir pastebėt - viskas sukasi. Nuolat lanko visų sričių specialistai ir LABAI prižiūri, kad viskas būtų tvarkoje. Ypač naujagimį.

Minusai
Vienintelis - siaubingiausiai nepatogios (bent jau man) lovos. Visur kur. Išskyrus gimdyklą ir intensyvios priežiūros palatą.

Šiek tiek foto.
Vonia gimdyklose:
user posted image

Personalo priemonių sienelė gimdykloje
user posted image

Gimdyklos fragmentas
user posted image

Ten dar yra kampinė sofa, tik neturiu foto.

Palatos labai įvairios. Mano atveju mokama vienvietė su sulankstoma lovele vyrui ir dušu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2011 05 09, 07:57)
Na va po gimdymo galiu trumpai nupasakoti. Labai puikūs gimdymo namai  thumbup.gif


Na va smile.gif ir dar vaizdžiai parodei kokios palatos ir gimdyklos thumbup.gif ir didelis AČIŪ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 09, 09:08)
Na va smile.gif ir dar vaizdžiai parodei kokios palatos ir gimdyklos thumbup.gif  ir didelis AČIŪ thumbup.gif

Tikrai buvo idomu paziureti smile.gif bet kazin visad uztenka privaciu palatu? g.gif
Atsakyti
Ne visad užtenka - mano atveju vienviečių mokamų jau nebuvo, visos užimtos. Bet gavau dvivietę ir nesiskundžiau, palatoj gulėjau viena, gali likti ir vyras, tik, aišku, tai kainuoja.

QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 05 09, 20:09)
Tikrai buvo idomu paziureti smile.gif bet kazin visad uztenka privaciu palatu?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 05 09, 19:09)
Tikrai buvo idomu paziureti smile.gif bet kazin visad uztenka privaciu palatu?  g.gif


Nevisada. Mano atveju neužteko išvis jokių palatų - toks pikas buvo. Tai laukiau intensyvioj terapijoj (kurioje beje iš vakaro po ekstra CP irgi užėmiau paskutinę lovą) kol kasnors išsikraustys, ir taip jau pasisekė kad išsikraustė iš tos mokamos.

Beje pirmame puslapyje nevisai tiksli informacija. Vyrui lova kainuoja tik paprastoje nemokamoje palatoje 30 Lt.

Mokamoje už 50 ar 100 lt papildomai vyras nekainuoja nieko - gali gyvent su juo, viena, ar kaip nori - kaina ta pati wink.gif PS - valgyt vyrui irgi kartais duoda. Kai mažai žmonių tai tos slaugutės pasiūlo. O arbatos ir sriubos tai galima imt kiek nori ar turi kur piltis.

Dėl personalo.. Perskaičiau vieną kitą skundą tai kąąąąą žinauuuu....

Aš ten esu praleidusi patologiniame savaitę plius po gimdymo dar penkias dienas, ir intensyvioj terapijoj buvau per tos nemaloniosios ale slaugės budėjimą, tai jau praktiškai neliko personalo su kuriuo nebūčiau susitikusi. Nu ir viskas ten normaliai. Nesišypso kartais? O jūs darbe visada šypsotės, dar dirbdami pamainomis paromis? doh.gif Čia gydytojai, o ne aptarnavimo sferos darbuotojai. Per dažnai lanko? Dar didesnis absurdas mano akimis. Tai gal norėtumėt kaip viešbutyje - DND kortelių ant durų? Tipo jūs atidėkit savo vizitaciją tokiai ir tokiai valandai, nes aš dabar miegu? Nu nežinau, aš tai 7 ryto jau visa po dušo laukiau kas ateis nes žinojau kad taip bus. Jei miegodavau - man neskaudėjo pabusti. O jei vaikiukas miegodavo, tai kartais personalas pasisiūlydavo jo nežadinti ir grįžti vėliau thumbup.gif

Nežinau - man tai ten nepamainoma "chebra" susirinkusi. Pabandykit KMUK'e niekam nė lito nedavę susilaukti tiek dėmesio ir paslaugų lotuliukas.gif
Atsakyti