Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

O kaip su najagimio drabuzeliais, ar duoda kol buni ligonineje ar reikia savo kompektukus tureti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2011 05 17, 12:35)
O kaip su najagimio drabuzeliais, ar duoda kol buni ligonineje ar reikia savo kompektukus tureti?

user posted image

Viską duoda, savo tik sauskelnės ir vilnonės kojinės
Atsakyti
Sveikos,zadu gimdyti siuose gimdymo namuose,gal kuri galite parasyti kiek dabar cia kainuoja epiduras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura0404 @ 2011 05 17, 15:14)
Sveikos,zadu gimdyti siuose gimdymo namuose,gal kuri galite parasyti kiek dabar cia kainuoja epiduras? g.gif

250 Lt 4u.gif
Atsakyti
sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif man nenumaldomai arteja laikas gimdyti ir labai susidomejau siais gimdymo namais 4u.gif bet kaip man i juos papulti jei as nesu is Kauno,lankausi pas savo miestelio daktare.Tikrai zinau kad reikes cezario.gal kas susidure su tokia situacija?buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2011 05 17, 18:34)

blink.gif Rimtai? Tai kodėl per KMUK paskaitas keliskart pakartojo, kad 70 Lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2011 05 17, 20:50)
blink.gif Rimtai? Tai kodėl per KMUK paskaitas keliskart pakartojo, kad 70 Lt?  g.gif

Čia kiti įkainiai, kiek aš supratau, kai mokėjau, kad dalis pinigėlių tenka gydytojui. O KMUK matyt, mokat tik už vaistus. Mažylis priklauso 2 - ligoninei, kuri nustato įkainius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 17 gegužės 2011 - 20:04
QUOTE(Owena @ 2011 05 17, 20:38)
sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif man nenumaldomai arteja laikas gimdyti ir labai susidomejau siais gimdymo namais 4u.gif bet kaip man i juos papulti jei as nesu is Kauno,lankausi pas savo miestelio daktare.Tikrai zinau kad reikes cezario.gal kas susidure su tokia situacija?buciau  labai dekinga uz informacija 4u.gif  smile.gif

Kad bus reikalingas cezaris tuomet išrašys siuntimą į ligoninę tavo gydytoja. Bet šiaip - visada gali nuvykti prieš laiką į ligoninę, susipažinti su jų taisyklėmis ir normomis ir ten gauti pilną informaciją blush2.gif aš nedaug žinau apie CP 4u.gif
Šiaip įprastai būna, kad prieš numatytą laiką atvyksti, susitari su gydytoju dėl operacijos ir kitų smulkmenų, jie tau paskiria laiką ir atvykst nustatytu laiku operacijai. Jei gimdymas prasideda anksčiau, tada važiuoji ir rodai popierius, kad reikia atlikti CP... Daugiau nelabai ką ir žinau, nes mažiausiai domėjausi apie šią procedūrą
Papildyta:
QUOTE(Aliira @ 2011 05 17, 21:02)
Čia kiti įkainiai, kiek aš supratau, kai mokėjau, kad dalis pinigėlių tenka gydytojui. O KMUK matyt, mokat tik už vaistus. Mažylis priklauso 2 - ligoninei, kuri nustato įkainius.

vaistai + užmokestis anestiziologui = 250lt. Įkainis nustatytas pagal 2os ligoninės kainininką, nes Mažylis yra jų filialas smile.gif
Atsakyti
Jeigu epiduras yra butinas (del mamytes spaudimo, gimdos kaklelio problemu ir pan.), tai nieko nekainuoja. Moki tada, jei pati uzsinori, kad nuskausmintu. Praeita sav buvau paskaitoje Mazylyje, tai suzinojau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Owena @ 2011 05 17, 19:38)
sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif man nenumaldomai arteja laikas gimdyti ir labai susidomejau siais gimdymo namais 4u.gif bet kaip man i juos papulti jei as nesu is Kauno,lankausi pas savo miestelio daktare.Tikrai zinau kad reikes cezario.gal kas susidure su tokia situacija?buciau  labai dekinga uz informacija 4u.gif  smile.gif

As irgi ne is Kauno, bet Mazylyje lankausi nuo nestuke.gif pradzios. Siulau pasiskambinti i registratura ir pasidometi del CP. O jei yra galimybe - nuvaziuoti i Mazyli. Personalas tikrai aprodys viska, papasakos apie tai, kas domina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2011 05 17, 22:01)
As irgi ne is Kauno, bet Mazylyje lankausi nuo  nestuke.gif pradzios. Siulau pasiskambinti i registratura ir pasidometi del CP. O jei yra galimybe - nuvaziuoti i Mazyli. Personalas tikrai aprodys viska, papasakos apie tai, kas domina  thumbup.gif

pas kokią gydytoją lankaisi?
Atsakyti
Labukas, ir as zadu gimdyti Mazylyje smile.gif
nors esu ne Kauniete ir vaziuoti apie 60km, bet jau esu ne karta cia buvusi, kartu su busimu teveliu mateme ir palatas, ir gimdyklas, bendravome su keliomis sesutemis,
nezinau, kaip bus , bet man labai patiko.
Noreciau paklausti jau ten gimdziusiu, ar zinanciu - kaip ten su automobiliu parkavimu, ar reiks palikti mokamoj ar galima vaziuoti i vidu ?
Kazkaip iskilo sis klausimas g.gif
Aciu jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2011 05 19, 17:06)
Labukas, ir as zadu gimdyti Mazylyje  smile.gif
nors esu ne Kauniete ir vaziuoti apie 60km, bet jau esu ne karta cia buvusi, kartu su busimu teveliu mateme ir palatas, ir gimdyklas, bendravome su keliomis sesutemis,
nezinau, kaip bus , bet man labai patiko.
Noreciau paklausti jau ten gimdziusiu, ar zinanciu - kaip ten su automobiliu parkavimu, ar reiks palikti mokamoj ar galima vaziuoti i vidu ?
Kazkaip iskilo sis klausimas  g.gif
Aciu jei kas atsakys  4u.gif

Šiaip visos kiek mačiau palieka ant gatvės mokamoj vietoj, tačiau manau, kad yra įmanoma susitarti su gydytoja, kad įleistų į GN kiemą.
Atsakyti