Sveikos,zadu gimdyti siuose gimdymo namuose,gal kuri galite parasyti kiek dabar cia kainuoja epiduras?

QUOTE(aura0404 @ 2011 05 17, 15:14)
Sveikos,zadu gimdyti siuose gimdymo namuose,gal kuri galite parasyti kiek dabar cia kainuoja epiduras? 

250 Lt

sveikos busimos ir esamos mamytes
man nenumaldomai arteja laikas gimdyti ir labai susidomejau siais gimdymo namais
bet kaip man i juos papulti jei as nesu is Kauno,lankausi pas savo miestelio daktare.Tikrai zinau kad reikes cezario.gal kas susidure su tokia situacija?buciau labai dekinga uz informacija

QUOTE(Centime @ 2011 05 17, 18:34)

QUOTE(ether @ 2011 05 17, 20:50)
Čia kiti įkainiai, kiek aš supratau, kai mokėjau, kad dalis pinigėlių tenka gydytojui. O KMUK matyt, mokat tik už vaistus. Mažylis priklauso 2 - ligoninei, kuri nustato įkainius.
QUOTE(Owena @ 2011 05 17, 20:38)
man nenumaldomai arteja laikas gimdyti ir labai susidomejau siais gimdymo namais
bet kaip man i juos papulti jei as nesu is Kauno,lankausi pas savo miestelio daktare.Tikrai zinau kad reikes cezario.gal kas susidure su tokia situacija?buciau labai dekinga uz informacija

Kad bus reikalingas cezaris tuomet išrašys siuntimą į ligoninę tavo gydytoja. Bet šiaip - visada gali nuvykti prieš laiką į ligoninę, susipažinti su jų taisyklėmis ir normomis ir ten gauti pilną informaciją

Šiaip įprastai būna, kad prieš numatytą laiką atvyksti, susitari su gydytoju dėl operacijos ir kitų smulkmenų, jie tau paskiria laiką ir atvykst nustatytu laiku operacijai. Jei gimdymas prasideda anksčiau, tada važiuoji ir rodai popierius, kad reikia atlikti CP... Daugiau nelabai ką ir žinau, nes mažiausiai domėjausi apie šią procedūrą
Papildyta:
QUOTE(Aliira @ 2011 05 17, 21:02)
Čia kiti įkainiai, kiek aš supratau, kai mokėjau, kad dalis pinigėlių tenka gydytojui. O KMUK matyt, mokat tik už vaistus. Mažylis priklauso 2 - ligoninei, kuri nustato įkainius.
vaistai + užmokestis anestiziologui = 250lt. Įkainis nustatytas pagal 2os ligoninės kainininką, nes Mažylis yra jų filialas

Jeigu epiduras yra butinas (del mamytes spaudimo, gimdos kaklelio problemu ir pan.), tai nieko nekainuoja. Moki tada, jei pati uzsinori, kad nuskausmintu. Praeita sav buvau paskaitoje Mazylyje, tai suzinojau 
Papildyta:
As irgi ne is Kauno, bet Mazylyje lankausi nuo
pradzios. Siulau pasiskambinti i registratura ir pasidometi del CP. O jei yra galimybe - nuvaziuoti i Mazyli. Personalas tikrai aprodys viska, papasakos apie tai, kas domina

Papildyta:
QUOTE(Owena @ 2011 05 17, 19:38)

QUOTE(s3mka @ 2011 05 17, 22:01)
pradzios. Siulau pasiskambinti i registratura ir pasidometi del CP. O jei yra galimybe - nuvaziuoti i Mazyli. Personalas tikrai aprodys viska, papasakos apie tai, kas domina 

pas kokią gydytoją lankaisi?
Labukas, ir as zadu gimdyti Mazylyje
nors esu ne Kauniete ir vaziuoti apie 60km, bet jau esu ne karta cia buvusi, kartu su busimu teveliu mateme ir palatas, ir gimdyklas, bendravome su keliomis sesutemis,
nezinau, kaip bus , bet man labai patiko.
Noreciau paklausti jau ten gimdziusiu, ar zinanciu - kaip ten su automobiliu parkavimu, ar reiks palikti mokamoj ar galima vaziuoti i vidu ?
Kazkaip iskilo sis klausimas
Aciu jei kas atsakys

nors esu ne Kauniete ir vaziuoti apie 60km, bet jau esu ne karta cia buvusi, kartu su busimu teveliu mateme ir palatas, ir gimdyklas, bendravome su keliomis sesutemis,
Noreciau paklausti jau ten gimdziusiu, ar zinanciu - kaip ten su automobiliu parkavimu, ar reiks palikti mokamoj ar galima vaziuoti i vidu ?

Aciu jei kas atsakys

QUOTE(amberlina @ 2011 05 19, 17:06)
Labukas, ir as zadu gimdyti Mazylyje
Aciu jei kas atsakys

Aciu jei kas atsakys

Šiaip visos kiek mačiau palieka ant gatvės mokamoj vietoj, tačiau manau, kad yra įmanoma susitarti su gydytoja, kad įleistų į GN kiemą.