Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(amberlina @ 2011 05 19, 17:06)
Labukas, ir as zadu gimdyti Mazylyje  smile.gif
nors esu ne Kauniete ir vaziuoti apie 60km, bet jau esu ne karta cia buvusi, kartu su busimu teveliu mateme ir palatas, ir gimdyklas, bendravome su keliomis sesutemis,
nezinau, kaip bus , bet man labai patiko.
Noreciau paklausti jau ten gimdziusiu, ar zinanciu - kaip ten su automobiliu parkavimu, ar reiks palikti mokamoj ar galima vaziuoti i vidu ?
Kazkaip iskilo sis klausimas  g.gif
Aciu jei kas atsakys  4u.gif

Į kiemą neleidžia, ten gydytojų mašinos netelpa, kartais net atvažiavus į baseiną (kai eini į baseiną su vaiku yra skirtos vietos automobiliui) nėra kur pastatyti mašinos. Mes buvom prie Prisikėlimo bažnyčios palikę.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 05 19, 21:22)
Į kiemą neleidžia, ten gydytojų mašinos netelpa, kartais net atvažiavus į baseiną (kai eini į baseiną su vaiku yra skirtos vietos automobiliui) nėra kur pastatyti mašinos. Mes buvom prie Prisikėlimo bažnyčios palikę.

Aš pati, kai lankiausi dienos stacionare arba žinau, kad bus ilgesnis apsilankymas pas gydytoją, tai automobilį palieku prie Prisikėlimo bažnyčios ir į apačią nusileidžiu su finikulieriumi (0,50lt), tačiau žinau, kad savo vyro nepriversiu taip elgtis lotuliukas.gif
O dėl leidimo į kiemą - man ne kartą mano gydytoja yra pasiūliusi varyti auto į kiemą (sunkus nėštumas, todėl ne kartą gulėjau ligoninėj), bet aš vis atsisakydavau, nes būdavo kas parvaro automobilį namo, o kai reikia atvažiuoja jau pasiimti. Vien todėl ir parašiau, kad su gydytoja pakalbėjus turėtų būti įmanoma susitarti. (šiaip gera gydytoja galėtų duoti ir lipduką su med.kryžiumi, kad nebaustų žaliukai) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 18, 20:01)
pas kokią gydytoją lankaisi?

Pas Rasa Mackeviciene. Tikrai esu ja patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2011 05 19, 22:16)
Pas Rasa Mackeviciene. Tikrai esu ja patenkinta  thumbup.gif

Man ji darė echoskopą. Likau begalo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 19, 21:56)
Aš pati, kai lankiausi dienos stacionare arba žinau, kad bus ilgesnis apsilankymas pas gydytoją, tai automobilį palieku prie Prisikėlimo bažnyčios ir į apačią nusileidžiu su finikulieriumi (0,50lt), tačiau žinau, kad savo vyro nepriversiu taip elgtis lotuliukas.gif 
O dėl leidimo į kiemą - man ne kartą mano gydytoja yra pasiūliusi varyti auto į kiemą (sunkus nėštumas, todėl ne kartą gulėjau ligoninėj), bet aš vis atsisakydavau, nes būdavo kas parvaro automobilį namo, o kai reikia atvažiuoja jau pasiimti. Vien todėl ir parašiau, kad su gydytoja pakalbėjus turėtų būti įmanoma susitarti. (šiaip gera gydytoja galėtų duoti ir lipduką su med.kryžiumi, kad nebaustų žaliukai) mirksiukas.gif

Na apsilankymui pas gydytoją gal ir galima palikti mašiną, bet jei stovės kieme, kol gulėsi ligoninėj - užkliūsit. Šiaip oficialiai, mašinų ten statyt negalima. Aš nors ir turiu tel.nr, kuris atidaro vartus, bet juo nesinaudoju, kai pati pas gydytoją važiuoju.
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 19, 20:56)

Nuo gegužės 16 d. funikulierius pabrango- visas 1 Lt db smile.gif Daug mamyčių leidžias, tai va sumanė pasipelnyt. Sakė po 7 m. pertraukos pakeitė kainas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos mamytės mirksiukas.gif Susidomėjau šiais gimdymo namais , norėčiau paprašyti gimdžiusių mamyčių ,kad papasakotų ,kaip viskas vyko kai įkėlė koją į šiuos gimdymo namus. Ydomu kaip personalas sutinka , ka reikia po to daryti smile.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif
tad reiks masina palikti mokamoj, tai jau nepigiai atsieis doh.gif
vaziuodavau i paskaiteles , tai irgi ten statydavau, o jei uztrukdavau, tekdavo lekti primoketi, na ka padarysi smile.gif
QUOTE(s3mka @ 2011 05 19, 22:16)
Pas Rasa Mackeviciene. Tikrai esu ja patenkinta  thumbup.gif

teko su ja bendrauti, pasirode labai miela smile.gif
Atsakyti
O gal kuriai teko susidurti su gyd. Tumelioniene?
Atsakyti
RYTINE SAULE smile.gif as visa nestuma lankiausi pas gyd. Tumelioniene, aisku, cia bus mano nuomone, man ji patiko kaip gydytoja, ko beklausi atsakyma gausi i visus klausimus. Aisku kiek bus zmoniu tiek ir nuomoniu, cia mano nuomone, as ir po gimdymo pas ja lankausi. Aisku labai gailiuosi, kad nesusitariau su ja, kad dalyvautu gimdyme, nes dalyvavo gyd. J. Sakaliene, tai jai tik parsiukus priiminet, o ne leliukus, nes po pirmo gimdymo antra karta nebegimdysiu ne uz ka, nes ji man ivare baime, geriau jau tokios gydytojos dirbtu kitur. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 20, 11:38)
O gal kuriai teko susidurti su gyd. Tumelioniene?

Aš pas ją savo du pagimdžiau ir trečią jau susitariau. Visus neštumus pas ją lankausi. Gal ką konkrečiai nori apie ją sužinot?
Atsakyti
Šiaip įdomu kokios nuomonės apie tą gydytoją blush2.gif Aš pas ją lankausi visą neštumą ir pastebėjau, kad ji toks nuotaikos žmogus, tačiau profesionalumo klausimu ji thumbup.gif Visada padeda, atsako, paaiškina.
Asmeniškai tartis su ja nesiruošiu pokolkas, nes gerai jaučiuos ir nesimato jokių komplikacijų (lyginant su visu sunkiu nėštumu mano). O tu Tyliai_SV tarsies, kad ir gimdymą ji priiminėtų? Ir jei taip, tai kodėl?
Atsakyti