Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 16 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 19:47)
nu ragas  doh.gif  as su 87krutine S dydyje tikrai paskesiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gal ir nepaskesit, as is kitur labai smulki, pas mane tik krutine issokusi. Ir tai dabar kudinausi pagal kimo protosovo dieta, gal kokie 88-87 belike lotuliukas.gif
Atsakyti
Pampariskinas, papirkot normaliai biggrin.gif
Su gelem graziai ziurisi, nemanau , kad didele.
Dzinsinis svarkelis,wub.gif
metalic forever grazus,tik mane ta auksine turbut erzintu.
Tuxedo henley toks permatomas? As irgi laukiu, tik kito spalvos.
veiva turbut imes dar kada, tik neaisku kokiu spalvu ir dydziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 04 14, 19:51)
Pampariskinai , kaip faina tiek groziu gauti  thumbup.gif
Norejau paklausti ar paskutinis megztukas ir Painter cardigan verti demesio, nes juos irgi ziurinejausi  smile.gif

Cia tokie paprasti rubeliai, dar 2 kart tiek laukiu, bet jau sumnesniu biggrin.gif Painter cardiganas standesnis, man patinka, tik va manoji spalva blankoka, galvojau gyvesne bus. Paskutinis toks tysaliukas, plonas, spalva irgi nugesinta (realiai sviesesnis kaip internetineje foto), bet vasara patiktu man. Nebutu didelis pasilikciau as ji smile.gif

Jei galit, kas pakomentuokit del bliuskutes dydzio, kur klausiau ir melynojo svarkelio.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangale @ 2011 04 14, 19:57)
Pampariskinas, papirkot normaliai  biggrin.gif
Su gelem graziai ziurisi, nemanau , kad didele.
Dzinsinis svarkelis,wub.gif
metalic forever grazus,tik mane ta auksine turbut erzintu.
Tuxedo henley toks permatomas? As irgi laukiu, tik kito spalvos.
veiva turbut imes dar kada, tik neaisku kokiu spalvu ir dydziu smile.gif

Taip, tuxedo ties papuosimais siek tiek permatomas, bet neikyriai, blykste kiek apsviecia. Man asmeniskai daug labiau patinka uz vintage shirt wub.gif

O tos su gelem rankoves placios.. smile.gif
Atsakyti
Na ir greiciai mergaites!!! Viena diena be kompo. o jus jau viena tema pribaiget ir kita beveik ipusejote lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labai daug groziu vel pamaciau wub.gif Labai tinka viskas, nepriekaistingai sakyciau thumbup.gif

Cia mano balerinkes ax.gif
Dydis USA 7.5, idealiai atitinka. Niekad negalejau balerinu nesioti - spaude pirsta, nepatogu schmoll.gif
O su sitom - kaip basa wub.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Labai myliu Jcrew wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 14 balandžio 2011 - 19:17
Pampariskinas, viskas labai gražiai ant Jūsų atrodo smile.gif
Aniuta241, gal galima šitų balerinkų nuorodą?arba bent pavadinimą? 4u.gif ir kiek gavosi juos su viskuo? labai gražios ir matosi patogios turėtų būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 14 balandžio 2011 - 19:17
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 14, 20:12)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Balerinkes atrodo tikrai labai patogios bei grazios  mirksiukas.gif

Aciu aciu 4u.gif Tamstos grobiai irgi be galo grazus, man striukyte wub.gif ir visa kita irgi super
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 04 14, 20:17)
Aniuta241, gal galima šitų balerinkų nuorodą?arba bent pavadinimą? 4u.gif  ir kiek gavosi juos su viskuo? labai gražios ir matosi patogios turėtų būti

Cia Cece Studded ballet flats.
balerinos

Sitos buvo is praeitu metu kolekcijos, nukainotos iki 89.99$ ir dar buvo -40% off ax.gif Tai gavosi ~180Lt
Iki siol nesuvokiu kaip taip man gavosi...viena diena pagavau 7.5 nors is tikruju net nesvajojau kad bus dar mano dydis, jau ir e-bay'juje ieskojau, niekur nebebuvo... Amzinoj skoloj Fabianai uz jas 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 14, 20:02)
Jei galit, kas pakomentuokit del bliuskutes dydzio, kur klausiau ir melynojo svarkelio.. 4u.gif

Man dzinsinis svarkelis vienareiksmiskai super thumbup.gif Peciai vietoje, ilgis idealus wub.gif Mazesnio manau nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 14 balandžio 2011 - 19:27
Ir dar apyranke:
Mini-stud bracelet
user posted image
user posted image

Fainute, apsivynioja tris kartus, plonesne nei pilka kur turiu, bet labai man smagi wub.gif
Papildyta:
Na va, prisidaviau lotuliukas.gif dar gavai chino kelnes - kaip visada nepriekaistingos. Emiau Everyday Chino Saltwater Gray , jos dabar po 29.90$
Superines! thumbup.gif
Ir jau rodyta Saturday Sweater, zalia ir geltona. Man abu labai grazus ir smagus. Gal kada veliau ir nufotkinsiu. Zalias nepersisviecia.
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 04 14, 19:52)
Na va, prisidaviau  lotuliukas.gif  dar gavai chino kelnes - kaip visada nepriekaistingos. Emiau Everyday Chino Saltwater Gray , jos dabar po 29.90$
Superines!  thumbup.gif

o koki dydi emete ir kokie Jusu ismatavimai blush2.gif as vis ziuriu i jas ir galvoju, bet nedristu pirkti ax.gif
Atsakyti
Aniuta,

O LT bateliu koki dydi nesiojat?
As uzvakar uzsisakiau 7 dydi balerinu (nesioju 37.5 -38) tik nesakykit,kad bus mazos doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Aniutos balerinos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu ir as everyday chino kelniu bigsmile.gif Tik jauciu man su 176 cm reikia rinktis" tall "?
Gal turite gyva foto su tom kelnytemis? smile.gif
Atsakyti
Merginos patarkit, ar verti dėmesio 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2011 04 14, 20:58)
o koki dydi emete ir kokie Jusu ismatavimai blush2.gif as vis ziuriu i jas ir galvoju, bet nedristu pirkti ax.gif

As emiau 00R kaip viada, mano klubai ~88cm mirksiukas.gif

QUOTE(Vannille @ 2011 04 14, 21:01)
Aniuta,

O LT bateliu koki dydi nesiojat?
As uzvakar uzsisakiau 7 dydi balerinu (nesioju 37.5 -38) tik nesakykit,kad bus mazos doh.gif  doh.gif  doh.gif

As nesioju 37.5, reciau 38. Nezinau, gal nuo modelio priklauso, bet gali buti mazokos verysad.gif unsure.gif

QUOTE(Zakinta @ 2011 04 14, 21:41)
Liuks baciukai, o koki EUR dydi nesiojat?

37.5-38

QUOTE(veiva @ 2011 04 14, 21:59)
Noriu ir as everyday chino kelniu  bigsmile.gif Tik jauciu man su 176 cm reikia rinktis" tall "?
Gal turite gyva foto su tom kelnytemis? smile.gif

Na senesnes turiu tai ju Regular ilgis dar su atsarga man (as 172cm), o situ ilgis tip top, tai tikrai geriau butu Tall tau imti 4u.gif
Neturiu as kol kas veidrodzio didelio, ryt pabandysiu vonioj ant kedutes nuforkinti kaip sijona kazkada lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 14 balandžio 2011 - 21:12