Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 16 tema

QUOTE(Mangale @ 2011 04 14, 19:03)
Parodau rubus gautus:
Zipped cardigan ir

vajetau koks trumpas doh.gif as tokio sviesaus laukiu, tai visi mano kumpiukai islys laukan unsure.gif Koks jusu ugis priminkit ir koks dydis megztinuko?
Atsakyti
O su 97 cm klubais jauciu reiktu 6 imti ( cia as vis dar apie tas kelnytes) smile.gif

keistuole, ir as ziurejau ta bliuskute, bet man labiau patiko sviesios kai buvo spalvytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 14, 22:11)
Merginos patarkit, ar verti dėmesio  4u.gif

user posted image
user posted image

Antra as turiu, realiai man grazi, siaip tokia kaip ir foto, padidinta, as su 94 cm krutine pirkau xs d. 4u.gif na visos maikutes pas mane xs d. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 15 balandžio 2011 - 01:00
QUOTE(aniuta241 @ 2011 04 14, 21:11)
As emiau 00R kaip viada, mano klubai ~88cm  mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif vadinasi jie atitinka dydi, nera didinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 04 14, 21:01)
Aniuta,
O LT bateliu koki dydi nesiojat?
As uzvakar uzsisakiau 7 dydi balerinu (nesioju 37.5 -38) tik nesakykit,kad bus mazos doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tikrai mažokos gali būti unsure.gif Aš nešioju 37-37,5 tai balerinas turiu 7. Ir mažesnių nenorėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 04 15, 01:59)
Antra as turiu, realiai man grazi, siaip tokia kaip ir foto, padidinta, as su 94 cm krutine pirkau xs d. 4u.gif na visos maikutes pas mane xs d. 4u.gif

ačiū 4u.gif
Bet kaip įdomiai su tais dydžiais, pas mane max 92 per krūtinę ir tai kai vaikas ilgai nemaitintas, šiaip perku M, iš jcrew S ir viskas tinka. Tik kašmyrinius megztukus M imu, nes jie kažkaip mano akim nėr labai jau didinti.
Atsakyti
Gavau šią savaitę šį šaliuką. Man jis nerealus. Pirma mintis kai pasiėmiau supakuotą buvo jog bus šiek tiek skystokas. Bet išpakavus tikrai jis pasirodė nei skystokas, nei trumpas. Liuks pirkinys thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu, merginos, kad pakomentavot del bateliu dydziu 4u.gif 4u.gif
Tikriausiai bus mazos:(:(Ir factory lietaus batelius emiau 7:( As pasiskaiciau musu albumelyje ir pagal komentarus, kazkaip supratau, kad minimum puse dydzio didinti.
Kazkur skaiciau kad galima siek tiek patempti, gal tai bandysiu. Nes labai jau laukiau tu balerinu.
Atsakyti
Gal kas galetu pakomentuoti 4u.gif
As kiek ziuriu Tall kelnes, tai jos eina nuo 0 dydzio. 00 niekada nemaciau. Gal Tall ir nebuna 00? Viena komentara buvau radusi, naujos kolekcijojs kelniu Tall dydis prasideda nuo 0. Taciau gal visos taip?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 15, 08:16)
ačiū  4u.gif
Bet kaip įdomiai su tais dydžiais, pas mane max 92 per krūtinę ir tai kai vaikas ilgai nemaitintas, šiaip perku M, iš jcrew S ir viskas tinka. Tik kašmyrinius megztukus M imu, nes jie kažkaip mano akim nėr labai jau didinti.

Tai va kad pas visas skirtingi rubu nesiojimo iprociai, kas vienai per maza ir anksta kitai dailiai aptempta, kas vienai apdribe kitai dailiai krenta smile.gif

Merginos, gal kuri esate isigijusi factory Gabriella dress? http://www.jcrew.com...~~~~~/33633.jsp
Ziuriu ziuriu i ja ir kaip ir noriu, ir kaip ir nezinau biggrin.gif Siaip netgi Gigi su ja visai padoriai atrodo, bet atsiliepimas tai nekoks smile.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...D=1302848800854
saturday xs s
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 15, 09:26)
liezuvis.gif Busim abi Obamienes.

QUOTE(Dzinte @ 2011 04 15, 09:36)
Pavyko pagauti bigsmile.gif

Aš ir į Jūsų Obamienių komaniją biggrin.gif Bet man nervina J.Crew pencil sijonai. Mano ūgis 164, tai man jie visi per ilgi. Turėsiu nešti trumpinti doh.gif

apie kokius Jus cia sijonukus snekat? blush2.gif
Atsakyti