Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 16 tema

QUOTE(Benita @ 2011 04 14, 15:37)
Man atrodo, jis i sita ir ilgiu, ir modeliu panasus. As zema ir ji turiu - gerai ziurisi  4u.gif  Tai ir jusiskis gerai turetu ziuretis.
user posted image

as irgi isivaizduoju kad taip panasiai turetu atrodyti, o kokia spalva turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2011 04 14, 14:58)
as irgi isivaizduoju kad taip panasiai turetu atrodyti, o kokia spalva turi? smile.gif

Juoda. Tik as sio sijono pati apatini pasijoni nuemiau, nes per daug papustas i apacia jis man buvo, dabar papustas tik ties dupce - man taip zymiai geriau ziurisi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benita: 14 balandžio 2011 - 15:04
Apie kokį sijoną čia eina kalba?
Apie Lunette mini?
Jei taip Gigi čia su juo (as vakar juo domėjausi):
http://webcache.goog...=www.google.com
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 04 14, 15:05)
Apie kokį sijoną čia eina kalba?
Apie Lunette mini?
Jei taip Gigi čia su juo (as vakar juo domėjausi):
http://webcache.goog...=www.google.com

Tai sita sher siandien nusipirko, as apie kita sneku, kurio nuotrauka ikeliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 14, 14:10)
Dar ne visos  smile.gif
Aš norėčiau mamai tokį nupirkti. Ar stipriai didintas?  4u.gif

sakyciau visai nepadidintas. Man su 75B-68 XS apgludes, noretusi gal net laisvesnio. Dabar perpirkau is isparduotuves oranzini S dydzio, ziuresim kaip tas atrodys. Ir nereiks laukti 4 savaiciu is JAV thumbup.gif
Atsakyti
Aš dazzlind dots pencil (Obamos sijoną smile.gif ) vakar pasiėmiau, nerealiai gražus, tie taškučiai gan ryškus, su auksiniu metaliku wub.gif Beeet... mano storoji su 8 factory dydžiu (nepadidintas visai) atrodė apspausta kaip cu celofanu doh.gif
Galvojau net pasilaikyt "ant sukūdimo", bet žinau aš tokius pasilaikymus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 14, 16:23)
Aš dazzlind dots pencil  (Obamos sijoną smile.gif ) vakar pasiėmiau, nerealiai gražus, tie taškučiai gan ryškus, su auksiniu metaliku wub.gif  Beeet... mano storoji su 8 factory dydžiu (nepadidintas visai) atrodė apspausta kaip cu celofanu doh.gif
Galvojau net pasilaikyt "ant sukūdimo", bet žinau aš tokius pasilaikymus schmoll.gif

Nuoroda aišku neaktyvi? Kokia kaina gavosi?
o tai pirkot tą džinsinį Jcrew ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 04 14, 17:48)
Nuoroda aišku neaktyvi? Kokia kaina gavosi?
o tai pirkot tą džinsinį Jcrew ar ne?

Apie 80 Lt mokėjau.
Tą džinsinį užsisakiau 10 d., tikrai geras bus, nes šitas ir iš factory, ir dar netamprus visai, nes šilko daug. Įlįsti įlendu, bet liemuo labai aukštai užsikelia ir einant ties klubais klostelės šonuose metasi.
Atsakyti
Parodau rubus gautus:
Zipped cardigan ir Cascadin flutter shell
Megztukas gražus, puošnus...beet trumpas (kumpius vos dengia). Lengvas raštas, vilnos visai nesijaučia. S dydis, gal kiek didintas tinka S/M.
Ir gražuolė palaidinė dydis S, didinta tiks ir M. Labai faina spalva, ryški,bet neikiriai. Turėtu super žiūrėtis vasara.Šitas dydis kol parkeliavo spėjau užsisakyti XS ir XXS žiūrėsiu kuris bus geriausias g.gif Jau turiu trijų spalvų biggrin.gif Gražiausia melon spice (persikinė).
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mangale , kokia faina bliuskele. Gaila, bet man didele butu verysad.gif Kazin yra sansu , kad ja kada vel ides i pardavima? Ar buna su rubeliais, kuriuos rodo kaip "sold out' ? smile.gif
Atsakyti
Na rodausi ir as, gal kam pravers, tik va foto ne kokybiskos doh.gif O nuorodas, kur turejau, dauguma nebeveikia..
Mano ismatavimai 89(88)-65-89

Finespun henley tank, dydis XX-SMALL. Labai maloni prie kuno, bet spalva neatitiko internetines biggrin.gif
user posted image

Sita pirkau cia, noriu paklaust ar man ne didele? Rankoves platokos, ir siaip pati tokia plati, bet ziuriu ant manekenes taip pat g.gif XS dydis

user posted image

Toliau Factory printed perfect shirt, dydis XS. Gal atrodo foto dideli, bet siaip tinka, tik nesu pratus prie tokiu marskiniu, tai nezinau ar pasiliksiu..
user posted image

Safari tunic, dydis XX-SMALL. Nu labai jau faina wub.gif medziaga tokia tvirta ir maloni, bet spaudzia per rankas biggrin.gif jei atrasiu, sakysiuos didesne.
user posted image

Antrieji jau Vintage cotton rufle shirt. Dydis XX-SMALL.
user posted image

Papildyta:
Chambray utility jacket, 0 dydis. Tinka ir nerealiai mielas, pastorintas, bet rankoves platokos.. Kazi jei imsiu 00 ar nebus mazas taip, o rankoves ne per daug ir susiaures?
user posted image

Tuxedo henley, dydis XX-SMALL.
user posted image

Painter cardigan, dydis XX-SMALL.
user posted image

Metallic forever cardigan, dydis X-SMALL.
user posted image

Open knit cardigan, dydis X-SMALL.
user posted image

biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, paskutinis didintas, man per didelis..
Atsakyti
Pampariskinai , kaip faina tiek groziu gauti thumbup.gif
Norejau paklausti ar paskutinis megztukas ir Painter cardigan verti demesio, nes juos irgi ziurinejausi smile.gif

Dabar paziurejau ne vieno neberandu doh.gif Vat kaip buna kaip ilgai mastai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiva: 14 balandžio 2011 - 18:56