Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralaus gimdymo minusai

Kadangi neesu naturaliste ,o daug temu skelbia kad oi kaip gerai naturalus gimdymas ir pan.nutariau sukurti tema priesinga,tai kad nevisada tai kas naturalu yra gerai...Nesmerkiu tu kurios gimdo naturaliai,bet nesutikau nei vienos kuri nesmerktu pasirinkimo tu kurios gimdo cp..
Taip pat kadangi daug sutikau moteru pagimdziusiu naturaliai ir turinciu pasekmiu nutariau jas ir pateikti ,taip pat butu malonu suzinoti ir tu nuomone kurios yra gimdziusios naturaliai bet ne pliusus o minusus patirtus 4u.gif apie pliusus naturalaus gimdymo visos temos 4u.gif taip pat nelaukiu ir smerkimo uz tokia tema 4u.gif

Pati nenorejau naturalaus gimdymo todel kad tiesiog bijau skausmo ir nenorejau jo patirti,taip pat nenorejau kankintis...tiesa,teko pasikankinti kol nuvykau i ligonine nes teko pajusti saremiu malonuma,bet siaip tai vienintelis turbut nemalonus mano prisiminimas laukiant vaikelio 4u.gif

tai vat girdetos pasekmes is mano artimuj urato,tai yra draugiu,giminiu ir pazystamu:
issipletusios ir skausmingos koju venos,pogimdyvine depresija,plysimai,vaika traukiant isnarinti klubeliai(kudikeliui iki metu laiko teko tureti itvarus ir vaikscioti i masazus),traukiant pazeistas vaiko kaklas,traukiant pompa vaikiukui ant galvos isliko guzas,kraujosruvos ant vaikiuko kuno,infekcijos....o kur dar begalinis skausmas ir kancia?...kuri pliusu nedadeda vaikiuko laukiant,poto ir gaunasi kad pagimdziusios ir issikankinusios mamos negali iskart pamilti savo vaikeliu...

sia tema galeciau rasyti daug,bet laukiu ir kitu mamu nuomoniu .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 04 14, 16:32)
tai vat girdetos pasekmes is mano artimuj urato,tai yra draugiu,giminiu ir pazystamu:
issipletusios ir skausmingos koju venos,pogimdyvine depresija,plysimai,vaika traukiant isnarinti klubeliai(kudikeliui iki metu laiko teko tureti itvarus ir vaikscioti i masazus),traukiant pazeistas vaiko kaklas,traukiant pompa vaikiukui ant galvos isliko guzas,kraujosruvos ant vaikiuko kuno,infekcijos....o kur dar begalinis skausmas ir kancia?...kuri pliusu nedadeda vaikiuko laukiant,poto ir gaunasi kad pagimdziusios ir issikankinusios mamos negali iskart pamilti savo vaikeliu...

zinot... rasiau rasiau... poto spjoviau istryniau nafik viska ka parasiau ir pagalvojau - motinos egoistes... doh.gif svarbiausia, kad man butu gerai, o kaip mano vaikui tai dzin... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 14 balandžio 2011 - 22:02
Žinot, mano galva, bet kokios išankstinės pliusų / minusų paieškos, dėsningumų išradinėjimas yra absoliučiai beverčiai ir net kvaili dalykai - kiekvienas gimdymas yra pernelyg individualus, kad įtalpintume jį į kažkokias savo susigalvotas normas.

Galiausiai - kiekviena turim savo požiūrį ir nuomonę, galvą ant pečių, kuria priimame atitinkamus sprendimus. Ir būtent mums su tais sprendimais ir jų pasekmėmis teks gyventi. Ne kaimynėms, ne forumo narėms - mums. Tai kurių galų kažkam įrodinėti tas subjektyvias tiesas?...
Atsakyti
O man iskilo klausimas, kas sioje temoje vadinama naturaliu gimdymu? Aprasytos pompos ir vaiku traukimai taip, kad kaulai isnarinami labai nenaturaliai atrodo doh.gif

As naturalu gimdyma suprantu kaip su kuo maziau intervencijos, tikiuosi butent taip ir pagimdyti, tada ziuresiu, ar galesiu kokiu minusu cia aprasyti ax.gif

Beje, niamniuska, tikrai nesmerkiu tu, kurios renkasi cp smile.gif
Atsakyti
O man pasirode kad autore tikisi isgirsti tik blogu atsiliepimu apie naturalu gimdyma blush2.gif
Neesu nusistaciusi pries CP ar epidiurus, bet taipogi nieko blogo tikrai nera ir naturaliame gimdyme, jei tik nescioji jauciasi pakankamai stipriai ir drasiai kad galetu taip pasielgti kodel gi ne smile.gif
Kiekvienas turi sau priimtino gimdymo ideja todel niekam nieko smerkti nereiketu, kaip kad kazkuri jau minejo, kiekviena turim savo galva ant peciu ir darom taip kaip atrodo mums ir musu vaikiukams geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 14, 21:01)
zinot... rasiau rasiau... poto spjoviau istryniau nafik viska ka parasiau ir pagalvojau - motinos egoistes...  doh.gif svarbiausia, kad man butu gerai, o kaip mano vaikui tai dzin...  doh.gif

o kas vaikui blogai cp?nepasakyciau kad mano vaikas kazkuo skyresi nuo kitu ka tik gimusiu pro kita gala 4u.gif

QUOTE(zhiu @ 2011 04 14, 22:31)
O man pasirode kad autore tikisi isgirsti tik blogu atsiliepimu apie naturalu gimdyma  blush2.gif
Neesu nusistaciusi pries CP ar epidiurus, bet taipogi nieko blogo tikrai nera ir naturaliame gimdyme, jei tik nescioji jauciasi pakankamai stipriai ir drasiai kad galetu taip pasielgti kodel gi ne  smile.gif
Kiekvienas turi sau priimtino gimdymo ideja todel niekam nieko smerkti nereiketu, kaip kad kazkuri jau minejo, kiekviena turim savo galva ant peciu ir darom taip kaip atrodo mums ir musu vaikiukams geriausia  smile.gif

na pliusai apie naturalu visos temos ,bet vat minusu kazkaip atsargiai visos bijo kalbeti nes bus uzpultos kad tik apie save galvoja 4u.gif o kadangi as nebijau repliku todel ir sukuriau sia temele 4u.gif

sioje temoje isreiskiu savo nuomone,nemanau kad esu tokia viena biggrin.gif

cia tas pats kaip maitinimo krutimi temoje biggrin.gif
Atsakyti
Na kokie gali buti minusai g.gif Yra aisku kaip ir visur...,bet gerai pagalvojus CP rasciau daugiau minusu 4u.gif Naturaliai jau vien ka tas zodis reiskia-taip kaip gamta duoda,kaip Dievulis leidzia ir kaip visos moterys per amzius gimde 4u.gif Puiku jei sveikata gera ir gali tai pati padaryt,manau tai puiki dovana 4u.gif Gaila ne visos tai patiria 4u.gif
Atsakyti
1. Butu gerai, kad kazkas pratrintu zinutes, neatsakancios i tema 4u.gif
2. Minusas - skausmas ir kancios, trunkantys neapibrezta laika. Neaisku, kiek gimdysi - 4 val ar 2 paras.
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 04 15, 11:06)
o kas vaikui blogai cp?nepasakyciau kad mano vaikas kazkuo skyresi nuo kitu ka tik gimusiu pro kita gala  4u.gif

pats didziausias vaiku gimu po cp minusas - sokas gimstant.... jie patiria daug didesni soka, nei naturaliai gime vaikai...
antars minusas - letesnis ju vystymas. Tai irodyta mokslininku .
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 12:28)
pats didziausias vaiku gimu po cp minusas - sokas gimstant.... jie patiria daug didesni soka, nei naturaliai gime vaikai...

Pirma karta girdziu kad irodyta mokslininku g.gif
Ir as, ir mano sese ir mano broliai yra gime po CP operacijos, nepasakyciau kad nors vienas is musu vystesi leciau, greiciau atvirksciai smile.gif
As cia nepiktybiskai jei ka smile.gif
Atsakyti
pasiskaitykite CIA smile.gif apie CP...
aiskiai pasakyta - geriausias budas gimti - naturaliai, ne veltui kiekvienos nepjausto, nedaro visosm is eiles epiduru ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 15:28)

Nieko asmeniško 4u.gif , bet auginu du vaikus - cezarinukas puikiai mokosi, daug kuo domisi ( esu mama- pagyrūnė blush2.gif ), natūraliukė - skaito nuo nepilnai 5 metų wub.gif . Tie mokslininkai,kurie įrodinėja tokius faktus, ko gero,vyrai
lotuliukas.gif
Svarbiausiai "neužsiciklinti", kad gimdysi taip , o ne kitaip , maitinsi iki 3 metukų ir t.t. ir t.p. Viskas pasikeisti gali taip staigiai...Prasideda savigraužos, kaltų ieškojimai...
Atsakyti