Mano naturalaus gimdymo prisiminimai yra baisus. Todel visas gimdymas , kaip vienas didelis minusas. Buvau jauna, durna, pasitikejau zmonemis
( kadangi giminaiciai yra medikai, tai man buvo pasakyta, kad viskas sutarta, manes laukia, visi kurse ir viskas bus gerai ) .
Deja, deja... Zinoma reikejo paciai tartis, o ne per kazka

.
Is fiziniu minusu galiu pamineti skausma, hemoroju ( iki siol ), baisu diskomforta po susiuvimo, menesi labai prastos sveikatos ( negalejau normaliai atsisesti, apie tulika net nenoriu prisiminti

).
Labai ilga laika negalejau pamirsti to baisaus jausmo , to gulejimo issiskietus kaip vista ant pjaustymo lenteles ( iki siol purto ).
Tas ziaurus skausmas siunant

. Tas personalo abejingumas , visi veiksmai tokie erogantiski ir net sakyciau su kazkokia pagieza. Zodziu gestapo ir tiek

.
Vaikas. Del ilgo buvimo be vandens, o veliau arklines dozes skatinamuju turejo labai auksta tonusa ( iki metu kazkur

). Beto dar ir trauke replemis. Dabar turi rimtu problemu su sveikata
( serga vegetacine distonija ) . Nors gydytojai nemato nieko bendro su gimdymu, bet as tai zinau , kad viskas is tos pacios operos

. Vystymosi atsilikimo kaip ir nera, taciau visa gyvenima kamuoja kazkokios baimes, fobijos, pats yra labai letas ir viskam abejingas, nemegsta muzikos, garsu , vengia zmoniu samburiu. Zodziu problemos tiek fizines, tiek socialines.