Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralaus gimdymo minusai

Tai kaip smarkiai Jus turetumet nemyleti savo Mamos, uz tai, kad ji Jus pagimde per ta vargse VAGINA..

Paziurekit kada bendram isprusimui spektakli Vaginos Monologai..gal tai tiesiog leis kiek silciau paziureti i ta organa, kuri Jus deja turit, kaip ir visos kitos Moterys..

QUOTE(niamniuska @ 2011 06 03, 09:04)
o kam bandyti jei tam nera noro?tarkim man nepriimtinas gimdymas pro vagina ir tiek  ax.gif kad eji ir kas pasakytu kad viskas bus 100 gerai vistiek to nesirinkciau  ax.gif taip,siam antram cezariui esu nusiteikusi kad ilgiau gali paskaudeti ar gali buti kokiu komplikaciju,neapsaugotas esi nuo nieko  ax.gif per vagina kaip gimdai irgi losimas kortomis cia tas pats  ax.gif

as jums gi cezario nekisu,as rsau savo nuomone ,nusiteikima ir pasirinkima  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolia: 03 birželio 2011 - 09:22
QUOTE(ttmmtt @ 2011 06 02, 14:47)
NATURALAUS GIMDYMO KOMPLIKACIJOS:
1.Plyšimai; makšties, klitoriaus, analinės angos, šlaplės, makšties ir analinės angos kartu. išvada - seksui nebetinkama moteris invalidė ir vargšas vaikas visad matys motiną surūgusia, nes jai bus nuolat negera.
2. Makšties išplatėjimas pasidaro visoms, nebent tai procentų rūšiai, kurios yra ir taip plačiom vaginom tai nėra kam išplatėti, nors ir jom dar labiau po gimdymo išplatėjimų buna. Nuo išplatėjimų gresia gimdos nusileidimas ar net iškritimas. Pablogėja seksulinis gyvenimas - moteris nejaučia normalaus vaginalinio orgazmo, o jei buvo trukęs ir klitorius teko jį siūti tai ir klitorinis orgazmas išnyksta arba pasireiškia labai silpnai. Jų vyrai jų nebejaučia, kaip moterų dėl tų visų išplatėjimų todėl arba palieka, arba slapta įsistato meilužę, visi vyrai taip daro ir negalvokite naiviai, kad jei negalėsite atlikti žmonos pareigų jūs dar tai pat mylės už gražias akis.
3. Šlapimo ir išmatų nelaikymas, hemorojus po naturalaus gimdymo. Tai gali nutikti ir nuo tiesiog neštumo, bet naturalus gimdymas taip prisideda prie šių dalykų, kad moteris dėl to tampa nedarbinga, smirdanti, turi daugybę išlaidų sauskelnėms ir tikra to žodžio prasme šeria sauskelnių suagusiems industriją. Netenka darbingumo, nemalonu kvapas, nieks su tokia moterim nenori mylėtis.
7.Jei jau pagimdėi ir guli ligoninei, neveiksnumas pusei metų garantuotas. Negali prisėsti, o jai dar per gimdyma, kai skyrėsi kaulai kas nors lužo(dažniausiai lužta kryžkaulis), o blogiausiu atvėjų stuburas, o tada jau invalido vėžimėlis visam gyvenimui.
9.Vaikas ateina į pasaulį dūsdamas, išsigandęs, traumuotas ir bus nervingas. mama suserga depresiją po patirto šoko.

lotuliukas.gif prajuokinot,ypač tai patiko 3-čias ir 7-as punktai lotuliukas.gif
nei vieno iš šių visų išvardintų punktų nepatyriau biggrin.gif
o po cz vaikas daug labiau ateina išsigandęs ir traumuotas,nes yra staigiai ištraukiamas

QUOTE(Ūla @ 2011 06 02, 15:01)
Tai kuri čia CP arši šalininkė vardą pasikeitė ir iš naujo prisiregistravo, kad galėtų užsislėpus pati su savim diskutuot ir "viena kitą" palaikyt?  biggrin.gif

čia turbūt temos autorė hihihi.gif

QUOTE(sultys @ 2011 06 02, 15:51)
ttmmtt - argumentai tai ne apie minusus - o apie komplikacijas, traumas ir aplamai apie vienetinius atvejus, o ne apie normalios eigos gimdymo minusus. ir labiau tinkantys temai "kas baisiausio gali atsitikti" "

drinks_cheers.gif būtent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 03 birželio 2011 - 09:24
QUOTE(Nikolia @ 2011 06 03, 10:16)
smile.gif buvo pas mane toks skausmingas gimdymas..

retai kam pasiseka kad jis būtų neskausmingas smile.gif
mane ir suparalyžavo pirmo gimdymo metu, lyg kūną sutraukė, ir narkozę iškarto gavau, ir po gimdymo buvo labai labai silpna, ir atsigavinėjau ilgiau, nei po antro, bet kaip jūs sakot - kai žinai daug, tai viską priimi natūraliai, o ne kaip minusą, košmarą ir panašiai. gimdymas aplamai vienas minusas biggrin.gif skauda, negera, baisų, paskui atsigauti reikia ir t.t. ir t.t. biggrin.gif turiu vieną pažįstamą kurios nuomone aplamai leisti gimdyti - yra nusikaltimas, reikėtų visas operuoti. bet nepaisant nerožinio pirmojo gimdymo aš nė vienos minties apie CP neturėjau su antru. čia juk nuo asmeninio požiūrio, asmeninių argumentų, vertybių, jausenos priklauso. kažkam skausmas - minusas, kažkam - natūrali proceso dalis, nes suvoki, kad kitaip nebus.
Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2011 06 03, 10:20)
Paziurekit kada bendram isprusimui spektakli Vaginos Monologai..gal tai tiesiog leis kiek silciau paziureti i ta organa, kuri Jus deja turit, kaip ir visos kitos Moterys..

Temos autorei priimtina tik viena vaginos paskirtis,nes kita gai ją sugadinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 03 birželio 2011 - 09:31
QUOTE(ttmmtt @ 2011 06 02, 14:47)
NATURALAUS GIMDYMO KOMPLIKACIJOS:
1.Plyšimai; makšties, klitoriaus, analinės angos, šlaplės, makšties ir analinės angos kartu. išvada - seksui nebetinkama moteris invalidė ir vargšas vaikas visad matys motiną surūgusia, nes jai bus nuolat negera.
2. Makšties išplatėjimas pasidaro visoms, nebent tai procentų rūšiai, kurios yra ir taip plačiom vaginom tai nėra kam išplatėti, nors ir jom dar labiau po gimdymo išplatėjimų buna. Nuo išplatėjimų gresia gimdos nusileidimas ar net iškritimas. Pablogėja seksulinis gyvenimas - moteris nejaučia normalaus vaginalinio orgazmo, o jei buvo trukęs ir klitorius teko jį siūti tai ir klitorinis orgazmas išnyksta arba pasireiškia labai silpnai. Jų vyrai jų nebejaučia, kaip moterų dėl tų visų išplatėjimų todėl arba palieka, arba slapta įsistato meilužę, visi vyrai taip daro ir negalvokite naiviai, kad jei negalėsite atlikti žmonos pareigų jūs dar tai pat mylės už gražias akis.
3. Šlapimo ir išmatų nelaikymas, hemorojus po naturalaus gimdymo. Tai gali nutikti ir nuo tiesiog neštumo, bet naturalus gimdymas taip prisideda prie šių dalykų, kad moteris dėl to tampa nedarbinga, smirdanti, turi daugybę išlaidų sauskelnėms ir tikra to žodžio prasme šeria sauskelnių suagusiems industriją. Netenka darbingumo, nemalonu kvapas, nieks su tokia moterim nenori mylėtis.
4. Gimdymo skausmas. Jis moters gyvenime yra pats stipriausias.
5.Ilgai neišgimdant gali uždūsti kūdikėlis, apsisukti aplink kaklą virkštelė, eiti kojytėmis į priekį, turėti serebralinį paralyžių. Kai moteris negali išgimdyti net šiais laikais naudojamos žnyplės, kuriomis vaikas traukiams, kai mama neišgimdo, o jos 90procentų sukelia vaikui traumas su pasėkmėmis visam gyvenimui. Iškart net gatvėje matosi žmonės, kurie buvo taip atėja į pasaulį, nes ties smilkiniais turi įspaudų žimias ir tai keičia kaukolės formą, neretai moterims tai labai negražią veido formą užaugus priduoda. Tad galima traumuoti vaiką ar net jis ir gimdyvė gali mirti.
6.Nuo plyšimų kraujo užkretimai, infekcijos, hematomos, saaugos, galima mirt suplyšus ir mirtinai kraujuojant.
7.Jei jau pagimdėi ir guli ligoninei, neveiksnumas pusei metų garantuotas. Negali prisėsti, o jai dar per gimdyma, kai skyrėsi kaulai kas nors lužo(dažniausiai lužta kryžkaulis), o blogiausiu atvėjų stuburas, o tada jau invalido vėžimėlis visam gyvenimui.
8. Per naturalų gimdymą gali mirti vaikas ir mama. Sovietiniais laikais daug moterų ir vaikų mirdavo. Sovietinių laikų moteris dabar galima pamatyti gatvėje tragiškos būklės ir visą to pasėkmė naturalus gimdymas.
9.Vaikas ateina į pasaulį dūsdamas, išsigandęs, traumuotas ir bus nervingas. mama suserga depresiją po patirto šoko.

Iš kokio čia siaubo filmo? blink.gif Mano mama sovietmečiais gimdė, taip pat ir dvynukus pati - normali moteris, jokių problemų nei su išvaizda, nei su seksualiniu gyvenimu, o jei jau virš penkiasdešimt.
Mano vienas brolis gimė žnyplių pagalba, jokių deformacijų nesimato. Apskritai tai briedų briedas - juk naujagimio kaukolė minkšta, ji visiškai atsistato. Žinau ir daugiau žmonių, gimusių tokiu būdu - nei jie durni, nei jie deformuoti.
Pati tris vaikus natūraliai pagimdžiau, be jokių intervencijų - nei vieno dalyko iš aprašytų nėra. Nors paskutinis gan stambus vaikas buvo ir galvytė didelė.
Lūžta stuburas? Gimdimo metu? Ką reikia daryti, kad taip atsitiktų? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labruscum: 03 birželio 2011 - 10:43
QUOTE(žydrynė @ 2011 06 03, 09:27)
Temos autorei priimtina tik viena vaginos paskirtis,nes kita gai ją sugadinti biggrin.gif

drinks_cheers.gif gerai pasakyta thumbup.gif manau dar yra toks moterų tipas, kurioms vyrai svarbesni už vaikus (jokiu būdu netaikau nei vienai forumietei, tiesiog pasvarstymas ) ir jei kada reikėtų rinktis tarp vyro ir vaiko, jos pasirinktų vyrą... man asmeniškai nesuprantamas toks variantas.. vyrai ateina ir išeina..

gal jos bijo, kad po vaginalinio gimdymo ji pasikeis ir vyras nebenorės jos.. blush2.gif bet tai nafik toks vyras tada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska @ 2011 06 03, 07:20)
manau kad daug kieno pasirinkimas dar priklauso nuo patirties. manuoju atveju nestumas praejo labai puikiai, galvojau, kad toks pat bus ir gimdymas. bet labai klydau. Dabar vos prisiminus tuos skausmus, 12val trukusius saremius asaros pradeda riedeti. tikrai netikiu, kad tada buvo vaikuciui gerai. tie iplisimai tai jau buvo visiskas niekis, kas buvo pries tai. todel dabar visas pastangas deciau, kad butu atliktas cp.

Nenoriu teisti, tiesiog kyla tokie retoriniai klausimai- o kaip buvo gimdoma? Kaip ruosiamas gimdymui? Gal gimdymo metu vyko kazkas, ko isvengiant skausmai butu mazesni? Ir atvirksciai, darant kazka?

pats is saves 12val laikas nera kazkokia tragedija, as saremiavau su stumimu 18valandas, pats statistinis pirmakarcui vidurkis.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2011 06 03, 11:42)
Nenoriu teisti, tiesiog kyla tokie retoriniai klausimai- o kaip buvo gimdoma? Kaip ruosiamas gimdymui? Gal gimdymo metu vyko kazkas, ko isvengiant skausmai butu mazesni? Ir atvirksciai, darant kazka?

pats is saves 12val laikas nera kazkokia tragedija, as saremiavau su stumimu 18valandas, pats statistinis pirmakarcui vidurkis.

O be to, juk ne visos tos 12 valandų jaučiamas nepakeliamas skausmas. Juk prasideda nuo silpnų sąrėmių, kurių kitos net nejunta, ir pamažu vis stiprėja. Man asmeniškai paskutinis pusvalandis kikevieno gimdymo būdavo skausmingiausias. kitoms gal ilgesnis tas laiko tarpas, bet nemanau, kad pusę paros. O kai skauda iškarto ir labai stipriai, tai kažkas vadinas nelabai gerai ir sklandžiai vyksta.
Atsakyti
wink.gifp+2011 06 03, 11:38-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2011 06 03, 11:38)
drinks_cheers.gif  gerai pasakyta  thumbup.gif manau dar yra toks moterų tipas, kurioms vyrai svarbesni už vaikus (jokiu būdu netaikau nei vienai forumietei, tiesiog pasvarstymas )  ir jei kada reikėtų rinktis tarp vyro ir vaiko, jos pasirinktų vyrą... man asmeniškai nesuprantamas toks variantas.. vyrai ateina ir išeina..

gal jos bijo, kad po vaginalinio gimdymo ji pasikeis ir vyras nebenorės jos..  blush2.gif bet tai nafik toks vyras tada  blink.gif

vyras sake, kad truputi ten pasikeite, bet nuo tomanes maziau nenori!!!
bet kas cia per moteris turetu but jei vyrui paklusta ir renkasi ji? maziau malonumo jei vaikiuka pagimdai? ne velnio nemaziau, gal net daugiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2011 06 03, 11:42)

pirma karta saremevau su stumimu 3paras.
QUOTE(Labruscum @ 2011 06 03, 11:46)
O be to, juk ne visos tos 12 valandų jaučiamas nepakeliamas skausmas. Juk prasideda nuo silpnų sąrėmių, kurių kitos net nejunta, ir pamažu vis stiprėja. Man asmeniškai paskutinis pusvalandis kikevieno gimdymo būdavo skausmingiausias. kitoms gal ilgesnis tas laiko tarpas, bet nemanau, kad pusę paros. O kai skauda iškarto ir labai stipriai, tai kažkas vadinas nelabai gerai ir sklandžiai vyksta.

labai individualus tas laikas. iskart gal neuzeina , bet skaiciuojant stipriausius tai man mazdaug po 10h, 6h, 4h skaudejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 03 birželio 2011 - 10:49
QUOTE(Nikolia @ 2011 06 03, 09:20)
Tai kaip smarkiai Jus turetumet nemyleti savo Mamos, uz tai, kad ji Jus pagimde per ta vargse VAGINA..

as isvis nesuprantu kaip galima labiau , maziau mylet, dievint arba nekest, uz tai kaip esi pagimdomas - apsurdas kazkoks......
ir kiekviena mama savo dukra manau palaikytu(sunku aisku kalbet apie visas mamas bet , manyciau taip turetu buti), kad ir koks jos apsisprendimas butu, o ne smerktu ir t.t.
tokiuose dalykuose isvis manau neturetu buti ne minciu apie aukstinima (dievinima) ar smerkima
Atsakyti
kokios keistos nuomones apie gimdyma naturaliai g.gif man atrodo kas nenaturalu, iskyrus komplikacijas tas kenksminga...kodel menkai suskaudus gerklei negriebiam antibu? todel, kad nereikia, negalima ir t.t. kokios CP pasekmes vaikui? man net keista klausyt moteru, kurios eina tik uz CP negalvodamos apie savo vaikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 06 02, 12:28)
Pirmadienį pagimdžiau dukrytę. Natūraliai - be jokių nuskausminančių, skatinančių, be tąrimosi su gyd.
Niekas nesikišo, be reikalo netrukdė, ramiai su vyru laukėm savo stebuklėlio. Gydytoja tik vandenis po 5h trunkančių sąrėmių prakirpo, daugiau viskas vyko savaime.
Minusų nėra jokių, anaiptol. Nors tikrai buvo skausminga, bet vis su vyru kartojom, kad tai laikina, tuoj tuoj praeis - taip ir buvo. Išstūmiau per kelis sąrėmius ir nors dukrytė gimė didžiulė - 4250g. - neplyšau, nekirpo. Užplūdo toks pilnatvės, ramybės jausmas, kad sunku ir nupasakoti. Vienintelis minusas - jei tą prasmingą vaisiaus kelionę į pasaulį galima būtų taip vadinti, tai fizinis skausmas. Bet mano atveju - tai tik privalumas, keistas stebuklingas potyris, kurį išjaučiau visu kūnu ir siela, kurį kartu su manim išjautė ir vyras.
Namo mus paleido trečiadienį ryte, ligoninėj teišbuvom dvi paras, jaučiuos puikiai, apie gimdymą primena susitraukinėjančios gimdos skausmas, o šiaip, atrodo, lyg negimdžius.  smile.gif  4u.gif

Pirmagimę gimdžiau su epidūru, deja... gaila, kad nei jai nei sau nesuteikiau tokių pačių galymybių gimti, gimdyti. Po pirmo gimdymo nepatyriau visų šitų jausmų, pilnatvės, potyrių. Čia ne gimdymo istorijų tema, vėliau ten viską smulkiai aprašysiu. Tik noriu padrąsinti visas besiruošiančias gimdyti - nebijokit,  nenusiteikit, drąsinkit save - nes, mano manymu, gimdymą turi patirti kiekviena moteris.

Skaičiau visą temą - va šis pasisakymas vertas dėmesio, gaila, kad autorė "užsikabina" tik ant jai priimtinų pasisakymų...
Ir nesuprantu, kam jai gilintis į tai ir ieškot kažkokių priekabių, jei jau turi savo tvirtą nuomonę g.gif Pvz. jei aš esu natūralaus gimdymo šalininkė, tai man visiškai neįdomūs CP minusai, privalumai ir t.t... g.gif Bet - susiklostant įvairioms nepalankioms aplinkybėms - CP yra puiki alternatyva ir griaužtis dėl neišvengto cp tikrai nereikia.
Atsakyti