Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

Vaika buvau palikus tik pora kartu 2-3 val., tada važiavau i egzamina ir i atestato atsiėmima ax.gif Vaikas buvo paliktas su vyru, ax.gif Ir tai didžiaja laiko dali pramiegojo biggrin.gif Labai pasiilgau
Atsakyti
1 metu laiko buvau palikusi 5d. ir siaip karta i pora menesiu 2-3d paliekama seneliams.
dabar dukrytei 1m ir 5men. as dirbu naktimis (ne kiekviena nakti) tai buna su teciu, jei dirbu savaitgali - abu vaziuoja i kaima. Uztat vaikas visai nestresuoja kai reikia pabuti su kazkuo, nebuna jokiu asaru kai tetis ar mama iseidineja pro duris, pamojuoja ir bucki nusiuncia iseinant thumbup.gif
Atsakyti
As savo pirmaji vaika buvau palikus 10dienu savo tevams, kai jam buvo 6 men. Pati nemaitinau, tai mudu su vyru susiplanavom kelione i uzsieni. Labai ilgejomes ir gailejomes, kad palikom toki mazyti. dabar auginu antra,tai net nekyla minciu palikti ji ilgesniam laikui. Aisku, ir nelabai galeciau, nes maitinu, o specialiai to maitinimo nenoreciau nutraukti.
Atsakyti
metuku palikom savaitei mociutei. Buvo keista tik kol i lektuva isedom - o tada gavom tikras atostogas thumbup.gif thumbup.gif
Ir pirma kart gyvenime kai reikejo jau skristi namo, nebuvo parkiu, nes zinojau kad pas savo mazyle vaziuoju thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
buvo kazkiek virs metu kai palikom 6 dienom..
Atsakyti
Ilgiausiai buvau palikus 3 parom smile.gif
Atsakyti
didziausias issikyrimas buvo 6 dienos kol gulejau ligoninej, galvojau isprotesiu, o kai mociute pasiimdavo vaika savaitgaliui niekaip su vyru sau vietos negalejom surasti, tikiuosi neteks taip ilgam issiskirti blush2.gif
Atsakyti
Niekad nebuvau palikusi ilgiau nei dienai.
Atsakyti
dvi dienos
Atsakyti
esu palikusi savaitgaliui t.y. 2-3 dienom.
Atsakyti
Esu palikusi porai savaiciu pas mociute kai reikejo pabuti kuri laika ligoninej pries gimstant mazajai smile.gif Gyvenimas priverte 4u.gif
Atsakyti
o aš maitinu dar, ir turėsiu rudenį palikti dviem sav., nežinau, kaip bus? unsure.gif
Atsakyti