Vaika buvau palikus tik pora kartu 2-3 val., tada važiavau i egzamina ir i atestato atsiėmima
Vaikas buvo paliktas su vyru,
Ir tai didžiaja laiko dali pramiegojo
Labai pasiilgau
1 metu laiko buvau palikusi 5d. ir siaip karta i pora menesiu 2-3d paliekama seneliams.
dabar dukrytei 1m ir 5men. as dirbu naktimis (ne kiekviena nakti) tai buna su teciu, jei dirbu savaitgali - abu vaziuoja i kaima. Uztat vaikas visai nestresuoja kai reikia pabuti su kazkuo, nebuna jokiu asaru kai tetis ar mama iseidineja pro duris, pamojuoja ir bucki nusiuncia iseinant
dabar dukrytei 1m ir 5men. as dirbu naktimis (ne kiekviena nakti) tai buna su teciu, jei dirbu savaitgali - abu vaziuoja i kaima. Uztat vaikas visai nestresuoja kai reikia pabuti su kazkuo, nebuna jokiu asaru kai tetis ar mama iseidineja pro duris, pamojuoja ir bucki nusiuncia iseinant
As savo pirmaji vaika buvau palikus 10dienu savo tevams, kai jam buvo 6 men. Pati nemaitinau, tai mudu su vyru susiplanavom kelione i uzsieni. Labai ilgejomes ir gailejomes, kad palikom toki mazyti. dabar auginu antra,tai net nekyla minciu palikti ji ilgesniam laikui. Aisku, ir nelabai galeciau, nes maitinu, o specialiai to maitinimo nenoreciau nutraukti.
metuku palikom savaitei mociutei. Buvo keista tik kol i lektuva isedom - o tada gavom tikras atostogas
Ir pirma kart gyvenime kai reikejo jau skristi namo, nebuvo parkiu, nes zinojau kad pas savo mazyle vaziuoju
Ir pirma kart gyvenime kai reikejo jau skristi namo, nebuvo parkiu, nes zinojau kad pas savo mazyle vaziuoju
buvo kazkiek virs metu kai palikom 6 dienom..
didziausias issikyrimas buvo 6 dienos kol gulejau ligoninej, galvojau isprotesiu, o kai mociute pasiimdavo vaika savaitgaliui niekaip su vyru sau vietos negalejom surasti, tikiuosi neteks taip ilgam issiskirti
Esu palikusi porai savaiciu pas mociute kai reikejo pabuti kuri laika ligoninej pries gimstant mazajai
Gyvenimas priverte