Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė ir Skorpionas

Ar dera tarpusavyje šie ženklai?Aš mergelė, o maniškis skorpas. Labai dažnai būna mums tarpusavyje vat taip bash.gif arba taip box.gif
Tarp kitko pažįstu dar 3 tokias poras.Manau, kad pas jas yra panašiai g.gif
Atsiliepkit, kas ką nors žinot apie tokį zodiako ženklų nesuderinamumą.
Aš, žinoma, labai norėčiau taip nemanyti.
Bet įtariu, kad vyrai Skorpionai iš tikrųjų yra kandūs? g.gif
Atsakyti
Negi supermamoje nėr tokių mergelių, kurios irgi gyvena su skorpionais? g.gif
Tai blogai, nebus su kuom padiskutuot šia tema doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikute, pas mus atvirkstinis variantas seimoj-as skorpione, o vyras-mergele.
Tai tikriausiai su mano vyru turetumet apie ka padiskutuot... hihihi.gif
Atsakyti
aš galiu pateikti tik teoriją rolleyes.gif

Tai gali būti Didžioji Aistra. Skorpionas pažadina jūsų žemiškuosius jausmus. Kartu jūs galite įgyvendinti visas savo erotines fantazijas. Jūsų ištikimybė leidžia pailsėti Skorpiono protui, ir Skorpionas labai vertina jūsų praktiškumą. Tik niekada nebandykite daryti įtakos naudodamiesi seksu. Jei abu pradėsite šį žaidimą šaltai, karšta ir audringa romantika greitai pavirs į ledo gabalą. Jūs ir Skorpionas abu galite didžiuotis stipriais protais ir pasišventimu prasmingam darbui. Tai jūsų bendražygis, kuris padeda atskleisti jūsų slaptą misticizmą, o jūs jam suteikiate stabilumo ir sistemingumo, kuris padeda jums abiem neišklysti iš kelio.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2006 03 04, 14:08)

Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2006 03 04, 14:11)
aš galiu pateikti tik teoriją  rolleyes.gif

Tai gali būti Didžioji Aistra. Skorpionas pažadina jūsų žemiškuosius jausmus. Kartu jūs galite įgyvendinti visas savo erotines fantazijas. Jūsų ištikimybė leidžia pailsėti Skorpiono protui, ir Skorpionas labai vertina jūsų praktiškumą. Tik niekada nebandykite daryti įtakos naudodamiesi seksu. Jei abu pradėsite šį žaidimą šaltai, karšta ir audringa romantika greitai pavirs į ledo gabalą. Jūs ir Skorpionas abu galite didžiuotis stipriais protais ir pasišventimu prasmingam darbui. Tai jūsų bendražygis, kuris padeda atskleisti jūsų slaptą misticizmą, o jūs jam suteikiate stabilumo ir sistemingumo, kuris padeda jums abiem neišklysti iš

Vaje, kaip gražiai apie mus parašei doh.gif .O aš ieškojau tik kas yra blogo mumyse g.gif .Visai užmiršau apie gėrį blink.gif
AČIŪ už viltį aciuks.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(rutast @ 2006 03 04, 14:08)

Kaip gyvena mergelinai su skorpionkėm jau maždaug įsivaizduoju(mano tėvai) irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Bet atvirkštinis varantas gali būti ir kitoks schmoll.gif
O tu irgi esi perdaug smileysex.gif , mėgėja drinks_cheers.gif , nail.gif ir vacation1.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 03 04, 14:11)
aš galiu pateikti tik teoriją  rolleyes.gif
Tai gali būti Didžioji Aistra.

Nors geriau pagalvojus - ta aistra tik gali būti Didžioji. verysad.gif .Kad JI būtų, bent mums, reikia labai labai pasistengt mums abiems. unsure.gif .Parodžiau vyrui tą teoriją užvakar, pamąstė kažką g.gif ,"pasikėlė"dar daugiau.Skorpiono neina nuleist ant žemės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2006 03 04, 15:08)

Na pas mane ir taip pat, bet pradedu galvoti kad mum sutart neumanoma, bent retkarciais tai tikrai blush2.gif As noriu demesio, prabimbineti diena, o jis nori ka prasmingo nuveikti, oi susiduria cia jau dauguma musu pykciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 03 09, 14:25)
bet pradedu galvoti kad mum sutart neumanoma,

Tai kuo toliau, tuo labiau pradedu manyti, kad tokia sąjunga nėra pakenčiama blink.gif .Ir nieko čia nepakeisi blink.gif .Labai jau skirtingos tos mergelės su skorpionais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė @ 2006 03 10, 12:31)
Tai kuo toliau, tuo labiau pradedu manyti, kad tokia sąjunga nėra pakenčiama blink.gif .Ir nieko čia nepakeisi blink.gif .Labai jau skirtingos tos mergelės su skorpionais blink.gif

Na as ir neseniai nusprendziau issiskirt g.gif nezinau ar teisingai padariau, bet nusibodo pykti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 03 10, 15:12)
Na as ir neseniai nusprendziau issiskirt  g.gif nezinau ar teisingai padariau, bet nusibodo pykti  unsure.gif

Ne šiaip sau aš užvedžiau šią temą, bet man sutapo šiandien su tavim diena, kad ir aš, visdėlto, nebeištvėriau.Būtent dabar aš apsisprendžiau.Aišku, nerašiau aš labai daug dalykų, dėl kurių mes nesutardavom(švelniai tariant).Čia tikėjausi sulaukt kažkokių patarimų doh.gif .ar dar kažko.Nežinosi, ar čia "kaltas " zodiakas?Mes visada ieškom nors kažkuom pasiteisinti verysad.gif
Atsakyti
As mergele, o jis skorpionas, kartu jau daug metu ir viskas ok (tfu tfu tfu) wub.gif Pernai susituokem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė @ 2006 03 10, 22:43)
Ne šiaip sau aš užvedžiau šią temą, bet man sutapo šiandien su tavim diena, kad ir aš, visdėlto, nebeištvėriau.Būtent dabar aš apsisprendžiau.Aišku, nerašiau aš labai daug dalykų, dėl kurių mes nesutardavom(švelniai tariant).Čia tikėjausi sulaukt kažkokių patarimų doh.gif .ar dar kažko.Nežinosi, ar čia "kaltas " zodiakas?Mes visada ieškom nors kažkuom pasiteisinti verysad.gif

Na pas mane tai tokia situacija, kad vel susitaikiau, ir nesvarbu kad pykstames... na nevardinsiu ir as del ko bet galiu pasakyti, kad musu barniai dazniausiai kyla del visokiausio š... doh.gif na bet po gincu taip malonu susitaikyti thumbup.gif wub.gif tai tikuosi kad ir tu susitaikysi ax.gif svarbiausia tai nepasiduot ir megint issprest neskalandumus, o zenklas manau nera toks jau svarbus, jug gyvena ir nesuderinami zenklai kartu ir viskas pas juos gerai biggrin.gif

QUOTE(viketorija @ 2006 03 19, 23:56)
As mergele, o jis skorpionas, kartu jau daug metu ir viskas ok (tfu tfu tfu)  wub.gif  Pernai susituokem  rolleyes.gif

Oi tokiu zodziu man ir reikejo ax.gif iskart palengveja, kad neviskas beviltiska blush2.gif
Atsakyti