Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė ir Skorpionas

Turiu pora kolegu skorpionu ir jaunysteje drauga skorpa turejau... vyrai - neduok Dieve! Pirma ispudi visada sudaro gera, bet kadangi uzsidare savyje kaip riesutai lukste, tai isryskeja ju tikrieji AS po geru metu... Visi mano gyvenime sutikti skorpai nuobodus, nesioja tuos pacius drabuzius puse metu (jei ne dar ilgiau), o kai nusprendzia pasipildyti garderoba nusiperka identiskai ta pati ka turejo doh.gif su jais viskas monotoniska. Turi jausmus ohoho, niekada gyvenime nemaciau gailestingiau verkiancio vyro uz skorpiona, bet laiku tu jausmu nerodys, parodys tik kai viskas seniai post factum... dar viena savybe: pirma padaro, pasako, o poto pagalvoja... iskenciau siaip ne taip 2 metus su juo ir palikau per tiek laiko spejau isitikinti, kad sis zmogus ne man schmoll.gif
Na labai negraziai aprasiau, bet cia butent mano mergeliska nuomone apie skorpionus ax.gif
Atsakyti
Bendravau ir as apie puse metu su skorpionu. Ir nezinau ar as cia kalta ar is tikro jiem galvoj tik "viena mintis". Visada. Gal kalti metai (20m.) bet man tai igrisdavo tos pacios jo snekos. Atrodo daugiau nebuvo ka sneket. blink.gif O nei as kvaila, nei jis bukas atrode. Gal tiesiog nesutapo auros kokios. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ayra @ 2008 02 11, 23:41)
Turiu pora kolegu skorpionu ir jaunysteje drauga skorpa turejau... vyrai - neduok Dieve! Pirma ispudi visada sudaro gera, bet kadangi uzsidare savyje kaip riesutai lukste, tai isryskeja ju tikrieji AS po geru metu... Visi mano gyvenime sutikti skorpai nuobodus, nesioja tuos pacius drabuzius puse metu (jei ne dar ilgiau), o kai nusprendzia pasipildyti garderoba nusiperka identiskai ta pati ka turejo  doh.gif su jais viskas monotoniska. Turi jausmus ohoho, niekada gyvenime nemaciau gailestingiau verkiancio vyro uz skorpiona, bet laiku tu jausmu nerodys, parodys tik kai viskas seniai post factum... dar viena savybe: pirma padaro, pasako, o poto pagalvoja...  iskenciau siaip ne taip 2 metus su juo ir palikau per tiek laiko spejau isitikinti, kad sis zmogus ne man  schmoll.gif
Na labai negraziai aprasiau, bet cia butent mano mergeliska nuomone apie skorpionus  ax.gif

Na, kad nuobodus, tai nezinau, manau cia nuo zmogaus dar priklauso smile.gif pati esu skorpione, ir nemanau, kad esu nuobodi biggrin.gif na gal cia per gerai mastau apie save, nznau.. blush2.gif Bet siaip kiek teko su vyrais skorpionais bendraut, tai irgi nepastebejau smile.gif Na o del garderobo tai yra kazkiek tiesos, man ir taip buna, kad kazkokie dzinsai ar pan taip patinka, kad iki sudriskimo norisi nesiot biggrin.gif Bet kazkada vistiek nusibosta.., o tokiu pat neperku, nes nesamone kazkokia toky pat daigta pirkt, nors yra buve, kad nusiperku kanors siek tiek panasaus, stiliaus panasaus.
Del monotoniskumo, tai irgi nelb sutinku, pvz man tai tik lekt, begt kurnors, namuose nesedet, kuo daugiau veiklos smile.gif
Atsakyti
Sveiki, as esu mergele mano vyras skorpijonas, na gyvenam gerai jau 5metus, nesipykstam, o jie susipykstam tai jis pirmas nusileidzia lotuliukas.gif ir tie musus pykciai tokie juokingi, del nieku. Toks sakyciau netipinis skorpijonas. Mano geriause drauge ir skorpijone, nuo 4 metu draugaujam ir iki siol esame kartu.Pazystu viena mergele kuri tikrai netelpa i mergeles remu apibudinima. schmoll.gif Todel manau cia ne nuo zodiako priklauso, o nuo pacio zmogaus charakterio.As asmeniskai netikiu tais zodiako zenkalis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors horoskopai sako kad mergele tinkama i poras su skorpionu, taciau kaip skorpione is patirties galiu pasakyti. Nekenciu mergeliu, jos man kai is menulio iskritusios, niekaip nepavyksta rasti bendros kalbos. Manau, tiek santuoka, tiek santykiai pasmerkti. Su jomis gincytis net neverta ausinti burnos, nors galiu realiai irodyti savo tiesa, taciau mergele kvaksi savo ir viskas nors plyta ant galvos dek.
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*YSL* @ 2009 10 21, 09:22)
Nors horoskopai sako kad mergele tinkama i poras su skorpionu, taciau kaip skorpione is patirties galiu pasakyti. Nekenciu mergeliu, jos man kai is menulio iskritusios, niekaip nepavyksta rasti bendros kalbos. Manau, tiek santuoka, tiek santykiai pasmerkti. Su jomis gincytis net neverta ausinti burnos, nors galiu realiai irodyti savo tiesa, taciau mergele kvaksi savo ir viskas nors plyta ant galvos dek.
doh.gif  doh.gif  doh.gif

deje as esu mergele, ir tikrai nekvaksiu savo schmoll.gif turiu savo nuomone, bet jei kito argumentai yra svaresni visada nusileidziu ir net atsiprasau jei reikia.

Atsakyti
Keliu tema biggrin.gif

As mergele jis skorpionas ,kartu 5 metai ,baigiu isprotet nuo jo pavydo doh.gif
nu ir siandie raso kad va visi faktai pries mane ,turiu as tipo meiluzi ir pastovu ,o tokio tai nera blink.gif nu niekaip negaliu paaiskint ,kad sexo man uzenka ir savaitgalinio ,o visa savaite turiu ka veikt ir su vaikais doh.gif
pries kelis men persikelem i didesni buta ,nu ir jis man siandie raso ,kodel anam bute buvo visur pilna jo ir mano ir bendru fotkiu pilna prikaineta ,o cia nera doh.gif kad miegamajam 4 fotkes stovi nemato doh.gif o kad prasau kad pakabintu pamirso doh.gif kolidoriu remontuojam ten noriu visas kabint .. nu bet kol nedazytas tai fotkes kampe stovi ...
Siaip buvom susipyke gal 4 kartus ,bet pyktis toks kad as sedziu varau monologa o jis isklauso ir iseina susirinkes daiktus doh.gif vel susitaikom ,vel tas pats po metu doh.gif
Tipo per daug reikalauju ,arba pati nezinau ko noriu ...
Matau kad jis nenori müsu prarast g.gif nu istisai namie viska daro ramiai savaitgalio lovoi praleist jis nesugebetu doh.gif
siaip isisvaizduoju kad taip ir nugyvensim iki senatves g.gif su savo priciudais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(regne @ 2011 11 07, 20:44)
Keliu tema biggrin.gif

As mergele jis skorpionas ,kartu 5 metai ,baigiu isprotet nuo jo pavydo  doh.gif

As taip pat mergele, o vyras - skorpas. Abu jo tevai irgi skorpai doh.gif . Kartu mes hmz 5 metai, is kuriu metai kaip vede. Gerai sutart istikro mums labai sunku g.gif , anksciau taip pat buvo labai pavydus, bet tas pavydas susitvarke ir dabar yra normaliuose remuose mirksiukas.gif . Aisku jis yra visada teisus ir viskas turi but pagal ji... doh.gif , na as jei matau, kad jis rodo iniciatyva taii nusispjaunu ir tegul daro kaip nori ir nesikisu... bile tik tegul daro lotuliukas.gif . Bet aisku kartais jau uzknisa, tai tada pradedu jau ozius rodyt pati unsure.gif. Tai va taip, viena minute baisi meile, kita minute - baisus barniai doh.gif . Net virtuvej kartu but negalim... bet tai jau zinom ir einam ten valgyt daryt arba tvarkytis po viena drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Keista, arba nepastebejau, bet nei vieno, kad butu atvirksciai mergina - skorpionas, o vyras - mergele......idomu butu suzinot....
Atsakyti
Negaliu pakęsti skorpionu. Aš mergelė vyras skorpionas. Galvoju kaip čia atsikračius juo. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklausti, ar vyrams mergeliukams taip pat reikia tiek švelnumo, kiek ir mums, skorpiukėms? Su savuoju mes kažkaip jis šaltai, o kadangi jis šaltai tai ir aš, nes nesinori, kad atstumtų verysad.gif
Atsakyti