Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė ir Skorpionas

QUOTE(viketorija @ 2006 03 19, 22:56)
As mergele, o jis skorpionas, kartu jau daug metu ir viskas ok (tfu tfu tfu)  wub.gif  Pernai susituokem  rolleyes.gif

tai susituokę esat TIK metai tongue.gif
Atsakyti
nugi ir as mergele ir mano vyras skorpionas biggrin.gif. buna visko, buna ir wub.gif , buna ir protest.gif ir box.gif , mane tenkina. svarbu, kad as visada nugaliu ax.gif
skorpionas vyras yra stiproko charakterio, karstakosis (bent maniskis) bei turintis savo nuomone, be galo mylintis (jei myli, tai iki paskutines kuno lasteles) . man patinka toki vyra pazaboti blush2.gif xexe bigsmile.gif
Papildyta:
ir kaip buvo rasyta, lovos reikalais nepagazdinsi (ir nesinori). siaip tiesa, kad mums mergelems reik to demesio be galo daug.. jo niekada nebuna per daug. buna nesutarimu.. bet kur ju nebuna? nera namu be dumu.. taciau tie 'nesutarimai' issisprendzia greit (ta pacia valanda). na ir jei skorpionas nores padaryt staigmena, tai tikrai suruos grandiozine, nenori jie apsiriboti 'smulkmenom' kaip pasivaiksciojant nuskinti lauko gelyte ir iteikti... na o mergelem kaip tik tokiu 'smulkmenu' labai norisi.
bet ka as galiu pasakyt, kiekvienas esame skirtingi, nelabai priklauso nuo zodiako zenklo.. nors gal tik keli dalykai pagal zodiaka sutampa. as nenoreciau kito vyro, kaip dabartinio skorpiono wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luluxe @ 2006 03 26, 00:51)
nugi ir as mergele ir mano vyras skorpionas biggrin.gif. buna visko, buna ir  wub.gif , buna ir  protest.gif ir  box.gif , mane tenkina. svarbu, kad as visada nugaliu  ax.gif
skorpionas vyras yra stiproko charakterio, karstakosis (bent maniskis) bei turintis savo nuomone, be galo mylintis (jei myli, tai iki paskutines kuno lasteles) . man patinka toki vyra pazaboti  blush2.gif xexe  bigsmile.gif

Vaaau... blink.gif ir tu sugebi pazabot skorpionuka? blink.gif vaaau cia tai pagarbos verta drinks_cheers.gif nes nedaugelis tai sugeba thumbup.gif na bent maniskis nemanau kad mane pazabos lotuliukas.gif

QUOTE(luluxe @ 2006 03 26, 00:51)
na ir jei skorpionas nores padaryt staigmena, tai tikrai suruos grandiozine, nenori jie apsiriboti  'smulkmenom' kaip pasivaiksciojant nuskinti lauko gelyte ir iteikti... na o mergelem kaip tik tokiu 'smulkmenu' labai norisi.
bet ka as galiu pasakyt, kiekvienas esame skirtingi, nelabai priklauso nuo zodiako zenklo.. nors gal tik keli dalykai pagal zodiaka sutampa. as nenoreciau kito vyro, kaip dabartinio skorpiono  wub.gif  thumbup.gif

vat cia tai jega thumbup.gif kad mano mergele taip staigmenas darytu tai butu pasaka ax.gif o db as darau staigmeneles ir dideles ir mazas, o pati tokiu beveik nesulaukiu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 03 26, 11:59)
vat cia tai jega  thumbup.gif kad mano mergele taip staigmenas darytu tai butu pasaka  ax.gif o db as darau staigmeneles ir dideles ir mazas, o pati tokiu beveik nesulaukiu  cray.gif

Va, va, maniškis mergelius irgi nedarydavo staigmenų jokių, nors aš kiekviena proga jį vis nustebint stengiausi. Sakydavo, kad neturi tokios fantazijos. Liūdna man buvo. Galiausiai man atbuko noras stengtis..
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2006 03 29, 20:17)
Va, va, maniškis mergelius irgi nedarydavo staigmenų jokių, nors aš kiekviena proga jį vis nustebint stengiausi. Sakydavo, kad neturi tokios fantazijos. Liūdna man buvo. Galiausiai man atbuko noras stengtis..

O as nenoriu kad man atbuktu tas noras stengtus schmoll.gif man malonu daryti staigmenas, man tai labai patinka blush2.gif o is savojo as noreciau tik kad jis parodytu ar jam tai svarbu ir tiek ax.gif is jo didziuliu staigmenu nenoriu ax.gif
Atsakyti
nezinau, ar tiesa, bet bent as susidariau ispudi, kad moterys daug isradingesnes darant staigmenas..ir dazniau jas daro nei vyrai smile.gif 4u.gif aisku buna ir issimciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luluxe @ 2006 03 29, 21:37)
nezinau, ar tiesa, bet bent as susidariau ispudi, kad moterys daug isradingesnes darant staigmenas..ir dazniau jas daro nei vyrai smile.gif 4u.gif  aisku buna ir issimciu ax.gif

Sutinku su tavim. Vyrai LABAI RETAI daro staigmenas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu,kad skorpionas kai myli tai myli!
Prisijungiu ir as prie jusu gathering.gif
As mergele gyvenu su skorpionu mirksiukas.gif Viskas vyksta taip pat kaip jum.Yra ir gerai yra ir blogai,taciau del tu pykciu neverta skirtis.Tikrai neverta! nono.gif Aisku jei nera meiles,nuosirdumo tai geru santykiu niekada nebus.Kurios skiriates tik del pykciu,tikrai to nedarykite.Juk skorpionukai tokie mieli ir geri zmogeliukai.... wub.gif Reik stengtis pamirst tuos pykcius, o jei supyksta,tiesiog prieikite ir svelniai apsikabinkite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 03 31, 09:58)
...del tu pykciu neverta skirtis.Tikrai neverta! nono.gif Aisku jei nera meiles,nuosirdumo tai geru santykiu niekada nebus.Kurios skiriates tik del pykciu,tikrai to nedarykite.Juk skorpionukai tokie mieli ir geri zmogeliukai.... wub.gif Reik stengtis pamirst tuos pykcius, o jei supyksta,tiesiog prieikite ir svelniai apsikabinkite wub.gif

Cia patarimas mergelem turbut, o skorpionui kur? ax.gif nes as nemoku lengvai pamirst pykcius, o dar tas automatinis kerstavimas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 03 31, 09:58)
Juk skorpionukai tokie mieli ir geri zmogeliukai.... wub.gif Reik stengtis pamirst tuos pykcius, o jei supyksta,tiesiog prieikite ir svelniai apsikabinkite wub.gif

Matyt tu labai myli savo skorpioniuką mirksiukas.gif .Arba tu dar neilgai su juo bendrauji tongue.gif .Ir aš pastebėjau, kad JIE mėgsta, kai prie jų lendi, glostaisi rolleyes.gif .O jie - LABAI RETAI schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 03 31, 15:22)
Cia patarimas mergelem turbut, o skorpionui kur?  ax.gif nes as nemoku lengvai pamirst pykcius, o dar tas automatinis kerstavimas...  blush2.gif

Na, čia jau nepatarsiu...Žinai, iš dalies pavydžiu tau,kad sugebi ilgai laikyti pykti ir kerštauti (mano skorpionas lygiai toks pat g.gif )...Aš to visiškai nesugebu schmoll.gif Vis po kiekvieno pykčio prisižadu sau, kad pirma nelėksiu susitaikyt,tačiau neištveriu.negaliu aš sėdėt ir tylėt blush2.gif Nors dažnai ne dėl mano kaltės susipykstam,tačiau greit man atlėgsta pyktis ir bėgu apsikabint blush2.gif aišku,niekada neatsiprašinėju jei ne aš kalta mirksiukas.gif

QUOTE(Svajoklė @ 2006 04 01, 11:48)
Matyt tu labai myli savo skorpioniuką mirksiukas.gif .Arba tu dar neilgai su juo bendrauji tongue.gif .Ir aš pastebėjau, kad JIE mėgsta, kai prie jų lendi, glostaisi rolleyes.gif .O jie - LABAI RETAI schmoll.gif

Ir labai myliu, ir nelabai ilgai bendraujam (beveik metai) mirksiukas.gif Pritariu tau,mėgsta jie tą švelnumą,ir net nemėgsta, o tiesiog reikalauja mirksiukas.gif Tačiau ir aš norėčiau gaut tiek pat švelnumo, kiek pati duodu mirksiukas.gif
Bet nieko,viskas pasimiršta kai mes gražiai sugyvenam,atrodo ir tie pykčiai visai menki... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanilla_ice: 03 balandžio 2006 - 13:52
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 03, 14:49)
Vis po kiekvieno pykčio prisižadu sau, kad pirma nelėksiu susitaikyt,tačiau neištveriu.negaliu aš sėdėt ir tylėt blush2.gif Nors dažnai ne dėl mano kaltės susipykstam,tačiau greit man atlėgsta pyktis ir bėgu apsikabint blush2.gif 

Tai čia, manau, daugelių Mergelių bruožas mirksiukas.gif .O skorpionai l. kandūs schmoll.gif .Jie l. lengvai(kartais to ir nenorėdami)gali įžeist kitą žmogų unsure.gif
Tuom Mergelės ir skorpionai yra LABAI SKIRTINGI
Atsakyti