Seniau skaitydama savo (Tauro) zenklo apibudinima negalejau sutikti su keliais ivardijamais charakterio bruozais - kad esu savininkiska, pavydi... Tie bruozai niekada nepasireiksdavo bendraujant su draugais, tevais, net su ex vyrais, todel ir nemaniau kad toki bruoza turiu... bet siuo metu, kai jau manau radusi TA vyra, (ir ne tik gyvenimo partneri bet ir sielos partneri) islindo ir tos slykscios mano charakterio savybes..
tikrai mergeles ir skorpionai labai skirtingi... kaip ir vandenis su jauciu..
bet jei pirmojo derinio pora gali sugyventi ir sugyvena.. tai ir antrojo derinio pora manau galetu sugyventi.. tuo labiau kai yra nemazai gyvu pavyzdziu..
Seniau skaitydama savo (Tauro) zenklo apibudinima negalejau sutikti su keliais ivardijamais charakterio bruozais - kad esu savininkiska, pavydi... Tie bruozai niekada nepasireiksdavo bendraujant su draugais, tevais, net su ex vyrais, todel ir nemaniau kad toki bruoza turiu... bet siuo metu, kai jau manau radusi TA vyra, (ir ne tik gyvenimo partneri bet ir sielos partneri) islindo ir tos slykscios mano charakterio savybes..
tikrai esu pavydi, nepatinka kai bendrauja su kitomis moterimis ir nevalingai flirtuoja vienas su kitu.. net man matant..
negaliu pakesti tokiu dalyku nors tu ka...
is karto kraujas uzverda... jo suvokiamas laisves principas yra visiskai nesuprantamas man ir galima sakyti netgi priestaraujantis mano isitikinimams apie grazius ar bent jau normalius poros santykius, bendravima, atsakomybe ir t.t.
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 03, 14:49)
Pritariu tau,mėgsta jie tą švelnumą,ir net nemėgsta, o tiesiog reikalauja
Tačiau ir aš norėčiau gaut tiek pat švelnumo, kiek pati duodu
As ir lb. megstu svelnuma ir jo nerealiai reikalauju
QUOTE(Svajoklė @ 2006 04 04, 10:58)
O skorpionai l. kandūs
Jie l. lengvai(kartais to ir nenorėdami)gali įžeist kitą žmogų
Pas mane panasiai
Tą skorpionų kandumą irgi pastebėjau
Dažnai tenka būti "apkandžiotai", bet stnegiuosi viską pamiršti ir pamirštu, o jei ne tai ir aš stengiuosi "įkasti" kuo stipriau arba pasakau, kad man nepatinka jo replikos
Viskas praeina ir vėl gražu ir gerą
Nes žinau, jog ne iš piktos valios tai daro.
Nelaikykit mergelės savyje pykčio ant skorpioniukų ir viskas bus gerai
Jei norit su kuom nors kovoti ir pyktis tai susiraskit priešą
Nelaikykit mergelės savyje pykčio ant skorpioniukų ir viskas bus gerai
Įsivaizduokit,užvakar apsipykom su Skorpu...
Jis išėjo pas tėvus trumpam,nes reikėjo prie kompo jam prisėst,kažkokį tai darbą padaryt.Grįžta namo...Padovanoja man braškių indelį ir sako: "Mane biesina kai tu tokia vriedna darbe!"
P.S. Mes dirbam kartu
Tai va,argi ne mieli tie skorpionai?Koks skirtumas ką pasako,svarbu išmoko pripažint savo kaltė
Gal kvailai atrodo, kad džiaugiuos tuo,bet progresas matos
P.S. Mes dirbam kartu
Tai va,argi ne mieli tie skorpionai?Koks skirtumas ką pasako,svarbu išmoko pripažint savo kaltė
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 06, 08:29)
Įsivaizduokit,užvakar apsipykom su Skorpu...
Jis išėjo pas tėvus trumpam,nes reikėjo prie kompo jam prisėst,kažkokį tai darbą padaryt.Grįžta namo...Padovanoja man braškių indelį ir sako: "Mane biesina kai tu tokia vriedna darbe!"
P.S. Mes dirbam kartu
P.S. Mes dirbam kartu
Kodel man atrodo kad apie mane kalbama? Na as ir panasiai manau elgiuos, ir kartais tai labai jau besina tuos zmones kurie nepazista, bet kurie apsipranta tai visai kitaip reaguoja
Tai dar kartą įrodo kokie panašumai yra tarp zodiako ženklų
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 06, 15:42)
Manau, kad tai tiesa
Paisrodo įmanoma
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 07, 07:56)
O galima butu suzinot tas gyvenimo smulkmenas?
QUOTE(sachar @ 2006 04 04, 12:55)
As ir lb. megstu svelnuma ir jo nerealiai reikalauju
tik stai manau kad pas mane atvirksciai su savo mergele
as moku but svelni rupestinga ir tt, na bet jei jis mane "pamirsta" palepint tai is manes svelnumo ir negauna
Pas mane panasiai
na as taip darau tik kai pykstu, o kai ne tai svelnute kaip pukelis bunu

Pas mane panasiai
Ach tu, skorpionka
QUOTE(sachar @ 2006 04 07, 08:17)
na tai mane pradeda nervuot tas pedantiskumas!!!
o dar tas kritikavimas tai isvis
na tokie pas mane ir reikalai, gal galima butu gaut bent maziuka patarima kaip su tuo susitvarkyt?
na nes as labai jau greitai uzsipleskiu ir uragana po to pakeliu 
Mes mergelės esam l.pedantiškos ir l. mėgėjos pakritikuot.
Sveikutes
kaip smagu, kad tokia temele atsirado
As-mergele, o maniskis-Skorpionas
Nu zinokit nieko baisaus tame nematau
Cia daug perskaiciau apie tai, kaip skorpionai megsta kankinti kitus zmones, uzsidega kaip degtukai, ir t.t.Nu tikrai taip nera
Manau, kad tai charakterio itaka, o ne zodiako zenklo. As netgi dazniau ozius rodau, biski kas ir vaikstau uzrietus nosi, o jis visada tokiais atvejais issisiepia, nes labai jau jam mielai tada atrodau
, apkabina, ir praeina man visi oziai
beje, jis nelietuvis, tad ir mentalitetas skiriasi nuo lietuvaiciu..Nesigedija buti svelnus, romantiskas
sakoma, kad skorpionai labai aistringi-
kas tiesa, tai tiesa
Ir siaip, mes labai papildom vienas kita-as ramesne,jis kompanijos siela, nors ir as neatsilieku
Neturim jokiu paslapciu vienas nuo kito, paprasciausiai be galo mylim ir branginam vienas kita, vertinam kartu praleista laika, gerbiam vienas kita ir kazkaip dideliems barniams nera kaip isiplieksti
O is mazu kivircu po to labai smagiai pazvengiam
Beje, dar kazkur esu skaiciusi, kad jei jau skorpionas nusiziurejo sau auka (pvz.:ieskodamas sau antros puses), tai pabegti nera jokiu sansu.Visiskai sutinku
Butent taip mums ir buvo-jis mane pirma karta pamate ir taaaip isistebeilijo i mano akis, kad as susinervinau ir lietuviskai sumurmejau kazka:"Ko cia ziopsai?"
O jis tuo metu savo draugui pasake, kaip veliau man prisipazino :"Susipazink su busima mano mergina".O po to laaabai graziai rode man demesi, as vis bandziau to nesureiksminti, bet akies krasteliu visada stebejau, kaip jis bendrauja su kitais, kaip elgiasi ivairiose situacijose ir...pasidaviau..Pasirode esantis nuostabus zmogus, kuri isimylejau iki ausu, ir jau tuoj 3 metai, kaip vis labiau isimylim vienas kita su kiekviena diena
Abu zinom, kad abu vienas kitam skirti esam.
dar viena skorpioniska savybe yra tikslo siekimas. jau kaip ka nors sumano, tai tikrai neliks nepadaryta ir dar su ypatingu demesiu.
Turiu skorpione puske, su kuria visada gincydavomes iki nukritimo ir net asaru ir abi sakydavom, kad jau neduok dieve man gaut vyra skorpiona, o jai-mergele. Ir ka sau manot-ji istekejo uz mergeles, o mano busimasis-skorpionas!!!
ir visi sutariam kuo puikiausiai, viska itakoja charakteriai, ne zodiako zenklas
P.S. sorry uz nelietuviskas raides, bet esu ne Lietuvoj, ir klaviatura nelietuviska, tai uzimtu laiko visas raideles susirankiot
Beje, dar kazkur esu skaiciusi, kad jei jau skorpionas nusiziurejo sau auka (pvz.:ieskodamas sau antros puses), tai pabegti nera jokiu sansu.Visiskai sutinku
dar viena skorpioniska savybe yra tikslo siekimas. jau kaip ka nors sumano, tai tikrai neliks nepadaryta ir dar su ypatingu demesiu.
Turiu skorpione puske, su kuria visada gincydavomes iki nukritimo ir net asaru ir abi sakydavom, kad jau neduok dieve man gaut vyra skorpiona, o jai-mergele. Ir ka sau manot-ji istekejo uz mergeles, o mano busimasis-skorpionas!!!
P.S. sorry uz nelietuviskas raides, bet esu ne Lietuvoj, ir klaviatura nelietuviska, tai uzimtu laiko visas raideles susirankiot
QUOTE(Svajoklė @ 2006 04 07, 09:46)
QUOTE(Cica:) @ 2006 04 15, 12:38)
nieko tokio as ir nemegeja naudotis lietuviskom raidem
PS. Pas mane tai nevisad viskas grazu su savo mergelium, gal jau biski ir apsiprantu (nes neseniai kartu sumetem daigtelius