Sveikutes

kaip smagu, kad tokia temele atsirado

As-mergele, o maniskis-Skorpionas

Nu zinokit nieko baisaus tame nematau

Cia daug perskaiciau apie tai, kaip skorpionai megsta kankinti kitus zmones, uzsidega kaip degtukai, ir t.t.Nu tikrai taip nera

Manau, kad tai charakterio itaka, o ne zodiako zenklo. As netgi dazniau ozius rodau, biski kas ir vaikstau uzrietus nosi, o jis visada tokiais atvejais issisiepia, nes labai jau jam mielai tada atrodau

, apkabina, ir praeina man visi oziai

beje, jis nelietuvis, tad ir mentalitetas skiriasi nuo lietuvaiciu..Nesigedija buti svelnus, romantiskas

sakoma, kad skorpionai labai aistringi-

kas tiesa, tai tiesa

Ir siaip, mes labai papildom vienas kita-as ramesne,jis kompanijos siela, nors ir as neatsilieku

Neturim jokiu paslapciu vienas nuo kito, paprasciausiai be galo mylim ir branginam vienas kita, vertinam kartu praleista laika, gerbiam vienas kita ir kazkaip dideliems barniams nera kaip isiplieksti

O is mazu kivircu po to labai smagiai pazvengiam
Beje, dar kazkur esu skaiciusi, kad jei jau skorpionas nusiziurejo sau auka (pvz.:ieskodamas sau antros puses), tai pabegti nera jokiu sansu.Visiskai sutinku

Butent taip mums ir buvo-jis mane pirma karta pamate ir taaaip isistebeilijo i mano akis, kad as susinervinau ir lietuviskai sumurmejau kazka:"Ko cia ziopsai?"

O jis tuo metu savo draugui pasake, kaip veliau man prisipazino :"Susipazink su busima mano mergina".O po to laaabai graziai rode man demesi, as vis bandziau to nesureiksminti, bet akies krasteliu visada stebejau, kaip jis bendrauja su kitais, kaip elgiasi ivairiose situacijose ir...pasidaviau..Pasirode esantis nuostabus zmogus, kuri isimylejau iki ausu, ir jau tuoj 3 metai, kaip vis labiau isimylim vienas kita su kiekviena diena

Abu zinom, kad abu vienas kitam skirti esam.
dar viena skorpioniska savybe yra tikslo siekimas. jau kaip ka nors sumano, tai tikrai neliks nepadaryta ir dar su ypatingu demesiu.
Turiu skorpione puske, su kuria visada gincydavomes iki nukritimo ir net asaru ir abi sakydavom, kad jau neduok dieve man gaut vyra skorpiona, o jai-mergele. Ir ka sau manot-ji istekejo uz mergeles, o mano busimasis-skorpionas!!!

ir visi sutariam kuo puikiausiai, viska itakoja charakteriai, ne zodiako zenklas
P.S. sorry uz nelietuviskas raides, bet esu ne Lietuvoj, ir klaviatura nelietuviska, tai uzimtu laiko visas raideles susirankiot