Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė ir Skorpionas

tikrai mergeles ir skorpionai labai skirtingi... kaip ir vandenis su jauciu.. g.gif bet jei pirmojo derinio pora gali sugyventi ir sugyvena.. tai ir antrojo derinio pora manau galetu sugyventi.. tuo labiau kai yra nemazai gyvu pavyzdziu.. 4u.gif
Seniau skaitydama savo (Tauro) zenklo apibudinima negalejau sutikti su keliais ivardijamais charakterio bruozais - kad esu savininkiska, pavydi... Tie bruozai niekada nepasireiksdavo bendraujant su draugais, tevais, net su ex vyrais, todel ir nemaniau kad toki bruoza turiu... bet siuo metu, kai jau manau radusi TA vyra, (ir ne tik gyvenimo partneri bet ir sielos partneri) islindo ir tos slykscios mano charakterio savybes.. doh.gif tikrai esu pavydi, nepatinka kai bendrauja su kitomis moterimis ir nevalingai flirtuoja vienas su kitu.. net man matant.. blink.gif negaliu pakesti tokiu dalyku nors tu ka... schmoll.gif is karto kraujas uzverda... jo suvokiamas laisves principas yra visiskai nesuprantamas man ir galima sakyti netgi priestaraujantis mano isitikinimams apie grazius ar bent jau normalius poros santykius, bendravima, atsakomybe ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasaby: 04 balandžio 2006 - 10:51
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 03, 14:49)
Pritariu tau,mėgsta jie tą švelnumą,ir net nemėgsta, o tiesiog reikalauja mirksiukas.gif Tačiau ir aš norėčiau gaut tiek pat švelnumo, kiek pati duodu mirksiukas.gif

As ir lb. megstu svelnuma ir jo nerealiai reikalauju blush2.gif tik stai manau kad pas mane atvirksciai su savo mergele g.gif as moku but svelni rupestinga ir tt, na bet jei jis mane "pamirsta" palepint tai is manes svelnumo ir negauna rolleyes.gif

QUOTE(Svajoklė @ 2006 04 04, 10:58)
O skorpionai l. kandūs schmoll.gif Jie l. lengvai(kartais to ir nenorėdami)gali įžeist kitą žmogų unsure.gif

Pas mane panasiai blush2.gif na as taip darau tik kai pykstu, o kai ne tai svelnute kaip pukelis bunu lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Tą skorpionų kandumą irgi pastebėjau unsure.gif Dažnai tenka būti "apkandžiotai", bet stnegiuosi viską pamiršti ir pamirštu, o jei ne tai ir aš stengiuosi "įkasti" kuo stipriau arba pasakau, kad man nepatinka jo replikos mad.gif Viskas praeina ir vėl gražu ir gerą wub.gif Nes žinau, jog ne iš piktos valios tai daro.
Nelaikykit mergelės savyje pykčio ant skorpioniukų ir viskas bus gerai friends.gif Jei norit su kuom nors kovoti ir pyktis tai susiraskit priešą box.gif
Atsakyti
Įsivaizduokit,užvakar apsipykom su Skorpu... blink.gif Jis išėjo pas tėvus trumpam,nes reikėjo prie kompo jam prisėst,kažkokį tai darbą padaryt.Grįžta namo...Padovanoja man braškių indelį ir sako: "Mane biesina kai tu tokia vriedna darbe!" biggrin.gif
P.S. Mes dirbam kartu ax.gif
Tai va,argi ne mieli tie skorpionai?Koks skirtumas ką pasako,svarbu išmoko pripažint savo kaltė mirksiukas.gif
Gal kvailai atrodo, kad džiaugiuos tuo,bet progresas matos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 06, 08:29)
Įsivaizduokit,užvakar apsipykom su Skorpu... blink.gif Jis išėjo pas tėvus trumpam,nes reikėjo prie kompo jam prisėst,kažkokį tai darbą padaryt.Grįžta namo...Padovanoja man braškių indelį ir sako: "Mane biesina kai tu tokia vriedna darbe!" biggrin.gif
P.S. Mes dirbam kartu ax.gif
Tai va,argi ne mieli tie skorpionai?Koks skirtumas ką pasako,svarbu išmoko pripažint savo kaltė mirksiukas.gif
Gal kvailai atrodo, kad džiaugiuos tuo,bet progresas matos mirksiukas.gif

Kodel man atrodo kad apie mane kalbama? Na as ir panasiai manau elgiuos, ir kartais tai labai jau besina tuos zmones kurie nepazista, bet kurie apsipranta tai visai kitaip reaguoja tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai dar kartą įrodo kokie panašumai yra tarp zodiako ženklų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 06, 15:42)
Tai dar kartą įrodo kokie panašumai yra tarp zodiako ženklų mirksiukas.gif

Manau, kad tai tiesa smile.gif kai skaiciau apie skorpionus, tai sedejau juokiaus ir stebejaus ant kiek tu panasumu daug, ipac mastyme tongue.gif todel ir nusprendziau pasidomet kaip sekas mergelem su skorpionukais sugyvent blush2.gif nes man labai jau daznai atrodo, kad tai tiesiog neimanoma ax.gif
Atsakyti
Paisrodo įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 07, 07:56)
Paisrodo įmanoma mirksiukas.gif

O galima butu suzinot tas gyvenimo smulkmenas? ax.gif Na as neseniai nusprebdziau pameint pagyvent kartu (tik puse savaites jau viena butuka okupave blush2.gif ) na tai pas mane visos naujienos prasideda o dar tie rupesciai su kraustymusi...na tai jauciu kad pradedu per daznai nervuotis ir pykti ant jo, kad reikalauja visad tvarkos, kad reikalauja pagaminto maisto, o as nevisad turiu laiko (ir taip sunku suderint darba su mokslais g.gif ) pavargus tikrai neturiu noro dar pluset visa laik namie o po to miegot tongue.gif na tai mane pradeda nervuot tas pedantiskumas!!! aggressive.gif o dar tas kritikavimas tai isvis wacko.gif na tokie pas mane ir reikalai, gal galima butu gaut bent maziuka patarima kaip su tuo susitvarkyt? g.gif na nes as labai jau greitai uzsipleskiu ir uragana po to pakeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 04 04, 12:55)
As ir lb. megstu svelnuma ir jo nerealiai reikalauju  blush2.gif tik stai manau kad pas mane atvirksciai su savo mergele  g.gif as moku but svelni rupestinga ir tt, na bet jei jis mane "pamirsta" palepint tai is manes svelnumo ir negauna  rolleyes.gif
Pas mane panasiai  blush2.gif na as taip darau tik kai pykstu, o kai ne tai svelnute kaip pukelis bunu  lotuliukas.gif  ax.gif

Ach tu, skorpionka cool.gif
QUOTE(sachar @ 2006 04 07, 08:17)
na tai mane pradeda nervuot tas pedantiskumas!!!  aggressive.gif o dar tas kritikavimas tai isvis  wacko.gif na tokie pas mane ir reikalai, gal galima butu gaut bent maziuka patarima kaip su tuo susitvarkyt?  g.gif  na nes as labai jau greitai uzsipleskiu ir uragana po to pakeliu  doh.gif

Mes mergelės esam l.pedantiškos ir l. mėgėjos pakritikuot. tongue.gif .Bet aš, matyt, paveldėjau mamos bruožą(ji skorpė) - laaaaaaabai greit užsiplieskiu, pakeliu laaaaaaaaabai didelį uraganą, kuris laaaaaaaaabai sunkiai nusiramina bebe.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kaip smagu, kad tokia temele atsirado bigsmile.gif As-mergele, o maniskis-Skorpionas smile.gif Nu zinokit nieko baisaus tame nematau schmoll.gif Cia daug perskaiciau apie tai, kaip skorpionai megsta kankinti kitus zmones, uzsidega kaip degtukai, ir t.t.Nu tikrai taip nera schmoll.gif Manau, kad tai charakterio itaka, o ne zodiako zenklo. As netgi dazniau ozius rodau, biski kas ir vaikstau uzrietus nosi, o jis visada tokiais atvejais issisiepia, nes labai jau jam mielai tada atrodau hihihi.gif , apkabina, ir praeina man visi oziai tongue.gif beje, jis nelietuvis, tad ir mentalitetas skiriasi nuo lietuvaiciu..Nesigedija buti svelnus, romantiskas wub.gif sakoma, kad skorpionai labai aistringi- drinks_cheers.gif kas tiesa, tai tiesa wub.gif Ir siaip, mes labai papildom vienas kita-as ramesne,jis kompanijos siela, nors ir as neatsilieku blush2.gif Neturim jokiu paslapciu vienas nuo kito, paprasciausiai be galo mylim ir branginam vienas kita, vertinam kartu praleista laika, gerbiam vienas kita ir kazkaip dideliems barniams nera kaip isiplieksti 4u.gif O is mazu kivircu po to labai smagiai pazvengiam lotuliukas.gif
Beje, dar kazkur esu skaiciusi, kad jei jau skorpionas nusiziurejo sau auka (pvz.:ieskodamas sau antros puses), tai pabegti nera jokiu sansu.Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Butent taip mums ir buvo-jis mane pirma karta pamate ir taaaip isistebeilijo i mano akis, kad as susinervinau ir lietuviskai sumurmejau kazka:"Ko cia ziopsai?" lotuliukas.gif O jis tuo metu savo draugui pasake, kaip veliau man prisipazino :"Susipazink su busima mano mergina".O po to laaabai graziai rode man demesi, as vis bandziau to nesureiksminti, bet akies krasteliu visada stebejau, kaip jis bendrauja su kitais, kaip elgiasi ivairiose situacijose ir...pasidaviau..Pasirode esantis nuostabus zmogus, kuri isimylejau iki ausu, ir jau tuoj 3 metai, kaip vis labiau isimylim vienas kita su kiekviena diena wub.gif Abu zinom, kad abu vienas kitam skirti esam.
dar viena skorpioniska savybe yra tikslo siekimas. jau kaip ka nors sumano, tai tikrai neliks nepadaryta ir dar su ypatingu demesiu.
Turiu skorpione puske, su kuria visada gincydavomes iki nukritimo ir net asaru ir abi sakydavom, kad jau neduok dieve man gaut vyra skorpiona, o jai-mergele. Ir ka sau manot-ji istekejo uz mergeles, o mano busimasis-skorpionas!!! lotuliukas.gif ir visi sutariam kuo puikiausiai, viska itakoja charakteriai, ne zodiako zenklas mirksiukas.gif
P.S. sorry uz nelietuviskas raides, bet esu ne Lietuvoj, ir klaviatura nelietuviska, tai uzimtu laiko visas raideles susirankiot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 15 balandžio 2006 - 11:41
QUOTE(Svajoklė @ 2006 04 07, 09:46)
Ach tu, skorpionka cool.gif

ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Cica:) @ 2006 04 15, 12:38)
P.S. sorry uz nelietuviskas raides, bet esu ne Lietuvoj, ir klaviatura nelietuviska, tai uzimtu laiko visas raideles susirankiot blush2.gif

nieko tokio as ir nemegeja naudotis lietuviskom raidem tongue.gif manau niekam sunkumu neiskilo smile.gif

PS. Pas mane tai nevisad viskas grazu su savo mergelium, gal jau biski ir apsiprantu (nes neseniai kartu sumetem daigtelius blush2.gif ) bet per dvi savaites jau buvo vienas toooks nemazas gincas g.gif na bet kolkas susitaikem ir viskas grazu ax.gif siaip tai nera labai jau baisiai kaip man atrode is pradziu kad bus, bet kartais reik ant ausu pastatyt kad nepriprastu prie visu gerumu mirksiukas.gif bet uztat toooks fainas susitaikymas buvo, kad jis net leido visa diena is lovytes nelipt ir pailset ir visaip demesiu lepino blush2.gif thumbup.gif kad dazniau taib butu be susitaikymu po pykcio... rolleyes.gif nors jis man visad sako-kas perdaug tas nesveika verysad.gif as manau kitaip, kad visad gero reik kuo daugiau cool.gif
Atsakyti