Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė ir Skorpionas

QUOTE(sachar @ 2006 12 27, 16:34)
As kolkas dar pratinu smile.gif jau beveik sutarima randam kada jis gali dirbt ir as nebumbesiu ir kada geriau nerizikuoti  lotuliukas.gif bet kaip visad jei viena problema issisprendem as surandu kita  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ot skorpioniukas lotuliukas.gif as vadinas truputuka geresne esu, nors gal tik man taip atrodo tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas @ 2006 12 27, 17:28)
ot skorpioniukas lotuliukas.gif as vadinas truputuka geresne esu, nors gal tik man taip atrodo tongue.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif patikek smile.gif tikras skorpionukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as zinau kad bjauri, tik stai niekas nesugeba peraukleti rolleyes.gif
Atsakyti

Ma man sakykim dzin kada jis grista jei reikia likti darbe tai kaip nors istversiu ax.gif bet beda ta kad jis dirba namie doh.gif vat prie to tai niekaip neina man priprasti blush2.gif g.gif nes noriu namie vyro o ne darbo masinos

O manoji mergelė man visad sako, tu džiaukis, kad aš namie, ant akių, tu matai ką aš veikiu. Vat ir apsiramint turėčiau, o neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2007 01 20, 16:09)
O manoji mergelė man visad sako, tu džiaukis, kad aš namie, ant akių, tu matai ką aš veikiu. Vat ir apsiramint turėčiau, o neišeina.

Man ir niekaip neiseina, nors po tikrovei tai po biski sia prodlema derinam rolleyes.gif as ka nors einu darytis kad su juo nesipykt lotuliukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau istrauka is straipsnio apie Mergeles:

" (...) Mergeles taip pat traukia Skorpionai, tačiau ilgainiui pastarieji gali pasirodyti pernelyg permainingi ir dramatiški."

Nejau mes skorpionai tikrai tokie jusu akimis? blink.gif
Atsakyti
Esu Mergelė. Su savo Skorpionuku susituokusi jau šešti metai. Prieš tai aštuonis draugavom (kartu negyvenom). Mano uošvis irgi skorpionas. Ir ką? Ogi tai PUIKŪS žmonės (spjaudau per kairį petį). Tik reikia juos perprasti.
Atsakyti
QUOTE(juraciukasl @ 2007 03 19, 10:14)
Esu Mergelė. Su savo Skorpionuku susituokusi jau šešti metai. Prieš tai aštuonis draugavom (kartu negyvenom). Mano uošvis irgi skorpionas. Ir ką? Ogi tai PUIKŪS žmonės (spjaudau per kairį petį). Tik reikia juos perprasti.

Ir nejaugi jusu santykiose nekilo jokiu sunkumu? g.gif o tšas pas mane visada karas blush2.gif na beveik visada lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat Mergelė, už Skarpiono ištekėtusi 8 metai.
Buvo visko, ir labai sunkių periodų, net nežinau, ar tai zodiakų įtaka, ar pačio žmogaus charakteris ir visa kita.
Iš patirties sakyčiau Skarpai užsispyrę, laikosi įsikirtę savo nuomonės ir juos sunku perkalbėti, bet įmanoma (Mergelės kantrumu).
gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Herbal @ 2007 03 20, 13:09)
Aš taip pat Mergelė, už Skarpiono ištekėtusi 8 metai.
Buvo visko, ir labai sunkių periodų, net nežinau, ar tai zodiakų įtaka, ar pačio žmogaus charakteris ir visa kita.
Iš patirties sakyčiau Skarpai užsispyrę, laikosi įsikirtę savo nuomonės ir juos sunku perkalbėti, bet įmanoma (Mergelės kantrumu).
gathering.gif

Na gal ne tiek tas zodiakas kaltas, kiek panasumai, gimus tam tikru metu g.gif nes kiek stebiu, tai zmones pagal tam tikrus bruozus galima priskirti butent tam zodiakui, na bet ne pagal visus bruozus zinoma, tik tam tikrus, ryskesnius rolleyes.gif as ir lb uzsispyrus, jei ka nors isimusau i galva tai neduok tu dieve lotuliukas.gif
Atsakyti
aš esu Skorpionė, o vyras Mergelė........gyvenam jau aštunti metai,ir manyčiau esam šauni šeima...Žinau,kad su manim nelengva[nes turiu charakterį ne iš švelniųjų] bet matyt jis savo kantrumu moka mane suvaldyt.... smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 20 kovo 2007 - 12:29
QUOTE(inusiukas @ 2006 12 15, 14:46)
as - skorpioniuke, jis - mergele rolleyes.gif
na ka, mes kartu jau esame beveik 1,5 meteliu, gyvename kartu jau 1 metelius ir esame be galo laimingi wub.gif niekad netikejau, kad galesiu buti pora su mergele, bet pasirodo klydau. Jis yra gana supratingas ir mylintis vyras, kazkaip cia pasiskaicius beveik neatitinka tipiniu vyru-mergeliu bruozu, t.y. nera pedantiskas per daug, daro ohoho kokias staigmenas man (kazkaip as nebesumastau kokia cia staigmena jam padarius blush2.gif )...tiesa turi polinki i darboholizma smile.gif
na siaip negaliu skustis...buna susipykstam, bet kokia pora be pykciu gali buti, bet mes kazkaip visad pasisnekam, issiaiskinam ir nors kartais nesupranta kad kazka blogo padare, as jam stengiuos graziai paaiskinti, pasiulau atsidurti mano vietoje ir jis dazniausia supranta mane ir atsipraso wub.gif
turejau pries tai dvi ilgas draugystes, viena su jauciu, kita su avinu...bet sis zmogus yra mano ta tikroji antra puse, mes ta supratom pirmaji musu pazinties savaitgali wub.gif
Jo motina taip pat skorpionas, o tetis mergele lotuliukas.gif ir jie labai graziai sutaria iki siol thumbup.gif

Šiemet bus jau 10 metų nuo mūsų pirmojo pažinties savaitgalio, nuo kurio mes esam kartu blush2.gif Draugystė su jaučiu baigėsi man labai skaudžiai kažkada (o buvo pirmoji meilė, viskas pirma unsure.gif ) Ir tėvus aš turiu skorpionę mamą ir mergelį tėtį lotuliukas.gif

QUOTE(sachar @ 2007 03 20, 12:21)
Na gal ne tiek tas zodiakas kaltas, kiek panasumai, gimus tam tikru metu  g.gif nes kiek stebiu, tai zmones pagal tam tikrus bruozus galima priskirti butent tam zodiakui, na bet ne pagal visus bruozus zinoma, tik tam tikrus, ryskesnius 

dėl to ir skorpionai žmonės ne tokie jau baisūs, ir mergelės tikrai ne visos pedantiškos schmoll.gif

QUOTE(vilminė @ 2007 03 20, 12:29)
aš esu Skorpionė, o vyras Mergelė........gyvenam jau aštunti metai,ir manyčiau esam šauni šeima...Žinau,kad su manim nelengva[nes turiu charakterį ne iš švelniųjų] bet matyt jis savo kantrumu moka mane suvaldyt.... smile.gif  mirksiukas.gif

ėėė, aš nesuvaldoma lotuliukas.gif tik mergelius mano kantrus be galo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 21, 23:02)
dėl to ir skorpionai žmonės ne tokie jau baisūs, ir mergelės tikrai ne visos pedantiškos  schmoll.gif

ėėė, aš nesuvaldoma  lotuliukas.gif  tik mergelius mano kantrus be galo  blush2.gif

Tikrai nera jau skorpionai tokie baisus lotuliukas.gif bent jau as tai geriete (kartais) lotuliukas.gif o manasisi nera jau toks pedantiskas, tik sako kad jam patiktu jei as deciau daiktus i savo vietas. nes as grizus is darbo tase pateskiu ant stalo, papke ant lovos ir guli visa tai taip blush2.gif lotuliukas.gif

Na as tai jau pora kartu isvedziau is kantrybes savo mergeliu blush2.gif oi kaip sauke unsure.gif ir bares ir tt unsure.gif
Atsakyti