QUOTE(inusiukas @ 2006 12 15, 14:46)
as - skorpioniuke, jis - mergele
na ka, mes kartu jau esame beveik 1,5 meteliu, gyvename kartu jau 1 metelius ir esame be galo laimingi

niekad netikejau, kad galesiu buti pora su mergele, bet pasirodo klydau. Jis yra gana supratingas ir mylintis vyras, kazkaip cia pasiskaicius beveik neatitinka tipiniu vyru-mergeliu bruozu, t.y. nera pedantiskas per daug, daro ohoho kokias staigmenas man (kazkaip as nebesumastau kokia cia staigmena jam padarius

)...tiesa turi polinki i darboholizma
na siaip negaliu skustis...buna susipykstam, bet kokia pora be pykciu gali buti, bet mes kazkaip visad pasisnekam, issiaiskinam ir nors kartais nesupranta kad kazka blogo padare, as jam stengiuos graziai paaiskinti, pasiulau atsidurti mano vietoje ir jis dazniausia supranta mane ir atsipraso
turejau pries tai dvi ilgas draugystes, viena su jauciu, kita su avinu...bet sis zmogus yra mano ta tikroji antra puse, mes ta supratom pirmaji musu pazinties savaitgali
Jo motina taip pat skorpionas, o tetis mergele

ir jie labai graziai sutaria iki siol
Šiemet bus jau 10 metų nuo mūsų pirmojo pažinties savaitgalio, nuo kurio mes esam kartu

Draugystė su jaučiu baigėsi man labai skaudžiai kažkada (o buvo pirmoji meilė, viskas pirma

) Ir tėvus aš turiu skorpionę mamą ir mergelį tėtį
QUOTE(sachar @ 2007 03 20, 12:21)
Na gal ne tiek tas zodiakas kaltas, kiek panasumai, gimus tam tikru metu

nes kiek stebiu, tai zmones pagal tam tikrus bruozus galima priskirti butent tam zodiakui, na bet ne pagal visus bruozus zinoma, tik tam tikrus, ryskesnius
dėl to ir skorpionai žmonės ne tokie jau baisūs, ir mergelės tikrai ne visos pedantiškos
QUOTE(vilminė @ 2007 03 20, 12:29)
aš esu Skorpionė, o vyras Mergelė........gyvenam jau aštunti metai,ir manyčiau esam šauni šeima...Žinau,kad su manim nelengva[nes turiu charakterį ne iš švelniųjų] bet matyt jis savo kantrumu moka mane suvaldyt....
ėėė, aš nesuvaldoma

tik mergelius mano kantrus be galo