Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(zojux @ 2011 04 21, 11:37)
ir tas gali itakoti ir dar ju irengimo kokybe aktualu..
Papildyta:
Man kur didesnes bendros erves meistrai lubas isklijavo stiklo tapetais, tai visai kitas bendras lygumas ir vientysumas, nes su sviesomis is po kankanu.

Lubos musu visur su stiklo tapetu, isskyrus darbo kambari - ten dazomas tapetas, bet kaip minejau - jau zaibuoja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 04 21, 20:00)
Tik galėjau daryt viršuj abi puses varstomas,vis tik aukštai ir nepatogu bus valyt. Pataupiau ,pagailėjau $. doh.gif

Na taip - virsuje varstomi gerai. Mes ir virsuje abu varstomus dareme, o apacioje - po viena puse varstoma.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 04 21, 19:00)
Tik galėjau daryt viršuj abi puses varstomas,vis tik aukštai ir nepatogu bus valyt. Pataupiau ,pagailėjau $. doh.gif

nieko, nepergyvenk, išvalysi langus išimdama iš paketų į metus kartą, kaip kažkas rekomendavo šiame forume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 21, 14:29)
As zinau kas turi viksrini traktoriu. Tik dar neskambinau del kainu.

Ar galetum suzinoti kainyte ir kas tai per traktorius?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kokias duso kabinas pasirinkote? as ieskau be pado,kas tokias pasistatete?
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 04 22, 08:51)
Labas rytas 4u.gif
kokias duso kabinas pasirinkote? as ieskau be pado,kas tokias pasistatete?

būtinai nori plastiko arba stiklo?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 04 22, 08:57)
būtinai nori plastiko arba stiklo?

o ka gali pasiuliti biggrin.gif na kazkaip uzuolaidu nenoriu g.gif vonios kambarys nera super dielis 10m2,su zemejanciom lubomis,turi tilpti vonia,dusas,kriaukle,wc,todel nenoriu uzsigriozdinti,isivaizduoju lengva,persvieciama sienele ir dar gerai butu kad durys nenaudojant susivertu i vidu g.gif tokia radau baltijos brastos, mastau dar g.gif
Aulina gal jau zinai kada bus atliekamos formeles blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 22 balandžio 2011 - 08:08
QUOTE(kreizzy @ 2011 04 22, 09:01)
o ka gali pasiuliti biggrin.gif na kazkaip uzuolaidu nenoriu g.gif
Aulina gal jau zinai kada bus atliekamos formeles blush2.gif  bigsmile.gif

ar matei gražias užuolaidas? Man bitutė atsiuntė nuotrauką, žinau, kad jas turėsiu savo duše thumbup.gif
Dėl formelių nežinau. Kaip sekais airisei? Ar gražiai gavosi? Kiek pakučių priklijavai? bigsmile.gif
Atsakyti
Formeles laisvos 4u.gif Galiu šiandien atvežti Aulinai,arba perduoti kam nors,jei leis Aulina.
Suklijavau 7m2.turėaju 5 dėžutes,paskui pritrūkau spalvų mėlynų,tai dar 2 dėžutes nusipirkau. Viskas gerai gavosi,dabar laukiu,kada čia bus jau galima klijuot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 22 balandžio 2011 - 08:10
QUOTE(airise @ 2011 04 22, 09:08)
Formeles laisvos 4u.gif

Užvešk mirksiukas.gif Įkelk į albumą, kaip gavosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 22 balandžio 2011 - 08:10
QUOTE(aulina @ 2011 04 22, 08:09)
Užvešk  mirksiukas.gif Įkelk į albumą, kaip gavosi...

Kada būsi name?
Atsakyti
[quote=aulina,2011 04 22, 09:05]
ar matei gražias užuolaidas? Man bitutė atsiuntė nuotrauką, žinau, kad jas turėsiu savo duše thumbup.gif

parodyk ir man ta nuotrauka bigsmile.gif blush2.gif

maciau airises mozaika wub.gif ,keturios spalvos,gavosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 04 22, 09:14)
parodyk ir man ta nuotrauka bigsmile.gif  blush2.gif

Kreizzy, įkėliau svajonių užuolaidų nuotrauką į albumą. Ar kas nors pasakytų, kad jos ne nuostabios? Pasigrožėk tu ir kiti thumbup.gif Puiki idėja voniai, iki jų irgi masčiau apie brastą, bet pamačiusi persigalvojau nedvejodama, nebenoriu stiklų ir plastmasių... Ši nuotrauka privati, bitutė nepublijuoja šios nuotraukos viešai, nes tai intymi erdvė. Gerbkime bitutę ir šios vonios savininką, pasigrožėkime tik uždarame rate. Manau ne vienam kils noras jas užsisakyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 04 22, 09:08)
Suklijavau 7m2.turėaju 5 dėžutes,paskui pritrūkau spalvų mėlynų,tai dar 2 dėžutes nusipirkau. Viskas gerai gavosi,dabar laukiu,kada čia bus jau galima klijuot tongue.gif

Ogo kiek daug bigsmile.gif kada klijuosi ant sienų? MB sakė, kad plytelių storio skirtumas neturės didelės reikšmės klijuojant, užsidės košė ir viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
Aš irgi papildomai nusipirkau 16 pakučių. Beliko tik 2 spalvos: šviesiai rusva ir melsva.
Atsakyti