QUOTE(aulina @ 2011 04 21, 08:58)
kas girgžda? grindys, durys?
astukas, labai gražios nuotraukos. Smagu tokį netikėtumą rasti..
Papildyta:
Pas mus vienoje vietoje grindys girgža, nežinau kas negerai.
Labukas,
Girgzda grindys (perdanga), bet ne visur - vietomis. Spejame, kad del pirmame aukste esanciu nuleistu lubu.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 21, 09:21)
Savo laiske vel parasei viena is niuansu del kuriu as karkasinio atsisakiau. Girgzdejimas. Dar galii dadeti perdangos garso izoliacija (aisku imanoma tai isspresti) Nenoriu as karkasinuku peoikti,bet,as staciau,gyvenau pakankamai kad man jie pradetu nebepatikti. Mano nuomone norint kad karkasiniame name netrukinetu niekas,visas sienas reikia klijuoti lygiais(/jei norite lygiu sienu) dazomais tapetais,tada sienos netrukines ir visada,i visus kampus akrila tepti.Sutinku,muriniame taippat patrukineja is pradziu,bet procentaliai palyginus su karkasiniu-didelis skirtumas. O as manau kad mano namas isvis metrukines.. Nes jis bus monolitinis

T
Jei buciau states vieno auksto nama,buciau states karkasini,bet kad isnaudoti vietoves privalumus teko statyti dviauksti,tai is ko statysiu klausimas issisprende automatiskai.
Biesai, siaip visas namas, isskyrus darbo kambari - isklijuotas dazomais tapetais. O ka - lubas irgi tapetais reiktu, kad netrukinetu?
As karkasinuko uzsinorejau pagyvenusi NO, bet gal per mazai gyvenau

. Zinoma - tavo patirtis didesne , tad gal ir mes greit pradesime nebenoreti karkasinuko

.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 04 21, 09:57)
Visų skirtingas skonis ir nuomonė,todėl Naf-naf, Nif-nif ir Nuf-nuf statė skirtingus namus
Zinoma , Airise. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Ir gerai, kad ne visiems viskas vienodai patinka.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 20, 15:59)
Pasidomek firmoje irengimu nuoma (buves titanas) jie vedzioja kanilizacijas,vandentieki. Jie man kai siule ivesti i sklypa nuotekas ir vandeni,siulesi pigiau uz Zemda.
Katik skambinome. Jie vedzioje tik atviru budu, o mums reikia po zeme.
Tuomet laukiam ir mes Arkadijaus kontaktu.