Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(zojux @ 2011 05 24, 20:45)
As ne meistras mirksiukas.gif , vienitelis visu galu meistras yra Biesas (pagarba jam, tokiu reta).

O tiems kas domisi reikia atsirinkti, o tai galite padaryti kalbedami ir kviesdamiesi pas save kuo daugiau meistru, skaitinedami kokius nors staripsnius, forumus ir visazinio visu galu meistro arba kitu komentarus ir susidelioti + ir - bei is viso kas kalbeta ir girdeta priimti savo teisinga sprendima - juk sau darome, tai mes ir sprendziame.
Papildyta:
Biesai taves nesuprantu, tai kam kaip sakei pliauksti (pagal zinuciu kieki matosi kas yra pliauskejas) jei nesiulai taves klausyti. Kazka cia suvelei  g.gif ...
O as siulau ne klausyti manes, nes as nekalbu o rasau, o perskaityti mano komentarus ir jei priimtini argumentai ir nuomone arba tai padeda apsispresti tai valio, jei ne TIK jusu teise rinktis. Visa esme, kad man cia tik toks hobis ir noras pasidalinti tai ka suzinojau ir patyriau su kitais, kuriems to reikia  drinks_cheers.gif . Ir vien del geranoriskumo, nes kitu atzvigiu tai butu tik laiko gaisimas.

Jei skaiciuoji postus,tai turetum matyti kad as domiuosi netik statybomis ..Jei ka.. Mano pasaulis platus. Beje,nesu visu galu meistras,kaip kad tu mane pristatei. Apimu pakankamai placia darbu sfera,bet tikrai ne viska,nes nenoriu kad butu devyni amatai-desimtas badas. Taigi,todel ir gerai ismanau savo darba nes neapsiimu beleko. mirksiukas.gif As statybose su Tevu nuo penkiolikos metu maluos,plius kai praleidi statybose per diena minimum desimt valandu,o kartais jei reikia tenka ir ilgiau pabuti (rekordas 18 h) tai nori nenori susideda didele patirtis ir ziniu bagazas. Plius as smalsus,viskuom domiuos. Taves as nebandau isdurninti,tiesiog kartais is to rasto iseini is krasto.. O man tai nepatinka,nemegstu neteisybes. ax.gif Nu vienu zodziu,prisigyriau,prisisnekejau apie save dabar metyk batonus i mane. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2011 05 24, 20:22)
Na va, ir vyrai musu susipyko lotuliukas.gif rebiatas davaite zit druzna... kiekvieno is jusu patarimai yra mums aukso vertes. Patarinekit dalinkites savo patirtim nelikit tik stebetojais.

Tarp kitko, tame saite kur betonuoja grindis tai mano name, ten kur moliniai blokeliai. kai perskaiciau jusu komentarus plaukai pasisiause, bet kai gryzom pasiziiurejom tai labai lygiai tos grindiys. mes darem be juodgrindziu tik tankinom smeli, dejom polistirola ir t.t. ...betono sluoksnis 6-7cnt ant virsaus jei gerai pamenu.

O kaikas sake kad neimanoma lygiai padaryti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 05 24, 19:22)
Tarp kitko, tame saite kur betonuoja grindis tai mano name, ten kur moliniai blokeliai. kai perskaiciau jusu komentarus plaukai pasisiause, bet kai gryzom pasiziiurejom tai labai lygiai tos grindiys. mes darem be juodgrindziu tik tankinom smeli, dejom polistirola ir t.t. ...betono sluoksnis 6-7cnt ant virsaus jei gerai pamenu.

Tai jei teisingai supratau, jus nedarote juodgrindziu? O tai kaip tada su siluma, grindys nepersaltos bus? nedreks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 05 24, 20:46)
Tai jei teisingai supratau, jus nedarote juodgrindziu? O tai kaip tada su siluma, grindys nepersaltos bus? nedreks? g.gif

Juodgrindes VISISKAI nesusijusios nei vienu is tu dalyku kur jus rasete - nei su persalimus (nes fizikiskai persalti betono tokiam sluoksniui vieni niekai) nei del dregmes, nes betonas nera dregme izoliuojanti medziaga. Vienitelis svarbiausias juodgrindziu savybe, tai - tvirtumas, ir dar ten visokie neesminiai, svrariua, ptogiau ir pan.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 24, 20:17)
Jei skaiciuoji postus,tai turetum matyti kad as domiuosi netik statybomis ..Jei ka.. Mano pasaulis platus.  Beje,nesu visu galu meistras,kaip kad tu mane pristatei.  Apimu pakankamai placia darbu sfera,bet tikrai ne viska,nes nenoriu kad butu devyni amatai-desimtas badas.  Taigi,todel ir gerai ismanau savo darba nes neapsiimu beleko. mirksiukas.gif  As statybose su Tevu nuo penkiolikos metu maluos,plius kai praleidi statybose per diena minimum desimt valandu,o kartais jei reikia tenka ir ilgiau pabuti (rekordas 18 h) tai nori nenori susideda didele patirtis ir ziniu bagazas. Plius as smalsus,viskuom domiuos.    Taves as nebandau isdurninti,tiesiog kartais is to rasto iseini is krasto.. O man tai nepatinka,nemegstu neteisybes. ax.gif  Nu vienu zodziu,prisigyriau,prisisnekejau apie save dabar metyk batonus i mane.  lotuliukas.gif
Papildyta:
O kaikas sake kad neimanoma lygiai padaryti...  smile.gif

Gaudyk metu naturalu Klaipedos batona, cia jis kietesnis uz kitus tuos orinukus
O apie grindis tai kas buvo klausta ta ir parasiau is savo ziniu, supratimo ir praktikos, daugiau nebera ka berasyti, nes ir diskusijos nebera lotuliukas.gif

Biesai matei tas msajugi grindis, buvau prilekes su gulsciuku.
manau masajugi vien su gulsciuku uztektu pasiziureti lyguma uzdejus ant kampu link vidurio ir paziureti "nuolydzius", o taiup pat padelioti gulsciuka ivairiose vietose ir paciureti "duobetuma". Aiksu nieko ten tokio blogo, uzsides apdaila, gal biskuti apdailinikai pasikeisk ir niko nesimatys. Blogiau kaip tinkla belekaip isbanduoja arba vamzdukus arba betona pakabina ant pamato krastu.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 05 24, 20:59)
arba betona pakabina ant pamato krastu.

Kaip turi būt su tais kraštais,nes kažkiek tai užeis ant jų?girdėjau kalbant meistrus,kad nu pakabins 4-5 cm .
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 05 24, 21:35)
Kaip turi būt su tais kraštais,nes kažkiek tai užeis  ant jų?girdėjau kalbant meistrus,kad nu pakabins 4-5 cm .

kaip pakabins? Taip iseitum, kad ant tu krastu uzlies vien betona, o polistirolas bus tik iki pamato?
Atsakyti
Laba. Pasirodo statybininku brigada gauti problema- is dvieju laukiam atsakymo, gal keturios brigados atkrito- vieniems neapsimoka del paprasto projekto, kiti kosmonautai ir praso dvigubai nei visi kiti, treti uzsieme ir dar kazkas ten...
Taigi , gal galit kas saviskius pasiulyti? Janna 4u.gif kazkada zadejo, kas dar turit kontaktu?
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 05 25, 08:02)
Janna  4u.gif  kazkada zadejo, kas dar turit kontaktu?

Agum, zadejau, nezinodama, kad jie isvyke is LT.
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 05 25, 08:02)
Laba. Pasirodo statybininku brigada gauti problema- is dvieju laukiam atsakymo, gal keturios brigados atkrito- vieniems neapsimoka del paprasto projekto, kiti kosmonautai ir praso dvigubai nei visi kiti, treti uzsieme ir dar kazkas ten...
Taigi , gal galit kas saviskius pasiulyti? Janna  4u.gif  kazkada zadejo, kas dar turit kontaktu?

Kokius darbus reikės dirbt,kokios brigados ieškai?Lyg tai nuo pamatų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 25 gegužės 2011 - 08:13
QUOTE(janna @ 2011 05 25, 10:05)
Agum, zadejau, nezinodama, kad jie isvyke is LT.

smile.gif ka padarysi...
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 05 25, 09:10)
smile.gif  ka padarysi...

Ambre,kaip jum reikalai su pamatais?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gali pasakyti, irengiant sildomas grindis, koks betono storis turi piltis ant virsaus? Kazkur skaiciau, kad tipo 8cm. Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2011 05 25, 09:55)
Sveiki,

Gal kas gali pasakyti, irengiant sildomas grindis, koks betono storis turi piltis ant virsaus? Kazkur skaiciau, kad tipo 8cm. Ar tai tiesa?

Jeigu storesnis betono sluoksnis daugiau silumos jis akumuliuos ir ilgiau sildys, bet automatiskai ilgiau isilines. Gal cia dar galima ziureti i sildymo sisstema ir kuom bus sildoma, bet ten kur buvo galima pas mane pyliau bent 8cm
Atsakyti