Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 05 25, 11:54)
Ambre,kaip jum reikalai su pamatais?

Laukiam eilutej vis dar. Birzelio pradzioj turi pradeti.
O pas jumi kaip?
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 05 25, 10:10)
Kokius darbus reikės dirbt,kokios brigados ieškai?Lyg tai nuo pamatų?

Pamatus turim kas daro- reikia murininku ir stogdengiu smile.gif
Atsakyti
paklausiu... o didele problema, jei tas tinklas nesukeltas? juk cia gyvenamas namas, ne koks servisas, kur dideli apkrovimai... nes kazkaip nei pas viena nemaciau sukelto tinklo is musu forumo fotkiu... arba nedaziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 05 25, 13:04)
Laukiam eilutej vis dar. Birzelio pradzioj turi pradeti.
O pas jumi kaip?
Papildyta:

Pamatus turim kas daro- reikia murininku ir stogdengiu smile.gif

Stogdengius galiu pasiūlyt ,mūrininkus irgi,bet didelių garantijų neduodu,nors pas mums kaip ir gerai, viskas,bet viena siš antraeilių mūrininkų(3mūrijo) pagėręs buvo ir nukreivino sieną.Šiaip kampai gan gerai,stogininkai labai nsiskundė.Vienžo reik prižiūrėt ir tikrint. Būna gersnių. Naują rajoną apvažiuot ir klaust šeimininkų kas mūrijo,jei ten patinka.Apdailą irgi mūrijo neblogas,visi giria ,kad gerai pamūryta,bet va paskutinę sieną nebepasistengė,pabaiga,skuba užbaigt,ir pridarė broko.
Kuo mūrysit,mums fibo buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 25 gegužės 2011 - 13:54
Bet tai klaisimas kam tas tinklas iš viso dedamas, kad vamzdelius pririšt? o kad į foruma kelia neteisingas nuotraukas ir visi laiko jas kaip už pavyzdį tai čia forumo žaizda taip sakant ir reikia mokėt nuo jos neužsikrėst. Ir dar noriu pridurt (kiek pati sugebėjau suprast iš forumo) kad ne tik nuo apkrovos betonas raitosi, deformuojasi. Oi sorry, gal čia biški ne į tą temą įpuoliau, bet iš esmės nuotraukų niekas nepuola kritikuoti, nes darbai jau padaryti ir visi džiaugiasi gražiu vamzdelių išraitymu, kam skaudinti moterį - staytbininkę, kad tinklas ne toj vietoj jau užbetonuotas smile.gif nieko jau nepakeisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 25 gegužės 2011 - 14:10
QUOTE(Giedruolė @ 2011 05 25, 15:00)
Bet tai klaisimas kam tas tinklas iš viso dedamas, kad vamzdelius pririšt? o kad į foruma kelia neteisingas nuotraukas ir visi laiko jas kaip už pavyzdį tai čia forumo žaizda taip sakant ir reikia mokėt nuo jos neužsikrėst. Ir dar noriu pridurt (kiek pati sugebėjau suprast iš forumo) kad ne tik nuo apkrovos betonas raitosi, deformuojasi. Oi sorry, gal čia biški ne į tą temą įpuoliau, bet iš esmės nuotraukų niekas nepuola kritikuoti, nes darbai jau padaryti ir visi džiaugiasi gražiu vamzdelių išraitymu, kam skaudinti moterį - staytbininkę, kad tinklas ne toj vietoj jau užbetonuotas smile.gif nieko jau nepakeisi.

Bet jei nepasakysi kur problema,tai ir kiti pagal tapati sablona varys. Seip dideles bedos nera jei tinklas apacioj,tik is jo menka nauda. Taip sakant isleidi pinigus,menkam rezultatui.
Atsakyti
taip išleidi pinigus ir galvoji, kad padarei viską kaip priklauso - visi taip daro. Bet kaip priklauso nėra, o pinigai jau išleisti. tai gal tada išvis nepirkti to tinklo, gal geriau investuoti į formuotas EPS plokštes specialiai grindiniam ir nedėt tų tinklų ant viršaus, nes efektas tas pats kaip ir su tinklasi apačioj...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 05 25, 15:33)
taip išleidi pinigus ir galvoji, kad padarei viską kaip priklauso - visi taip daro. Bet kaip priklauso nėra, o pinigai jau išleisti. tai gal tada išvis nepirkti to tinklo, gal geriau investuoti į formuotas EPS plokštes specialiai grindiniam ir nedėt tų tinklų ant viršaus, nes efektas tas pats kaip ir su tinklasi apačioj...

Beda ta kad dauguma renkasi standartines medziagas. Daznai is nezinojimo.
Atsakyti
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 20, 08:01)
Pernai sudejo langus , bet nedejau garazo vartu , nes nebudavo vartu su medzio imitacija (senas azuojas, tamsus azuolas). Kazkaip nuojauta kuzdejo kad kazkas vistiek prades gaminti pagal zmoniu poreikius. Tai siemet islaukiau ir vienintele firma gamina siuo metu vartus su ivairesne medzio imitacija  ..Ryterna
Tik vakar sumontavo garazo vartus
http://www.photobuck...08_4DD60375

grazus vartai...
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2011 05 25, 13:42)
paklausiu... o didele problema, jei tas tinklas nesukeltas? juk cia gyvenamas namas, ne koks servisas, kur dideli apkrovimai... nes kazkaip nei pas viena nemaciau sukelto tinklo is musu forumo fotkiu... arba nedaziurejau  blush2.gif

Tai kam is viso ji deti jei jis jam tiesiogines skirtos funkcijos neatlieka. Aisku gali buti jo fukcija ta kad jis naudojamas priraisioti prie jo grindinio sildymo vamzdelius, taciau tai ne jo paskirtis.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 05 25, 13:49)
Stogdengius galiu pasiūlyt  ,mūrininkus irgi,bet didelių garantijų neduodu,nors pas mums kaip ir gerai, viskas,bet viena siš antraeilių mūrininkų(3mūrijo) pagėręs buvo ir nukreivino sieną.Šiaip kampai gan gerai,stogininkai labai nsiskundė.Vienžo reik prižiūrėt ir tikrint. Būna gersnių. Naują rajoną apvažiuot ir klaust šeimininkų kas mūrijo,jei ten patinka.Apdailą irgi mūrijo neblogas,visi giria ,kad gerai pamūryta,bet va paskutinę sieną nebepasistengė,pabaiga,skuba užbaigt,ir pridarė broko.
Kuo mūrysit,mums fibo buvo.

Pa mane irgi kaskaz panasasu buvo, kad idealiai jau niekaip maty su tai murininkais. Tie patys man ir stoga denge, tai ten buvo kur priskabinti daugiau nei murijant.
Kazkaip susidariau nuomone, kad ji padaro beveik taip kaip projekte pasitikslindami kaip man reikia arba kaip mazgus spresti, taciau savo patirties kas vienaip ra kitaip padarius bus poto viskai neturi, o tas ir yra blogiausia - savo padriau, o poto ...
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2011 05 25, 14:42)
nes kazkaip nei pas viena nemaciau sukelto tinklo is musu forumo fotkiu... arba nedaziurejau  blush2.gif

Nedaziurejai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 05 25, 14:33)

Del savo ispudingos kainos ir ne per daugiausiai spredziamu problemu tas formuotas EPS grindinaim sildymui visiskai nepasiteisnes, ypac LT.

Mano asmenine nuomone ir mano santechniku (biesui paaiskinsiu - tie meistrai kurie pas mane dirbo ir dare vandentieki ir sildyma) siulymu su zemiskomis medziagomis ir pilnai isnaudojant medziagu paskirti GALIMA kloti vamzdelius ir tinkla tiap kaip pas mane thumbup.gif

Ikeliau keleta nuotrauku su vamzdeliais, tinklu ir tuo "lygiuojo" grindu betonavimo vaizdais (bet tik pavirsiaus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 25 gegužės 2011 - 19:08
QUOTE(zojux @ 2011 05 25, 19:59)
Del savo ispudingos kainos ir ne per daugiausiai spredziamu problemu tas formuotas EPS grindinaim sildymui visiskai nepasiteisnes, ypac LT.

Mano asmenine nuomone ir mano santechniku (biesui paaiskinsiu - tie meistrai kurie pas mane dirbo ir dare vandentieki ir sildyma) siulymu su zemiskomis medziagomis ir pilnai isnaudojant medziagu paskirti GALIMA kloti vamzdelius ir tinkla tipa kaip pas mane.

Ikeliau keleta nuotrauku su vamzdeliais, tinklu ir tuo "lygiuojo" grindu betonavimo vaizdais (bet tik pavirsiaus)

Kaip suprantu pas tave jis lygus nesigavo.. smile.gif Dekui kad apie santechnikus paaiskinai aciuks.gif
Atsakyti