QUOTE(giedre.v @ 2011 05 25, 13:42)
paklausiu... o didele problema, jei tas tinklas nesukeltas? juk cia gyvenamas namas, ne koks servisas, kur dideli apkrovimai... nes kazkaip nei pas viena nemaciau sukelto tinklo is musu forumo fotkiu... arba nedaziurejau
Tai kam is viso ji deti jei jis jam tiesiogines skirtos funkcijos neatlieka. Aisku gali buti jo fukcija ta kad jis naudojamas priraisioti prie jo grindinio sildymo vamzdelius, taciau tai ne jo paskirtis.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 05 25, 13:49)
Stogdengius galiu pasiūlyt ,mūrininkus irgi,bet didelių garantijų neduodu,nors pas mums kaip ir gerai, viskas,bet viena siš antraeilių mūrininkų(3mūrijo) pagėręs buvo ir nukreivino sieną.Šiaip kampai gan gerai,stogininkai labai nsiskundė.Vienžo reik prižiūrėt ir tikrint. Būna gersnių. Naują rajoną apvažiuot ir klaust šeimininkų kas mūrijo,jei ten patinka.Apdailą irgi mūrijo neblogas,visi giria ,kad gerai pamūryta,bet va paskutinę sieną nebepasistengė,pabaiga,skuba užbaigt,ir pridarė broko.
Kuo mūrysit,mums fibo buvo.
Pa mane irgi kaskaz panasasu buvo, kad idealiai jau niekaip maty su tai murininkais. Tie patys man ir stoga denge, tai ten buvo kur priskabinti daugiau nei murijant.
Kazkaip susidariau nuomone, kad ji padaro beveik taip kaip projekte pasitikslindami kaip man reikia arba kaip mazgus spresti, taciau savo patirties kas vienaip ra kitaip padarius bus poto viskai neturi, o tas ir yra blogiausia - savo padriau, o poto ...