Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

QUOTE(Roberta @ 2013 02 11, 21:56)
O jus si treciadieni planuojate daryti? Tai tuomet rytoj jus Fortransa gersite, o mes  moraliskai stengsimes palaikyti 4u.gif

ne ,ne ,man tik uz savaites sitas malonumas nusimato ax.gif
dar savaite turesiu laiko susikaupimui,o po to saaaaakes doh.gif

be Jusu palaikymo butu tikrai ne kas,mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidoras: 11 vasario 2013 - 21:04
as dar tebesiterlioju su paskutine stikline blush2.gif lotuliukas.gif o turejau senai buti uzbaigus blush2.gif biggrin.gif bet jau geriau jauciuos smile.gif

man jau sikna skauda matyt hemarojus nuo triedimo

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 11 vasario 2013 - 21:15
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 11, 21:03)
ne ,ne ,man tik uz savaites sitas malonumas nusimato ax.gif
dar savaite turesiu laiko susikaupimui,o po to saaaaakes doh.gif

be Jusu palaikymo butu tikrai ne kas,mergaites 4u.gif

Oooo, tai tau dar gera savaitele ramybes smile.gif Na. dar rytoj Lucero papasakos, kaip pats tyrimas praejo ir vel bus ramiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 02 11, 22:10)
Oooo, tai tau dar gera savaitele ramybes smile.gif Na. dar rytoj Lucero papasakos, kaip pats tyrimas praejo ir vel bus ramiau 4u.gif

tai tokia cia ir ramybe.man jau dabar butu geriau kuo anksciau viska uzbaigti kad ramu butu.....

tikrai labai idomu,kai seksis Lucero unsure.gif palaikysim mes ir ryt ja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 11, 22:16)

tikrai labai idomu,kai seksis Lucero unsure.gif palaikysim mes ir ryt ja drinks_cheers.gif

4u.gif aciu, o Tu nepergyvenk, mano seimos gyd. tai labai mane ramina, sako gal koks vidinis hemarojus, mazgas viduj todel kraujas

tai ir tikiuosi kazkaip kad nebus labai blogos naujienos. juk zinai kiek visko buna, pvz polipai buna, jie ir gali kraujuot, nebutina galvot apie blogiausia. 4u.gif
Atsakyti
Siaip dabar susipergyvenau kad nebus pas mane issivale, nes geriau per letai.... netilpau i terminus laiko, baigiau tik dabar, nors turejau baigt 19-20 sad.gif
Atsakyti
Labos ir ramios nakties visom smile.gif Lucero be panykos ryt, viskas praeis ciki piki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 11, 22:20)
4u.gif  aciu, o Tu nepergyvenk, mano seimos gyd. tai labai mane ramina, sako gal koks vidinis hemarojus, mazgas viduj todel kraujas

tai ir tikiuosi kazkaip kad nebus labai blogos naujienos.  juk zinai kiek visko buna, pvz polipai buna, jie ir gali kraujuot, nebutina galvot apie blogiausia. 4u.gif

kad tik sie tavo zodziai tiesiai Dievuliui i ausi smile.gif as irgi tik taip stengiuosi galvoti,nes kitaip galima ir is proto issikraustyti.

sekmes tau ryt ir ramios nakteles mirksiukas.gif
Atsakyti
as ziuriu kad tas mano pilvas kaip ispustas nuo pat ryto taip ir tebera ispustas, nesuprantu, juk turejo sukrist g.gif unsure.gif

okey, labanaktis doh.gif rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 11, 22:37)
as ziuriu kad tas mano pilvas kaip ispustas nuo pat ryto taip ir tebera ispustas, nesuprantu, juk turejo sukrist g.gif  unsure.gif

okey, labanaktis  doh.gif  rolleyes.gif

4u.gif

Čia normalu, dėl pilvo nepergyvenk, ten gi tiek skysčių. Sumažės smile.gif
Atsakyti
sveikutes mergytes. smile.gif
kazin kaip Lucero siandien sekasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 12, 15:34)
sveikutes mergytes. smile.gif
kazin kaip Lucero siandien sekasi... unsure.gif

Labukas 4u.gif grizau, papasakosiu. Tai va buvau pas koloproktologa. Kol laukiau prie kabineto, galvojau ateis koks senas storas diedas smile.gif o atejo... grazus, jaunas daktaras doh.gif blush2.gif nu ir ka, pasipasakojau, tada apziurejo su pirstu isange. sake hemarojus pirmo laipsnio, nedidelis. Po to sako, kad siandien gali atlikt tik daline kolonoskopija(ne pilna), nes pasirodo kolonoskopijai reikia registruotis kaip atskiram tyrimui ir dar vaistus nusipirkt(nuo skausmo, raminami). unsure.gif tai va, sukiso toki gelezi dideli su daug vazelino, klupant ant keliu-alkuniu....skaudejo, nieko nerado. Sako nieko nematau, greiciausia kraujas del uzkietejusiu viduriu iplesia ir kraujuoja, nes pvz kodel nera jokio kraujo vidriuojant kaip vakar. vat g.gif nu ir sako - del sventos ramybes aisku galima daryti pilna kolonoskopija, bet sako esu tikras, kad nieko ten onko ar pikto nebus unsure.gif nu ir sako registruokis jei nori kolonoskopijai, vel fotrans... vel viskas is naujo.....
nezinau ka daryti..... tiek isgyvenau, kad po menesio vel darytis.... verysad.gif labai pasimeciau. o jausmas tai kaip... analiskai paprievartauta buciau, koki pusvalandi labai pilvo apacia-uodegikauli skaudejo. daktaras tai fainas, toks optimistas, bet sake ta pilna kolonoskopija ne jis darytu.... verysad.gif va del to isvis nuliudau, nes neaisku ant kokio ten zverio pataikysiu unsure.gif bijau ir dvejoju verysad.gif
pilvas iki siol gurgia, nerimsta doh.gif o rytoj zarna rysiu doh.gif

nezinau tikrai panos ka daryt,... suprantat, sukele daktaras man mintis tokias - o jei tikrai pakraujuoju tik del hemarojaus? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 12 vasario 2013 - 15:33