QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 15:31)
Labukas
grizau, papasakosiu. Tai va buvau pas koloproktologa. Kol laukiau prie kabineto, galvojau ateis koks senas storas diedas
o atejo... grazus, jaunas daktaras
nu ir ka, pasipasakojau, tada apziurejo su pirstu isange. sake hemarojus pirmo laipsnio, nedidelis. Po to sako, kad siandien gali atlikt tik daline kolonoskopija(ne pilna), nes pasirodo kolonoskopijai reikia registruotis kaip atskiram tyrimui ir dar vaistus nusipirkt(nuo skausmo, raminami).
tai va, sukiso toki gelezi dideli su daug vazelino, klupant ant keliu-alkuniu....skaudejo, nieko nerado. Sako nieko nematau, greiciausia kraujas del uzkietejusiu viduriu iplesia ir kraujuoja, nes pvz kodel nera jokio kraujo vidriuojant kaip vakar. vat
nu ir sako - del sventos ramybes aisku galima daryti pilna kolonoskopija, bet sako esu tikras, kad nieko ten onko ar pikto nebus
nu ir sako registruokis jei nori kolonoskopijai, vel fotrans... vel viskas is naujo.....
nezinau ka daryti..... tiek isgyvenau, kad po menesio vel darytis....
labai pasimeciau. o jausmas tai kaip... analiskai paprievartauta buciau, koki pusvalandi labai pilvo apacia-uodegikauli skaudejo. daktaras tai fainas, toks optimistas, bet sake ta pilna kolonoskopija ne jis darytu....
va del to isvis nuliudau, nes neaisku ant kokio ten zverio pataikysiu
bijau ir dvejoju
pilvas iki siol gurgia, nerimsta
o rytoj zarna rysiu
nezinau tikrai panos ka daryt,... suprantat, sukele daktaras man mintis tokias - o jei tikrai pakraujuoju tik del hemarojaus?
nezinau ka daryti..... tiek isgyvenau, kad po menesio vel darytis....
pilvas iki siol gurgia, nerimsta
nezinau tikrai panos ka daryt,... suprantat, sukele daktaras man mintis tokias - o jei tikrai pakraujuoju tik del hemarojaus?
labutis
bet as nelabai supratau, kokio velnio tau ta Fortransa tuomet reikejo gerti? Juk tam, kad nueiti pasitikrinti, kad ir del hemorojaus, manyciau taip zarnyno valytis nereikia .O gal as klystu
O ka sako tavo seimos gydytoja? Ar ji bando nustatyti tavo negalavimo priezasti? Siaip tas pats CRB kraujo tyrimas turetu kazka pasakyti. Kiek atsimenu, iki siuntimo kolonoskopijai, man ji dare. Ir kadangi zarnyne buvo uzdegimas (kuri jau veliau, per kolonoskopija pamate), tai tas CRB rodiklis buvo didesnis uz norma