Įkraunama...
Įkraunama...

Hyperaktyviukas

Sveikutes,
Manoji irgi nenustygstanti vietoje,ramiai pabus kokias 5 min. ir vel ji ropoja,stojasi kur tik papuola isikibti,vel sedasi ir vel stojasi....prisiduodu su ja,kad vakare gali kristi negyvas biggrin.gif .
Man irgi su vandenuku reikes pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano ir isdykelis, ir sokliuka nupirkom kad issiduktu ir vaikstynej laksto,ir ka jus manot nieko doh.gif vakar pastaroji neatlaike luzo,nes joje sokinedavo ir plastikinis mechanizmas neatlaike doh.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu 6,5 men mergyte. Jı labaı judrı, labaı greıtaı atsıbosta bet kokıe uzsıemımaı, zaıslıukaı. Nuolatos reıkalauja mano demesıo, vısa laıka norı butı su manımı. Naktımıs blogaı mıega, daznaı pabunda pasıtıkrıntı ar mama salıa. Vıenu zodzıu, labaı ısvargına. Pasıskaıcıau apıe hıperaktyvıus kudıkıus, daug punktu atıtınka mano dukreles elgesys, tacıau kaıp elgtıs su kudıkıu patarımu mazaı, daznıausıaı duodamı patarımaı augınantıems mokyklınıo amzıaus vaıkus. Gal kas susıdure su tuo
Atsakyti
laba
pas mane 7men berniukas,kuris elgiasi kaip tavo dukryte.reikalauja demesio,zaisliukai domina tol kol su jais zaidzia mama,mazai miega,diena bendrai sudejus kokias 2val,o nakty buvo metas kai keldavosi po 15kartu.iskart pasakysiu jog esame sveiki(tfu tfu tfu) ir jokiu problemu neturim.kazkaip bijau savo vaika laikyti hiperaktyviu,nes hiperaktyvuma diagnozuoja vaiku psichatrai.tiesiog laikau ji judriu ir aktyviu mazyliu.nors vyro gimineje buta hiperaktyviu vaiku.todel pasamoneje man kazkaip ir baisoka,bet tikiu,kad bus viskas gerai.linkiu tau stiprybes ir kantrybe su tavo mazyle.
Atsakyti
Pagal tokius požymius, kokius išvardinot, galima būtų nustatyti, kad beveik dauguma vaikučių hiperaktyvūs biggrin.gif Jiems visiems reikia dėmesio, norisi dūkti, ropoti, šėlti. Kas kita- gydytojo patvirtinta diagnozė. Jūsų vaikas paprasčiausiai yra judrus.
Atsakyti
mano vyresnioji dukryte buvo tokia kai maza buvo ir dabar niekas nepasikeite ji labai judri lankomes pas psichiatrus nes turim problemu del elgesio tai mum pasake kad del elgesio padeti gali o del judrumo tai nieko nepakeisi taip kaip leto zmogaus nepagreitinsi taip greito nepaletinsi tai palinkejo kantrybes ir laukti kol suaugs ir pati supras kad tas judrumas jai trukdo o gali buti ir taip kad jai netrukdys ir ji to nesupras. Tai patarimu jokiu negaleciau duoti tik kantrybes ir tvirtybes tokiems vaikams reikia daugiau demesio ir tiek. Aisku sunku bet juk tam ir esam mamos kad del savo vaikuciu stengtumemes.
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2007 11 26, 17:34)
Turiu 6,5 men mergyte. Jı labaı judrı, labaı greıtaı atsıbosta bet kokıe uzsıemımaı, zaıslıukaı. Nuolatos reıkalauja mano demesıo, vısa laıka norı butı su manımı. Naktımıs blogaı mıega, daznaı pabunda pasıtıkrıntı ar mama salıa. Vıenu zodzıu, labaı ısvargına. Pasıskaıcıau apıe hıperaktyvıus kudıkıus, daug punktu atıtınka mano dukreles elgesys, tacıau kaıp elgtıs su kudıkıu patarımu mazaı, daznıausıaı duodamı patarımaı augınantıems mokyklınıo amzıaus vaıkus. Gal kas susıdure su tuo

PASmus ta pati situacija,tikra nenuorama,geriausias zaislas mama,taip greitai jai viska snusibosta,kad siaubas. Pilni namai zaislu,tiknera kas zaidzia,vyras net papykes,perki ,perki zaislus,o tikslo jokio smile.gif Naktimis i rblogai miega,tai rytai man buna tragiski,kaipsunku atsikelti doh.gif
Atsakyti
ir mano mažius labai aktyvus. Įdomu, nuo kada diagnozuoja hiperaktyvumą? Mažius dar nesėdėdamas pradėjo šliaužti. Įdomu, ar tai gali būti vienas iš požymių? Miega tai jis gerai, atsikelia tik "užkąsti" smile.gif Bet dieną ramiai nepasėdi, vis kažką veikia...
Atsakyti
Kas čia darosi g.gif .Mūsų mažius lygiai toks pat.Daugiau kaip minutei sunku kuom nors suominti schmoll.gif Nakti miega neblogai kartais prabunda bet nevalgo naktimis nuo antro mėn. smile.gif Diena irgi mažai pamiega, lauke kiek daigiau.Mes manom kad gal tai nėra hiperaktyvumas tiesiog jie pirmus gyvenimo mėnesius tik gulėjo ax.gif tai dabar prasideda pasaulio užkariavimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2007 11 26, 17:34)

Mano vaikis irgi judrus, bet pati tokios isvadas, kad jis hiperaktyvus nedarau. Jis judrus, augantis vaikas jam reikia visu demesio, o ypac mamos. Zaislai jam rupi tik kelias minutes, namu nespejam tvarkyti, bet taip jau yra ax.gif Vaikai auga viskuom domisi, negi geriau kad vaikas sedetu ir niekuo nesidometu, kokia tada isvada darytume, kokia liga ieskotume g.gif Reikia daug kantrybes, bet juk esam mamos tad turim jos tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 11 27, 12:11)
PASmus ta pati situacija,tikra nenuorama,geriausias zaislas mama,taip greitai jai viska snusibosta,kad siaubas. Pilni namai zaislu,tiknera kas zaidzia,vyras net papykes,perki ,perki zaislus,o tikslo jokio smile.gif Naktimis i rblogai miega,tai rytai man buna tragiski,kaipsunku atsikelti doh.gif

drinks_cheers.gif ir musu pupa tokia
Atsakyti
Staı ka radau psıchologıjos tyrımu klınıku ınternetınıame psl, testas kudıkıu hıperaktyvumuı nustatytı. Gal kam bus ıdomu. (Pateıkıu vertıma, atsıprasau del lıetuvıu kalbos)
1) Pastoviai besikartojantis verkimas
2) Pastoviai besikartojantis verkımas naktımıs
3) Nenoras mıegotı
4) Susıdurıama su pastovıomıs problemomıs uzmıgdytı
5) Susıdurıama su mıego problemomıs
6) Tıek dıenomıs tıek naktımıs sunkıaı uzmıega
7) Verkıa, kad neuzmıgtı
8) Uzmıega tık supant
9) Uzmıgımas tık supant galı ılgaı testıs
10) Dıenos mıegas nera pastovus, o jeı ır nusıstovı tvarka greıtaı ısira
11) Naktıes mıegas nera pastovus (netvarkıngas)
12) Maıtınant galıte susıdurtı su problemomıs
13) Keıcıant sauskelnes galı spyrıotıs, galıte susıdurtı su sunkumaıs.
14) Susıdurıate su sunkumaıs prıpratınant prıe tualeto
15) Galıte susıdurtı su kudıkıo nevalgumu
16) Cıulpia pırstus
17) Sunkıaı atsısako soskes
18) Naktımıs daznaı nubunda
19) Naktımıs nubunda verkdamas
20) Megsta mıegotı su zaıslıukaıs
21) Artejant mıeguı pasıdaro ırzlus
22) Praejus mıego valandoms buna pıktas, agresyvus
23) Naktımıs daznaı norı valgytı
24) Prıesaıs esancıaıs valgıaıs norı zaıstı
25) Megsta valgıu ısteptı savo plaukus, akıs, ant saves uzsıpıltı valgı.
26) Isrankus maıstuı
27) Naktımıs megsta mıegotı prıe svıesos
28) Naktımıs megsta mıegotı salıa mamos
29) Naktımıs norı mıegotı su tevaıs vıename kambaryje
30) Naktımıs daznaı kelıası ır prasosı ı mamos lova

Jeı ıs 30 punktu 16 ır daugıau atsakete taıp, rekomenduojama kreıptıs ı psıchologus del dıagnozes.
Atsakyti