O as irgi ilgai ieskojau kirpejos, kazkad vaiksciojau pas Andriu, kol dar nebuvo tokia didele zvaigzde, nes buvo gerai pazistamas, bet po to, kai busimam vyrui baisiai nepatiko mano super trumpa sukuosena, vyras nebeleido pas ji daugiau eiti. Dabar einu i salia namu esancia kirpyklele, Baltijos g. prie Pliuso, pas Adrija ir esu patenkinta. Kadangi labai dazyti negaliu, nes turiu problemu su oda, tai padazo sruogelem ir pakerma ir graziai ir nebrangiai.
As vaikstau savanoriuose i kirpikla EURIKA. Pas tokia Vaida. Kainos mazos, o kerpa ciki. Jei reiks tel rasykit i az. Uz trumpu plauku dazyma ju dazais, sruogelem+ pagridas=30 Lt. Trumpu plauku kirpimas 10, 15 Lt.
QUOTE(jolitka @ 2005 03 15, 20:34)
iindre, kirpeja Vaida dirba kazkur uzsieny lygtai Egipte
Na as girdejau kad ji pirma ismove i vilniu, o paskui jie ja siunte i JAV. O kur dabar tai nezinau. Bet ji tai buvo kirpeja

Ne, as pas Vaida nesikirpau, bet maciau nes ji dirbo prie sekancio stalo, salia Aruno. Ji Aruna kviete atvaziuoti dirbti, bet lygtai nesusidare grupe
Gal galit parekomenduot, kur galeciau nueiti Kaune pasikeist sukuosena. Kad galeciau ramiai atsiset ir likti patentinta be dideliu aiskinimu. Iki siol lankiausi Feminoj Bonoj, bet kai paskutini karta uz kirpima ir dazyma sumokejau 160 Lt., kazkaip nemiela man ten pasidare

Nu tas Arunas tai
, jau tokia patenkinta likau. Tik tiek kad ilgokai prasedejau. Visiems rekomenduoju.

jo, Arunas labai dziaugiasi savo darbu. kai man nudazo plaukus ryskiai raudonai, tei net isejo su manim i lauka paziuret kokia lauke spalva

pas ji ir kainos priimtinos. man tai labiausiai patinka, kai pas ji eile laukia, o kitos kirpejos trinasi be darbo

Man tai labai patiko, tas kad jis dirbo tik su manim viena, daugiau klijenciu pas ji nebuvo. Tai ir arbateles kartu pagerim ir papliurpem. O nudaze tai isvis
, as buvau plauku nedazius 9 menesius, tai labai bijojau kad matysis tas laiptas kaip nudazyta, bet tikrai smarkiai nesimato, ir dar idejo pienisko sokolado sruogu. Nu zodziu tikrai jis geras meistras. Ir dar...o sumokejau tik 80 litu, tikejausi daugiau reiks moket.

QUOTE(Siaip @ 2005 03 16, 16:21)
Gal galit parekomenduot, kur galeciau nueiti Kaune pasikeist sukuosena. Kad galeciau ramiai atsiset ir likti patentinta be dideliu aiskinimu. Iki siol lankiausi Feminoj Bonoj, bet kai paskutini karta uz kirpima ir dazyma sumokejau 160 Lt., kazkaip nemiela man ten pasidare 

na as rizikavau ir ejau i Alpetri. zinau, sakysi brangu- bet... atejau pas tokia faina Daiva, sakau noriu naujos sukuosenos, su kirpciukais, tai padare labai greit per 1val. likau labai patenkinta, ir uz plovima, kirpima ir fenavima palikau tik 45litus... manau nedaug. todel rekomenduoju

o ash visa gyvenima kerpuosi pas Vestą, "Baidyje". man ji labai labai. labai maloni ir graži
kur tik "sugriešiju" - tenka grįžt pas ja...
po paskutinio kirpimo "padpolniai" namuose pas kažkokią "geradarę" plaukus taip nudegino, kad dar dabar trupa..patinka Vesta, nes niekada neklausia, kaip kirpti
, tik pasakau, kokio maždaug ilgio reikia..ir dažo (šviesina), kad jie būna pakankamai ryškūs ir žvilga, o kai atauga (kitą kartą einu po 3-4 mėn.) neatrodo, kaip pas gegutę gatvės - kažkaip ta spalva su natūralia pelenų spalva nesipjauna, - gražiai pereina ir neatrodo baisu - todėl galima pakentet mėnesiu ilgiau. dar vienas pastebėjimas - kuo ilgesni darosi - tuo geriau ir geriau atrodo. va. na, bet paskui ateina momentas, kai jau reikia kirpt. dabar jau pribrendau, žiūrėsiu, ka darys, nes noriu pasikeitimo. va.