Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Sveikos mergaitės,
esu labai Jums dėkinga už Iną.Esu labai patenkinta pas ją apsilankiusi.Visų pirma tai pirma kirpėja kuri suprato galų gale kokio kirpimo aš noriu.Ir kaip nebūtų keista pirmiausiai apžiūrėjo dar sausus plaukus (na kas bent jau man kirpyklose pasitaikydavo labai retai)ir išsiaiškino kokio kokio kirpimo aš norėčiau ir apkirpo būtent taip!!!.Na esu labai patenkinta.Kirpo tikrai labai stropiai, patarė kokias priemones naudoti ir aplamai labai maloni jauna mergina.Ir kaina -30Lt
Anksčiau kirpdavausi kirpykloje Madam(prie Bitės-Laisvės al.) pas Eglę.Tai irgi labai gera, maloni kirpėja ir jau senokai pas ją eidavau,na tik šį kart nusprendžiau pabandyt pas Iną.
Jeigu kas norite drąsiai rekomenduoju Eglę(kaina-40Lt).
Atsakyti
Dracena, smagu girdeti kad patiko pas Ina. Man irgi pas ja patiko, tad dabar visa laika eisiu pas ja. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 02 19, 21:34)
ZINOKIT NEZINAU.MANE TIK DAZE SRUOGELEM IR PAKIRPO LYGIU ILGU PLAUKU GALIUKUS IR GRIFKA,TAI MOKEJAU 60LT.BRANGU AR PIGU?

Normaliai. Kirpimas apie 30 lt ir dažymas 30 lt. Negirdėjau, kad dažymas pigiau kainuotų. O kirpimo kaina nuo kirpėjos priklauso - pas gerą kirpėją 30 lt kirpimas labai normali kaina.
Atsakyti
Na, ir as jau pabuvojau pas Ina is Baidzio. Man patiko: ir kaip nukirpo ir kaip bendrauja. Ziuresiu kaip toliau seksis su ja bendrauti, bet sekanti karta tai tikrai eisiu pas ja bis.gif . Kazkaip tikrai stengesi issiaiskinti, ko as noriu thumbup.gif .
Atsakyti
Kerpuosi pas kirpeja Daiva Hermyje, kerpa idomiai ir pati be galo maloni, tik labai brangu, ypac kai dazo dazais Goldwell.
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė @ 2005 02 21, 09:27)
Normaliai. Kirpimas apie 30 lt ir dažymas 30 lt. Negirdėjau, kad dažymas pigiau kainuotų. O kirpimo kaina nuo kirpėjos priklauso - pas gerą kirpėją 30 lt kirpimas labai normali kaina.

30lt yra normalu uz galu pakirpima?
Atsakyti
Man normalu. Mano plaukai iškarpyti ir sugaudyti atskiras sruogas tikrai yra reikalų. O ilgus plaukus irgi kiek žinau kerpa sluoksniais ar kaip čia pavadint.
Manau, kad pas gerą kirpėją tokia kaina reali. Įgudusi profesionali kirpėja savo darbą galbūt greitai atlieka ir gali atrodyt, kad permoki.
Atsakyti
sveikutes, o as jau 3 metus kerpuosi pas Aruna Gretrudos gatvej, pas ta pati kur Zanetux rase. labai patenkinta. tik kazin kodel apie ji nieks neraso g.gif , nes rankytes tai auksines, praktiskai kaip visu liaupsinamas Robertas. ir kainos sakyciau palyginus vidutines, kirpimas, dazymas visos galvos (o plaukai beveik iki liemens) ir pasukavimas - 80 lt, o kartais ir maziau. sekanciai dienai uzsirasyt be sansu, reikia pries gera savaite, kad papultum tada, kada nori
Atsakyti
ir dar, tureciau pasakyt, kad Arunas ne tik, kad geras kirpejas, o super 4u.gif
Atsakyti
Kirpyklos tel. 205377; Aruno tel. 8-650-40692, o adreso tiksliai neprisimeno, tiksliau nr. Gatve tai Šv. Gertrūdos, is Birstono pasukus i kaire tam gabale iki sviesoforo. nezinau ar aiskiai parasiau
Atsakyti
Oi labai gerai zinau ta kirpykla. Toj kirpykloj dirbo pati pati geriausia kirpeja Vaida. Tik gaila kad ji kaune nebedirba unsure.gif , bet atsimenu ta vaikinuka. Jis tokiais poilgiais plaukais, tamsiais ane?
Reiks tikrai ten uzsirasyt...Aciu uz tel, nes pati neturejau.
Atsakyti
"Dabar atradau naują saloną Savanorių prospekte 284 vadinasi PAUL MITSHELL kur yra artopedinė klinika.Ten dirba su labai aukštos kokybės Amerikiečių kosmetika Kirpausi pas kirpėja Lina ir likau labai patenkita kaip bendrauja su savo klijantais pataria, pasiūlo priemonių plaukams pati nusipirkau šampūną ir kondicionierių jų poveikis mane sužavėjo .jai kas susidomėjo salono tel.:312179 teirautis Linos
"

Nu ne pas viena profesionala buvau, bet ten sumokejau daugiausiai, darbu kaip ir likau patenkinta, bet ir kitur ne blogiau padarydavo, o vat kaina man perauksta.
Atsakyti