Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Kirpausi pas kita vyruka, Slavika toki, i namus kur vaiksto - nu nieko, zmogus labai fainas, vyra, vaikus nukirpdavo, bet kazkaip man ne kiekviena karta skoniai sutapdavo...

Nu man tai Slavikas... schmoll.gif Aš pas jį nesikirpau, bet jau iš pirmo ispūdžio susidariau nekokį vaizdą. Nu įsivaizduokit, sėdžiu aš su draugeliu, kavą gurkšnojam, o Slavikas tuo metu kursus kirpėjoms veda (toj pat salėj) ir staiga nei iš šio nei iš to, mane paima kaip pavyzdį, kaip blogai plaukai iškarpyti, kad taip jokiu būdu negalima kirpti... blink.gif Aš tik mikt, mikt, pasimetus labai jau buvau... blink.gif Šiaip žmogų pirmą kartą mačiau... O kirpo mane Feminoj Bonoj, ir atrodžiau sau kaip ir nieko... Bet dabar gal reiks pas tą išgirtąją Iną užsirašyti... smile.gif
Atsakyti
As irgi turbut eisiu pas Ina 4u.gif jau TAIP visos ja giria bis.gif bis.gif
Idomu, kas cia apie ja uzsimine? Turetu ta Ina moket komisinius musu forumietems uz reklama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtulia @ 2005 02 09, 12:21)
As irgi turbut eisiu pas Ina  4u.gif  jau TAIP visos ja giria  bis.gif  bis.gif
Idomu, kas cia apie ja uzsimine? Turetu ta Ina moket  komisinius musu forumietems uz reklama mirksiukas.gif

lauksim grizhtanchiso ish Inos. wink.gif Turetu patikti. Man labai patiko, ir bendravimas ir darbas....buvau pripratus sedeti kirpyklose po tris valandas- o chia labai greitai apsisuko. Pasakai kaip nori, ji apzhiuri plaukus ir garsiai masto ka geriau padaryti. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Egliuk, varyt pas Iną iš Baidis. Aš irgi nuo Robkės pas ją perbėgau. Labai jau netausot mano plaukų pradėjo - vis trumpyn ir trumpyn. Dabar su Inos pagalba auginuosi vėl.
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 02 10, 00:37)
ax.gif  4u.gif O kaip ta kirpeja Ina rasti? aciu uz atsakyma

Ash dar nebuvau pas ja, bet jau nusirasiau nuo forumo jos telefoniuka: 320233, o randasi kazkur Gedimino gatveje 4u.gif
Frezija, lauksim ispudziu thumbup.gif O del kainu ash irgi pagalvojau, kad gali Ina uzriest nosi ir kaina pakelt blink.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na galiu ir as trumpai papsakoti ispudzius is kirpyklos Baidis. Prisiskaiciusi pagyru pries didziasias sventes nuejai pas Ina. Na ir ka, nepasakyciau, kad man patiko schmoll.gif Visu pirma Ina labai skubejo, aisku gal taip sutapo kad pries Kaledas beprotiskai daug darbo, na bet man atrodo, kad klientas nesvarbu kokiu laiku beateitu turi gauti pakankamai demesio g.gif Visu svarbiausias dalykas, man nepatiko dazu kokybe, kai paklausiai kokiais dazais dazys, sumurmejo kazkoki pavadinima(man visikai buvo negirdetas). Plaukus sviesinau sruogelemis, tai dabar jau pora menesiu bandau atgaivinti plaukus. Pradejo beprotiskai veltis, issausejo doh.gif na bet nieko negaliu sakyti, gal cia tik mano plaukams toks poveikis buvo. Taigi nusprendziau geriau mokesiu brangiau bet plaukus turesiu grazius. pvz man patinka ir tinka biggrin.gif Keune dazai.
Atsakyti
na taip, Ina nebloga kirpeja. Kerpuosi pas ja 8 metai. Tik kad labai jau nervina ilgos eiles schmoll.gif . Juk kai uzsimanai kirptis, tai norisi ryt arba poryt, o ne uz dvieju triju savaiciu blink.gif .
Bet va kad greitai kirptu tai nepasakyciau g.gif . Plaukai mano trumpi, o uztrunku pastoviai ~2 val. Gal todel kad daugiau paplepam kaip senos pazistamos? biggrin.gif
Paskaiciusi kiek norinciu dabar pas ja, tai jauciu teks laukti jau ir keturias savaites tongue.gif
Atsakyti
Aš ir nepasakyčiau, kad Ina greit kerpa. Gana atidžiai man ištaso kiekvieną sruogą.
O eilės tai joooo.... Bet man neteko ilgiau laukt nei 1-2 savaites pas ją. O dėl to, kad kai užsinori į kirpyklą, tai jau ir nori vos ne tą pačią dieną, tikra teisybė.
Atsakyti
O man patinka kirpeja Simona, jauna bet graziai dirba, ir pataria, aisku ten ne koks prabangus salonas ,bet smagi aplinka, ir maloniai bendrauja, ten jauciuosi kaip namie, ji dirba Jonavos gt. tel. 860030225.
Na zodziu tai skonio reikalas, bet man tinka ir patinka.
Atsakyti
Buvau siandien tam salone kur dirba Ina.Jos pacios nebuvo,mane daze Ausra.Ir galiu pasakyt,kad labai patenkinta likau.Truputeli nervuoja,kad leta,bet siaip rezultatu visiskai patenkinta.Dar patiko Vesta,labai maloni ir greit sukasi.Noreciau apsilankyt pas isgirtaja Ina
Atsakyti
O kiek kainuotu tik apkirpimas Baidyje?Ir ar gerai kerpa visai tiesius plaukus?
Atsakyti
ZINOKIT NEZINAU.MANE TIK DAZE SRUOGELEM IR PAKIRPO LYGIU ILGU PLAUKU GALIUKUS IR GRIFKA,TAI MOKEJAU 60LT.BRANGU AR PIGU?
Atsakyti